Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. november 2011

Jeg sendte en ny e-post til Dansk Adelsforening




Gmail - Mer om baron Adeler










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Mer om baron Adeler











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Nov 24, 2011 at 12:52 AM




To:
Henrik Wedell-Wedellsborg <ww@bruunhjejle.dk>






Hei,

jeg har nå mottatt testamentet etter baronesse Magna Adeler og baron Holger Adeler, fra Landsarkivet, i Danmark.

Jeg har lastet det opp på mitt nettsted:



Som man kan se der, så var min mormor, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard, den enkeltperson, som arvet mest, etter baron-paret, med sine 4/12.


Og denne arven, den ga hun videre, til min mor, gjennom min morfar, Johannes Ribsskog, som satt den inn i et hus, i Larvik, for min mor.

Og min mor var, (som den eneste av Ingeborgs barn), nevnt i baron-parets testamente, siden hun arvet en ring, etter Magna Adeler.


Så jeg regner da med, at jeg er den nåværende baron Adeler, (siden 'baron Adeler', er en tittel), siden jeg er min mor eldste sønn.

Så jeg ønsker altså å melde meg inn i Dansk Adelsforening, siden baron Adeler er en dansk tittel, og jeg er kvart dansk, etter min mormor.


Håper dette er i orden!

Mvh.

Erik Ribsskog








Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter