Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Sunday, 25 June 2017

Da jeg studerte ved University of Sunderland, (noe jeg gjorde studieåret 2004/05), så brukte vi, en database, (eller hva man skal kalle det), som het Athens, for å finne bøker og vitenskaplige avhandlinger/artikler, som handlet, om utvalgte forskningsemner, ('research-topics'), som vi skulle forske på, som del, av siste års-oppgaver, osv.

forskningsområder

PS.

Her er mer om dette:

mer om athens

https://en.wikipedia.org/wiki/OpenAthens

PS 2.

OpenAthens er visst 'bare', et system, for å logge seg på, osv.

Så det må nok ha vært, noen andre systemer, (som lå etter Athens/OpenAthens liksom), som jeg brukte, (for å søke på forsknings-emner osv.), da jeg studerte, i Sunderland.

(Noe sånt).

Så sånn var nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive