Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 21. februar 2011

Jeg sendte en ny anmeldelse til Politiet i Steinkjer




Gmail - Anmeldelse/Fwd: rettferd for taperne










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Anmeldelse/Fwd: rettferd for taperne











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Feb 21, 2011 at 1:13 AM




To:
post.nord-trondelag@politiet.no


Cc:
post <post@spesialenheten.no>






Hei,

noen jeg ikke vet hvem er sender mange uønskede e-poster, (denne er bare en i rekken).

Dette ønsker jeg å anmelde.


Jeg ønsker gjerningsmannen tiltalt og straffet.

Sender også dette til Spesialenheten siden dere hos Politiet ikke svarer.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------

From: Tantor Andersen <tantor.andersen@gmail.com>
Date: 2011/2/18
Subject: rettferd for taperne
To: eribsskog <eribsskog@gmail.com>



Selv om den såkalte omsorgssviktsaken din kanskje kan være noe for Rettferd for taperne, så er det en del av den andre tingene du opplyser dem om, som strengt tatt er din egen feil, og ingen andres.


Jeg siterer:


"Jeg holder uansett City Self Storage ansvarlig, for jeg har holdt de løpende oppdatert, om min økonomiske situasjon."

Din økonomiske situasjon er DIN sak, ikke City Self Storage. Det er åpenbart for alle (bortsett fra deg) at de har tømt lageret ditt for lenge siden og sendt tingene dine til din foresatte (din far?). Du forventer gratis tjenester bare fordi du ikke har penger? OM de hadde gitt deg gratis oppbevaring bare fordi du ikke har råd til å betale, da hadde hele prinsippet om et fritt marked forsvunnet. Da hadde ingen behøvd å betale for noenting lenger. Som en som har gått handel og kontor, burde du vært mer enn klar over dette. Eller synes du at en slik "gratis, for jeg har ikke penger" skulle gjelde bare for deg? Jeg vil gjerne at du sender meg to poser Isbremint fra webshopen din. Men det må være gratis, for jeg har ikke penger til å betale deg nå. Kanskje jeg kan betale deg om 20 år, når jeg får arv?


"Dessuten får jeg ikke arv etter min mormor, Ingeborg
Ribsskog, som døde i 2009, og hadde verdifulle malerier og møbler, siden
hun var etter Gjedde og Løvenbalk og arvet Adeler, (hun var danskfødt,
vokst opp i adelen/overklassen der, med privatlærerinne og slottsball,
osv.)"

Din arv, i den grad det faktisk finnes en arv, er en sak for rettsvesenet. Din søster har jo opplyst deg om at det a) ikke var så mye å arve, og b) at du gjerne kan få det du vil ha. At du fantaserer om at det må være antikviteter for millioner, det må du vel nesten bevise før du kan kreve millionene. Rettferd for taperne har vel uansett ikke noe med det å gjøre, med mindre du kan påvise at familien din har holdt ting tilbake eller utnyttet deg. Og alle ting tyder jo på det motsatte i den saken, om man ser på de tingene du selv har lagt ut på nett.


"For det tredje, eller fjerde, så blir jeg også truet med utkastelse, her i England.
Jeg er på etterskudd med leia, siden jeg er arbeidsledig."


Igjen, din egen feil, og din egen misligholdte økonomi. Du burde opplyse dem om at du har fått tilskudd til bolig, altså en månedlig utbetaling nettopp for å betale husleie, men at du har beholdt disse pengene selv, og sløst dem bort på domener og tant og fjas. Her holder du tilbake informasjon, Ribsskog! Fortell dem hele sannheten, ikke bare deler.


"Jeg får ikke studielån, fra Lånekassa, enda jeg er berettighet egentlig."

Hva er det som gjør deg berettiget, egentlig? Har du lest kravene for studielån om progresjon og forsinkelse, f.eks.? Hvilket studie er det du skal ta som dekkes av Lånekassen? Hvor forsinket er du i forhold til hva de tillater? Har du misligholdt studielånet ditt før? Alle disse tingene er jo med på å avgjøre om du får mer lån eller ikke.


Jeg vil også benytte anledningen til å kommentere en urelatert sak. Du kjeftet og smelte fordi du ikke fikk NITO-kortet for en tid tilbake. Om jeg ikke tar feil, så er dette et kredittkort. Du er selvsagt klar over at før en bank sender fra seg et kredittkort, så foretas det en kredittsjekk? Og din kredittsjekk ville, som har blitt åpenbart i den senere tid, vist at du har hundretusener i inkassokrav og en fraværsdom mot deg i en økonomisk sak. Ingen fornuftig bank ville gitt et kredittkort til noen som åpenbart ikke er i stand til å styre sin engen økonomi.

Du skylder på at alle forfølger deg i øst og vest, og er ute etter å ødelegge for deg, men det blir jo mer og mer klart at det er du som ødelegger for deg selv og andre.

Tantor
















Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter