Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 25. april 2018

De første Spar-butikkene i Norge ble startet i 1993, cirka fem år etter at Rimi kjøpte opp Spar 800-kjeden, (som noen ganger bare ble kalt Spar), i 1988. Men da hadde Norgesgruppen/Joh. Johanneson AS eiet rettighetene til Spar-kjeden, i fire år allerede. Så en må vel anta, at Spar 800-kjeden, (som jeg vel formelt jobbet i, blant annet da jeg var butikksjef på Rimi Nylænde, fra 1998 til 2000), var en slags torn i øyet, på Jo-Jo, (som han/de blir kalt), de siste årene


https://www.spar.no/Om-SPAR/Histore/

PS.

Her er mer om dette:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer blir slettet, (etter en del problemer med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe informasjon som skiller deg fra andre med samme navn, (sånn at det er klart hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg til temaet i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Bloggarkiv