Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 7. november 2012

Jeg sendte en e-post til borgermesteren i Frederiksberg






Gmail - Søk fra Frederiksberg kommune, på Google








Gmail



Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>










Søk fra Frederiksberg kommune, på Google










Erik Ribsskog

<eribsskog@gmail.com>




Wed, Nov 7, 2012 at 4:09 PM





To:
borgmesteren@frederiksberg.dk







Hei,

jeg ser på et tracking-cookie-program, (StatCounter), som jeg har på min blogg, (http://johncons-mirror.blogspot.com/), at noen i Frederiksberg kommune, søker på 'mind control' og 'tortur' og 'denmark'.


Hva er det som foregår?

Kan dere forklare det, sånn at jeg kan publisere om det på min rettighetsblogg?

(Jeg er en nordmann, (med danskfødt mormor, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard), som har måttet flykte til England, etter at jeg overhørte at jeg var forfulgt av noe som ble kalt 'mafian', på jobb, i Oslo, i 2003.


Enda jeg bare har jobbet som butikksjef og studert data, og var også i Heimevernet.

Så jeg var bare en vanlig person, vil jeg si.

Likevel så får jeg ikke mine rettigheter, fra norske myndigheter).


Bare var nysgjerrig på hva som foregår i Danmark.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Legger ved skjermbilde som forklarer mer om dette, fra StatCounter.




rart som foregår i danmark.JPG
98K








PS.

Her er vedlegget:

rart som foregår i danmark

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter