Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Friday, 21 April 2017

Min kusine Susanne, jobber med testing, (av dataprogrammer), kan det virke som. Da jeg gikk, på datalinja, på Gjerdes videregående, så hadde vi en tre dagers-eksamen, våren 1989, (husker jeg). Og da fikk jeg kjeft, av klasseforstander Karlsen, fordi at jeg ikke drev nok, med testing osv., (husker jeg). Men det var fordi, at jeg måtte gjøre all programmerings-arbeidet, på gruppa, siden at de andre på gruppa, (nemlig Tim Jonassen og Fred Bing), ikke var så gode, i programmering da, (for å si det sånn). Noe sånt

jobber med testing av programmer paint

https://www.linkedin.com/in/susanne-mogan-eskildsen-7171772/?ppe=1

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive