Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 21. april 2011

Skolen jeg var russ på, lå i Drammen sentrum. Skolen hadde ikke kantine så vi spiste i Gågata osv. Der kunne jeg møte min søster Pia, som var byvanker

gjerdes vgs

PS.

Jeg gikk i en klasse, som var en delt Markedsføring og Informasjonsbehandlings-klasse.

Og vi som gikk på datalinja, (som vi kalte det).

Vi hadde det ganske fritt.

Cirka halvparten av timene, så satt vi i datasalen, som var til venstre inn porten der vel, i kjelleren, tror jeg.

Og da ville ikke klasseforstander Arne Karlsen følge med på oss, omtrent i det hele tatt.

Han ville kanskje bare dukke opp, i 5 eller 10 minutter, hver dag.

Så vi kunne gå å kjøpe mat og sånn.

(Ihvertfall under eksamen, som var en gruppeeksamen).

Og jeg hadde jo drevet med programmering i Basic, som guttunge, da jeg hadde VIC-20, og en Sharp, og Commodore 128, osv.

Så det var ikke så vanskelig for meg, å lære meg Pascal, som vi lærte dette skoleåret.

Så dette var et greit skoleår, synes jeg.

Noe jeg egentlig synes om alle årene på Handel og Kontor.

Det var ganske greit liksom.

Så jeg var vel ganske laid-back på skolen, vil jeg tippe på.

Selv om jeg vel fikk ganske gode karakterer.

Men men.

Bare noe jeg tenkte på.

Så sånn var det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

De to første årene, på VGS., så gikk jeg på Sande Videregående, som ligger nord i Vestfold.

Fylkespolitikerne nede i Tønsberg, de pleide visst å skryte av det, at de ikke visste hvor den skolen lå hen, (eller noe), ifølge ei i klassen, fra Svelvik, som var mye nede i Tønsberg, og drev 'lobby-virksomhet', for at Sande VGS., skulle få et tredjeår med markedsføring og regnskap, (noe den klassen jeg gikk i, vel var den første som fikk til.)

Men jeg dro heller til Drammen da, for jeg syntes det virka artig å gå på datalinja, siden jeg hadde ferdigheter i programmering, mm.

PS 3.

Her er mer om dette:

sande vgs

PS 4.

Sande VGS., var langt fra butikker.

Så en brusautomat, var omtrent det eneste morsomme der.

(Og også en kaffe/kakao-automat).

Så sånn sett var det litt kjedelig å gå der.

Selv om de to årene jeg gikk der, (på Handel og kontor), var langt mer rolige/harmoniske, for min del, (med mindre mobbing, osv.), enn de tre årene jeg gikk på Svelvik Ungdomsskole.

Samtidig med at vi lærte praktiske fag, som Maskinskriving, osv., så det ble ikke så kjedelig, på Handel og kontor, (syntes jeg), som jeg forestilte meg at allmenn kanskje måtte være.

Men men.

Jeg forestilte meg at allmenn var omtrent som ungdomsskolen, med mye gørrkjedelig pugging osv.

(Noe jeg var glad for å slippe, for jeg tenkte på han Ole Christian Skjellsbekk og kanskje Erland Borgen og Stig Melling, fra klassen min på ungdomsskolen.

Og tre år til med status og 'karakterkonkurranse', med de folka der, (som jeg syntes at kanskje var litt kjedelige), det var jeg litt glad for å slippe).

Men men.

Bare noe jeg tenkte på.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter