Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 11. juli 2011

Her om dagen, så begynte jeg å skrive om ting som jeg har oppnådd, (som jeg ikke har vært så flink til å skryte av). Nå kom jeg på fire ting til

- Var kaptein på det på laget, (6. klasse sitt andrelag), som kom på andre plass, i Berger skole sin fotballturnering, (det året jeg gikk i sjette klasse), skoleåret 1982/83, (selv om vi tapte 5-0 eller noe, for førstelaget til klassen vår, i finalen. Men men).

- Var med å vinne Vinn Sande-cup, i fotball, (med Berger IL, aldersbestemte lag).

- Kom inn på samarbeidsavtalen, mellom Vestfold og Buskerud, det siste året på videregående.

- Fikk 'artium', og bestått årskurs i 'Grunnleggende handel og kontorfag', 'Markedsføring' og 'Data og Informasjonsbehandling', på VGS, (med snittkarakter rundt 4.5, eller noe, vel).

- Kom inn på NHI, (en privat datahøgskole, i Oslo), i 1989, etter VGS., og studerte der i fire semestre, (og fikk 'laud', (karakteren 2.5, eller bedre), i 7 fag).

- Ble valgt ut til å være med på å jobbe med Unge Høyre sitt valgkampprogram, i 1991, (etter ha blitt 'dratt med' til Høires Hus, i Oslo, på et kurs i konservativ politikk der, av Magne Winnem, en kamerat fra siste året på videregående, i Drammen).

- Kom med i Garnisjonsmesterskapet, i skyting, på Terningmoen, under Førstegangstjenesten, (som kun en av fem soldater i en infanteritropp), og vant også flest ferdighetsmerker, i troppen vel, (syv merker vel), og mottok også Vernepliktsmedaljen, for fullført førstegangstjeneste, (som juli 1992-kontigent).

- Ble forfremmet til Låseansvarlig, og siden Aspirant og så Assisterende Butikksjef, på Rimi Lambertseter, (i Nylænde 5), i 1994 og 1995.

- Fikk førerkort, like før jul 1995, på en kjøreskole i Frognerveien, i Oslo, (etter å ha tatt en ekstrajobb, hos Norsk Idrettshjelp, (ved siden av Rimi-jobbinga), for å spe på til kjøretimer).

- Ble valgt ut til å være med i Heimevernet, (HV 02018 Støtte-område), som en del av verneplikten, i 1996.

- Ble 'forfremmet' til å bli assisterende butikksjef, i en større butikk, Rimi Bjørndal, (og gikk opp 10.000 i lønn), våren 1996.

- Ble valgt ut til å være op, (under nicket john_cons), i 1997, på irc-kanalen #quiz-show, på EF-net, som noe av det første, som den nye kanalsjefen Empen gjorde vel, (det var vel også noe av det siste han gjorde, for han fikk sparken som kanalsjef der, etter kort tid vel, etter beskyldninger om å ha vært for 'byråkratisk', mm. Men men). En quizze-kanal som var ganske populær, på den tiden.

- Ble butikksjef i tre Rimi-butikker, (Rimi Lambertseter, Rimi Kalbakken og Rimi Langhus), og vant Rimi Gullårer, som butikksjef Rimi Langhus, for andre halvår, av 2001.

- Kom inn på HiO IU, Bachelor IT-studie, høsten 2002, (hvor jeg studerte i fire semestre, og fikk 'laud', (karakteren B, eller bedre), i 6 fag).

- Kom inn på tredje året av en Bachelor of Science-grad, i Computing, ved University of Sunderland, høsten 2004, (etter studier ved NHI og to års studier ved HiO IU).

- Mottok en Høgskolekandidatgrad, i IT, fra HiO IU, i 2009, (etter å ha studert der fra 2002 til 2004, og også etter å ha fått godkjent noen fag fra NHI, som en del av den graden, fra HiO IU).

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter