Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 19. mai 2011

Min kollega fra Rimi Bjørndal, Vanja Bergersen, (adoptert fra Korea vel), pleide å trene hos hu her, husker jeg at hu fortalte, på bussen hjem vel

vanja bergersen trente her

http://www.side2.no/underholdning/article3153349.ece

PS.

En gang, så ville hu Vanja, når vi tok samme bussen, ned til Sentrum, etter jobben, var det vel.

Hu ville at jeg skulle dra med broren min Axel, og bli med på aerobic, som hu skulle lede da.

Men det ble litt for femi, syntes jeg, så det gadd jeg ikke.

Hu Vanja ville også være med, å skyte med AG3.

(For jeg hadde vel kanskje nevnt det, at jeg var i Heimevernet.

Kanskje fordi at en annen kollega av oss, Thomas Kvehaugen, (sønnen til butikksjef Kristian Kvehaugen, nettopp hadde begynt å jobbe i den butikken, etter å ha fullført flere års FN-tjeneste i Libanon vel.

Så det var nesten ikke til å unngå, at det ble litt militærprat, på jobben, siden jeg også hadde vært i Geværkompaniet da, før jeg ble overført til Heimevernet.

Men men).

Men, jeg kjente ikke så mange i Heimevernet, (for jeg var i en sånn spesiell avdeling, kalt Støtteområdet, og ikke et vanlig geografisk område, som f.eks. St. Hanshaugen), og jeg hadde ikke noe kontakt med min onkel Martin, på denne tiden, (som har våpendilla, og som ihvertfall seinere har hatt skytebane, på gården Løvås, i Kvelde, hvor han flytta til, rundt år 2000 vel).

Så jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle fått tak i ammunisjon, til AG3-en, osv.

Og jeg var ganske fersk i Heimevernet da.

Så da bare svarte jeg ikke vel.

For jeg visste ikke hvordan jeg skulle få til en sånn her AG-skyting da.

(Selv om jeg kunne kanskje ha ringt Heimevernet, og fått vite adressen til en skytebane, i Oslo Vest, eller hvor de er, og så måtte jeg ha ringt noen folk der, som jeg ikke kjente. Så det hadde bare blitt masse baksnakking etterpå, mistenker jeg. Siden folk da kanskje hadde begynt å lure, i HV., selv om det var lov, å øvelsesskyte, med AG3-en også utenom øvelsene.

Men det var ikke sånn at jeg noengang hadde gjort det.

Så da ble det litt dumt, å bare skulle begynne med det, fordi at ei dame spurte om det liksom.

Det hadde blitt litt feil.

Hvis det hadde vært sånn at jeg dreiv med det fra før så.

Så hadde jeg latt hu fått vært med å skyte.

Men siden jeg ikke dreiv med det fra før, så ble det litt dumt, syntes jeg.

Men men).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter