Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 22 September 2016

Reklamene til faren min og Haldis, spilte på sex, (må man vel si). Jeg var selv seint i puberten, og hadde ikke sex, før høsten 1988, (da jeg var atten år gammel). Så det var kanskje derfor, at det aldri ble til, at jeg ekspederte kunder, i vannsengbutikken. For hvis en tenåringsgutt, som aldri har hatt sex, skal selge vannsenger, (til unge par, som kundene som oftest var), så ville kanskje ikke det, ha funka, så utrolig bra, (for å si det sånn)

spilte på sex

http://johncons-mirror.blogspot.no/2016/09/fler-mobilbilder_17.html

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive