Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 23. april 2018

Da jeg ble Rimi-leder, (det vil si først låseansvarlig og siden aspirant/assistent), sommeren 1994, så fikk jeg Thomas Sanne som 'undersott'. Thomas Sanne ble så selv Rimi-leder, (i en annen butikk), så på Rimi sin assisterende butikksjef-Oslofjord-båttur, våren/sommeren 1995, så satt jeg litt i lag med Thomas Sanne, (husker jeg), etter å ha først sitti sammen med distriktsjef Anne Kathrine Skodvin og ei annen kvinnelig distriktsjef


https://www.linkedin.com/in/thomas-andre-sanne-a7206644/

PS.

Thomas Sanne jobber visst i 'våre dager' som butikksjef i Lillestrøm:


(Samme link som ovenfor).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer blir slettet, (etter en del problemer med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe informasjon som skiller deg fra andre med samme navn, (sånn at det er klart hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg til temaet i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Bloggarkiv