Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 13. juli 2011

Noen søker om at jeg 'trakasserer mindreårige seksuelt på bloggen min'. Men det er så ignorant som det går an å bli

så ignorant som det går ann til å bli

PS.

For det første, som jeg har gjort klart, så er hu Isa min stekusine.

Så vi er altså i slekt.

For det andre, så sier hu at hu er 'grevlingen min', når jeg har jobba for dem, på gården dems, osv., (så hu kjenner jeg ganske bra).

For det tredje, så er Isa forlovet, så hun er ikke noen vanlig mindreårig.

(Så det er bare ignorant å kalle henne mindreårig, uten å samtidig opplyse om at hun er forlovet).

For det fjerde, så drikker Isa vin, på Facebook-profilen sin.

For det femte, så har Isa en tatovering, i underlivet, (som man kan se på bikini-bilder som hun publiserer på Facebook-kontoen sin).

For det sjette så har Isa ikke bannet meg på Facebook-kontoen sin.

For det sjuende så er faren til Isa død og mora har psykisk diagnose, (så jeg må liksom følge med litt, synes jeg, som jeg har forklart om).

For det åttende så har Isa postet bilde av seg selv, på nettet, i undertøyet, med gjennomsiktig hvit boxer-shorts, med adskilte kjønnslepper under, sånn at man kunne se hele f*tta, uten at noen har bedt henne om å fjerne det.

For det niende så skriver jeg om alle i slekta, så jeg trakasserer ikke Isa, for jeg skriver også om alle andre i slekta, og forskjellsbehandler ikke.

For det tiende så går det under ytringsfriheten, å skrive på blogg.

Så jeg har altså ikke sendt noen slibrige meldinger, eller noe, dette er bare noe svartmaling.

Det er som en krigserklæring, når folk vrenger på fakta, på den måten, for å få andre til å havne i et dårlig lys.

Hvis det er politifolk, (eller hvem som helst ellers), så burde det vært skuddpremie på dem, fordi de er da i krig.

Uten å erklære krig.

Så det burde egentlig bare være å skyte disse feigingene, som har gått til borgerkrig, uten å erklære borgerkrig.

Så sånn er nok det.

Så vi får se hvordan denne krigen ender.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter