Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 22. april 2018

Rimi 3164 Lambertseter/Rimi Nylænde, (som var den første butikken, som jeg var butikksjef for, og som også var den butikken, som jeg gikk mine 'læreår' som Rimi-leder i), het tidligere Balstad, og den butikken var nesten som Jacobs på Holtet, når det gjaldt ry. Så i akkurat denne Rimi-butikken, så skulle standarden helst være på topp, (siden at kundene var rimelig 'bortskjemte'), da. Så man må vel si at dette var en krevende butikk, å lede/drive, selv om dette ikke var blant de største Rimi-butikkene, (for å si det sånn)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer blir slettet, (etter en del problemer med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe informasjon som skiller deg fra andre med samme navn, (sånn at det er klart hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg til temaet i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Bloggarkiv