Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Tuesday, 30 May 2017

Jeg sendte enda en e-post til Innovasjon Norge

Erik Ribsskog
henvendelse til Innovasjon Norge
Erik Ribsskog 30. mai 2017 kl. 20:13
Til: Lars-Erik Solvang
Kopi: ohs@selvaag.no, postmottak@uhr.no, studier@kristiania.no, Innovasjon Norge , Westerdals Oslo ACT , Infosenteret , City Self-Storage Colosseum , "sande.vgs"
Hei,

det dukka visst opp to like e-poster, fra dere.

Og jeg har lest litt mer, om kryssord, (på nettet), siden jeg fikk, den forrige e-posten.

Og mitt kryssord-program, klarer å lage kryssord, i en 'grid', (som det visst er kalt).

Og det klarer visst ikke de andre kryssord-programmene, (virker det som).

Så jeg går ut fra, at de genererer kryssordene, på en annen måte, og antagelig mindre effektiv måte, (enn det min kryssord-algoritme klarer).

Mitt program består også, av en synonym-algoritme.

Så kryssord-algoritmen lager fyller først opp en 'grid', (som har noen skraverte felter, men ikke mange), med løsningsord.

Og når den algoritmen har kommet, til det siste feltet, og har fylt opp kryssordet, (sånn at det blir logisk riktig).

Så kan man lagre denne løsningen.

Og så kan man få en synonym-algoritme, til å finne synonymene, (og printe ut kryssordet).

Så det er kanskje der, som det stokker seg, for andre.

For ved å gjøre det sånn, (å dele opp kryssord-lagingen, i to deler), så blir det ikke like komplisert, å lage programmet/algoritmen, (som visst synonymene også skulle med, i den første prosessen).

Og det er også mulig, å videreutvikle programmet, sånn at man kan velge nøyaktig hvilke felter man vil ha skravert, og også taste inn noen morsomme ord, (istedet for skraverte felter), som skal danne, morsomme 'løsnings-setninger', (som man kan se, i ukebladene, nå og da).

Så her er det mange muligheter.

Man kan også finne databaser, på nettet, for eksempel, og koble den til kryssord-programmet sin database, og så blir programmet mye kraftigere, når det gjelder, å produsere større kryssord.

Og det som var et problem, (i 1991/92), var at programmet noen ganger, lagde like kryssord.

Men det kan ha vært, på grunn av for få ord, i databasen, eller lignende.

Men her må det muligens forskes litt mer, for å få dette bedre.

Og da er det ikke noe morsomt, å lage, alt dette, på nytt, (og det er også 25 år siden, at jeg programmerte i Pascal, (og jeg har drevet med Java osv. i mellomtiden), så dette er snakk om, flere års arbeid for meg, (må jeg si).

Så det blir som noe styggdom, og som noe uetisk, at noen liksom, har 'kidnappet' dette programmet, fra meg.

For å si det sånn.

Så dette må jeg klage på.

Erik Ribsskog


30. mai 2017 kl. 14:57 skrev Lars-Erik Solvang :
Hei viser til din henvendelse til Innovasjon Norge.Vårt råd til deg er å gjøre en vurdering  av hva som er «state of the art» mht software/onlinebaserte kryssord-produserende løsninger i dag opp mot det programmet du lagde i 1991.

Måten å gjøre slike søk på kan være å begynne med internett og patentsøk basert på engelske søkeord for eksempel «crossword puzzle maker». Dette er greit å gjøre først for å sjekke ut om programmet fra 1991 fortsatt vi kunne ha kommersiell verdi for deg eller ikke.


Mener du at din løsning fortsatt vil ha fortrinn fremfor de løsningene som er i markedet i dag så må du jo komme i dialog med skolen eller med lagerutleier. Vi kan dessverre ikke hjelpe deg i videre dialog med disse.Mvh

Lars-Erik Solvang

Innovasjon Norge

Lars-Erik Solvang

IPR rådgiver

Divisjon Gründere og oppstartsbedrifterT. +47 22 00 29 57
M. + 47 920 13517

lars-erik.solvang@innovasjonnorge.no

www.innovasjonnorge.no/ipr

cid:image001.jpg@01D0992E.8F523860Innovasjon Norge

Akersgata, 13, Pb 448

0104 Oslo, Norge

+47 22 00 25 00Innholdet i denne meldingen og eventuelle vedlegg kan være konfidensielt og er kun ment for adressaten(e). Dersom du feilaktig har mottatt meldingen, ber vi deg vennligst om å slette den og straks underrette avsender. Dersom du ikke er korrekt mottaker av meldingen, gjøres du herved oppmerksom på at det er forbudt å benytte den på noen måte, kopiere eller videresende meldingen.""The contents of this e-mail and any attachments may be confidential and is intended solely for the addressee(s). If you receive this message in error, please delete it and immediately notify the sender. If you are not the intended addressee of this e-mail, please be advised that any unauthorized use, copying or dissemination is prohibited."
No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive