Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 26. desember 2012

Halvfetter betyr visst ikke tremenning likevel, sånn som jeg tidligere har trodd. Bestemor Ingeborg skrev jo i et brev, (noen år før hun døde), at hun hadde en halvfetter, i Klampenborg. Jeg visste ikke at bestemor Ingeborg hadde noen halvsøsken. Hm

halvfetter betyr

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100725064727AA52URx

PS.

Jeg tenkte mer på det her nå.

Og tenker nå, at bestemor Ingeborg sine brødre, Anker og Louis.

De må vel da ha ha vært kun hennes halvbrødre.

Siden bestemor Ingeborg begynte å skrive om en 'halv-fetter'.

Og siden bestemor Ingeborg fikk tre ganger så mye, i arv, etter sin tante, Magna Adeler F. Nyholm.

Enn det hennes brødre Anker og Louis fikk.

Og bestemor Ingeborg, hu 'babla' jo også en gang på telefonen, (da jeg ringte henne, fra Leather Lane, her i Liverpool, for noen år siden).

Om at de hadde en 'dame som spilte piano under måltidene', i deres leilighet, i København.

Så kanskje den piano-damen var moren til Anker og Louis da?

Hvem vet.

Dette lurer jeg på nå, ihvertfall.

Så da er det vel min mormor, som er fin, da.

Siden hun er etter sin mor, Karen Margrethe Nyholm.

Som jo var datter av Mary Eva Carla Fog, (som var etter Plantagenet og Odin osv), og Anders Gjedde Nyholm, (som vel var etter Ove Gjedde, osv).

Så sånn er muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter