Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 2. januar 2024

Gerd Liv Valla sin advokat i den kjente Yssen-saken, var visst min firemenning Håkon Bleken (som er en nevø, av min mors kjente kunstner-tremenning, med samme navn)




PS.

Jeg har lest i flere intervjuer.

At maleren Håkon Bleken klager over, at han ble mobbet, av sin storebror, under oppveksten.

Og advokat Håkon Bleken er vel da sønnen, til den nevnte mobberen.

(For å si det sånn).

Så sånn er visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Datteren Francesca Lønstad Bleken (som jeg chattet litt med på Facebook, under pandemien) er visst katolikk (selv om de andre i min mors slekt, er veldig protestantiske, må man vel si):




PS 3.

Det står forresten, i PS-et overfor (på UIO sitt nettsted) at min firemennings datter, heter: 'Bleker'.

Men det riktige skal være: 'Bleken'.

(For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Francesca har ektemann og tre døtre, og går i kirken hver søndag:




PS 5.

Moren (Marina) er fra Italia:




Fra PS-et overfor.

Så ser det ut som.

At min firemenning Håkon Bleken (advokaten) og de, bodde i Trøndelag, fram til 1992.

Og så flytta de til Oslo (på den tida jeg gikk det siste året på NHI).

(Noe sånt).

Så sånn var visst det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 7.

Ifølge Bjørn Ribsskog (min mors tremenning) sin surrete slektsforskning, så var det sånn, at min firemennnig Håkon Bleken (advokaten) sin far Brynulf, jobbet som lektor ved UIO:



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter