Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 6. april 2011

Jeg sendte også en e-post til Sina Gulbrandsen, i Oslo




Gmail - Mulighet for ombytte av pakker fra Godtebutikken.net










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Mulighet for ombytte av pakker fra Godtebutikken.net











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Apr 6, 2011 at 3:49 PM




To:
sina_pholk@yahoo.com


Cc:
postalreview@royalmail.com, customercare@postoffice.co.uk






Hei,

vår samarbeidspartner, for forsendelse av varer, Royal Mail, har klart å ikke gi riktig kvittering, for pakker fra Godtebutikken.net, sendt i går.


De har bare tatt samme porto for alle pakkene, og ikke oppgitt vekt pr. pakke, til meg.


Dette så jeg dessverre først da jeg kom hjem i går, så jeg fikk ikke rettet det opp, med en gang.

Men jeg har klaget til Royal Mail, om dette, senere, uten å ha fått noe klart svar fra de ennå, om hva som har foregått.



Vil derfor advare om at det kan være mulighet for at Royal Mail-arbeideren, kan ha hatt uærlige hensikter.

Vil derfor råde alle som fikk pakker fra Godtebutikken.net, sendt igår, om å sjekke disse nøye, at godteposene er forseglet og at innholdet er riktig.



Vennligst si fra til Godtebutikken.net ved feil, og jeg vil sende nye varer, fra et annet postkontor.

Sender med kopi av aktuell kvittering, som viser at Royal Mail gjorde feil i forbindelse med håndteringene av pakken, (som alle veide forskjellig), og bare tok samme pris for alle pakkene.



Dette var en ekspeditør, med ringer på begge hender, som jeg vil kalle 'djeveldyrker-smykker'.

Så jeg vil gjerne be kunder som fikk pakker sendt i går, om å være oppmerksomme på eventuell kludring, (djeveldyrkere har jo ikke noe godt rykte, mener jeg), når de mottar disse pakkene.



Beklager dette problemet.

Godtebutikken.net vil med en gang bytte postkontor, og også vurdere andre firma, som samarbeidspartnere, for forsendelse, i fremtiden.

Igjen beklager disse problemene!



Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Vedlegger kvittering fra Royal Mail, som viser at pakkene ikke ble individuelt priset etter vekt, men bare ble priset likt, til en tilfeldig pris, (må man vel si), for porto.






img078.jpg
229K








PS.

Her er vedlegget:

img078

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter