Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 30 May 2017

Jeg lurer på, om dette, kan være, den butikken, som tidligere het Rimi Ljabru, (hvor jeg jobba, en ledervakt, for min Rimi-kollega David Hjort, på den tida, som jeg egentlig jobba, som butikksjef, på Rimi 3164 Lambertseter, (noe jeg jobba som, fra høsten 1998 til høsten 2000)). Hm

rimi ljabru hm

http://www.dagbladet.no/nyheter/kraftig-brann-i-butikklager-i-oslo---naboer-bor-holde-dorer-og-vinduer-lukket/67639806

PS.

Etter at jeg jobba, den nevnte ledervakta, (på Rimi Ljabru), rundt årtusenskiftet.

Så kjørte jeg innom Rimi 3164 Lambertseter.

(For stengingen av butikken, (og tellingen av kassene osv.), gikk ganske raskt, på Rimi Ljabru, sånn som jeg husker det).

Og så kjørte jeg min kollega/'undersott' Linn Korneliussen, (som var sammen med David Hjort, på den tida), til der de da bodde, (i en 'Rimi-leilighet'), på/ved Billingstad, (husker jeg).

(Dette kan muligens ha vært, i/ved 'russerbrakka', hvor jeg bodde, fra høsten 2014 til våren 2015, tenker jeg nå.

Noe sånt.

Hm).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive