Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Sunday, 29 January 2017

Hu her, vil ha det til, at jeg har skrevet, på hennes Facebook-side. Det har jeg ikke gjort. Hu her, sender mye trafikk, (fra sin blogg), til bloggen min, fra folk som utgir seg, for å være meg. Så hu er ansvarlig, for mye nettmobbing, mot meg, (må jeg si). Så hu er nok omtrent, den siste personen, som jeg ønsker, å ha noe med, å gjøre, (for å si det sånn)

nettmobbing ikke skrevet

http://lagertha.blogg.no/1485610017_mann_ikke_identifisert.html

PS.

Jeg har et tracking cookie-program, (som heter StatCounter), på bloggen, og der kan jeg se hvilke nettsteder, som sender trafikk, til johncons-blogg:

statcounter 29 januar

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive