Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 1. juni 2008

Var den FN-rapporten, hvor det stod, at den siste blonde personen, vil bli født i Finland, om så og så mange år, egentlig sann? (In Norwegian).

Ja, nå sitter jeg å tenker her, på problemene i Liverpool osv., med politiet osv.

Nå har jeg vært på byen, omtrent hver helg de siste ukene, og hver gang jeg går på byen så sitter det en blond jente og gråter på en benk eller en trapp eller blir spanet på eller arrestert av politiet.

Sånn som hun jenta på bildet i den forrige posten:



Her for en par tre uker siden, så så jeg en kjempepen lyshåret jente, i en tynn kjole, som engelske jenter går med på byen noen ganger, det betyr ikke at de er lette på tråden nødvendigvis alltid, de har bare sånn tradisjon vel, å gå veldig lettkledd, uten at noen nødvendigvis sier at de gjør noe galt.

Og da regna det ganske lett og, og den kjolen hennes ble jo gjennomsiktig da selvfølgelig, så da så det jo ut som om hun gikk naken nesten men.

Og da kom det en politibil kjørende etter henne, nedover gata, det var vel en av gatene som går fra den utbombede kirken, og i rettning church street, high street-en/hovedgata.

Så jeg lurer litt på hva politiet driver med.

Jeg prøvde ikke å sjekke opp hun pene jenta eller noe da, siden politiet kjørte etter henne osv., i en stor gul van, var det vel.

Og etterhvert så kom det to karer med supermann-kostyme, og dro henne med tilbake igjen, opp gata igjen.

Så det er mye artig som skjer om man går på byen i England, i hvertfall i Nord-England, på lørdager kanskje spesielt.

Mange kler seg ut, i hen-nights, utdrikningslag, som nonner f.eks., marihøner, bruder, alt mulig, noen av damene kler seg ut som playboy-bunnier osv.

Men det er bare når dem er ute på byen dem kler seg sånn da, ikke på jobb f.eks., da er det strenge dress-koder oftest.

Så det er ikke som i Norge, hvor mange bare går med moteklær hele tiden, virker det som.

Men men.

Nå tror jeg at jeg skreiv meg bort litt her.

Hva var det jeg skulle skrive om da.

Jo, om det er noe krig mot blonde, eller noe.

Jeg kan fortelle om noe som skjedde i går.



Her, ble jeg nektet å komme inn, både på fredag og lørdag, av han kraftige inderen, eller hva han er, i døra, uten noen forklarlig grunn.

På fredag, så var jeg bare en kort tur nede på the Cunard Building (det er en kjent bygning, i størrelse omtrent som en katedral, nabobygningen, liver building, var visst ment å være katedral, som de ikke fikk fullført., og Cunard Building er nesten like stor. Bygningen har visst ikke vært vaska, siden toll-myndighetene flyttet ut derfra, sa en taxi-sjåfør til meg, en gang, da jeg jobba der for Arvato Microsoft Scandinavian Product Activation, og det tror jeg må ha vært flere titalls år siden, vil jeg tippe, siden bygningen er veldig møkkete, mens nabobygningene, the Liver Building og the Port of Liverpool building, er ikke så møkkete, så de blir nok vaska. skal jeg se om jeg finner et bilde: trengs å vaskes: http://liverpool.stock308.com/s308-Liverpool-107_0746.htm Var vel reinere før: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Liverpool_Pier_Head.jpg (Da jeg gikk forbi der på fredag, så så jeg også at de har barneleke-park der, i hele underetasjen, i vinduene langs Water St., og det lekepark-greiene blir kalt 'Underwater Street, som skal være et ordspill på Water Street, men jeg lurer på om det også er et ordspill på underverdenen?, så jeg ville vært litt skepisk til det stedet)) og kikka på vikingeskipet i krigs-minnesmerke der.

Det var ganske stort det skipet, jeg tror det er et vikingeskip, med endene feil vei da.

Jeg skal se om jeg finner bilde:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/03/verden-i-krig-betyr-dette-war-memorial.html

Jeg fant en link i hvertfall.

Monumentet, er så svært, så jeg rakk ikke opp til vikingeskipet, fra bakken, men muligens hvis jeg hadde klatra opp på sokkelen der.

Det er mulig.

Men tilbake til the Office der, som det utestedet på bildet heter.

Jeg hadde ikke drukket noe på fredag, gikk dit tilfeldigvis, og da måtte jeg ha medlemskort, sa han vakta.

Det er bare tull, det er et vanlig utested, og jeg kom inn på flere andre utesteder, uten problemer av noe slag, både fredag og lørdag.

Lørdag sa han at jeg måtte ha stempel, og da kom jeg heller ikke inn.

Men for å vise hva jeg mener, så gikk jeg rett inn på et annet sted, som het noe med 'Suede', eller noe, bare for å demostrere at jeg ikke var fyllik eller karusell, eller noe.

Skal jeg se om jeg finner det bilde:



Der hadde de et godt øl på fat, som var fra Liverpool, og som het noe med Crain, eller noe, (Cain var det, sa Google), og som de ikke hadde blandet ut med vann, det var litt smak i det ølet, det var ikke så tamt eller rundt, synes jeg i hvertfall da, selv om da hadde jeg jo drukket noen øl hjemme og i Matthew St., så da får man ta det med et lite forbehold.

Men jeg prøvde å gå opp i 2. etagen der, og da ble jeg nektet av en vakt.

Det var forresten innpå her, at det var nonner, som sikkert var i hen party da.

Det var en blond dame i 30-årene, som solgte meg den pinten, eller hvor mye det var.

Så stod jeg og drakk opp ølen da.

Så kom det en ung blond jente, og sa bare 'upstairs', og så løp hu og venninna, mer eller mindre, opp trappa.

Jeg fikk vel se hva som foregikk da, synes jeg, det er ikke så ofte jeg får kontakt med de lokale folka på utestedene her, for man bør vel helst kjenne folka, og man skal helst være fra byen, når man går ut, ofte.

Men men.

Så gikk jeg opp da, men de jentene løp jo, og jeg ville ikke følge etter dem, for dem var ganske unge, og vakta var ikke der.

Der var tekno-musikk.

På veldig høy lyd.

Jeg gikk på do, og der var det en afrikaner som jobba der, og selger deo-spray, eller after-shave, heter det vel, som jeg husker at det også var i Newcastle, på et utested der, hvor jeg var, da jeg studerte i Sunderland.

Så det må ha vært kjedelig jobb, tror jeg, fordi det var ikke så mange folk der, selv om det var lørdag kveld.

Det var noen skinnsofaer der, i en gruppe osv.

Og jeg tenkte jeg skulle kjøpe en sånn øl til, men da fikk jeg bare kjøpe Becks på flaske, av hun blonde dama i 30-åra, eller muligens slutten av 20-åra, jeg er ikke så god til å gjette alder.

Kanskje de tulla med meg, siden jeg ikke var scouser, det er mulig, scouserne har full kontroll på byen, og de er jo kjent for å være morsomme, eller prøve å være morsomme, det er mulig.

Jeg har ikke sett så mye på det bilde fra 1. etg., men det er mulig at man kan se hun blonde bardama der, med pannelugg, hvis jeg husker riktig.

De skrudde opp teknomusikken, så høyt, at jeg måtte flytte meg, for det var vel over smertegrensen, må man vel nesten si.

Så jeg dro derfra, og fant et annet utested, litt vekk fra det området der.

Men det jeg egentlig skrev om, var om det var en slags New World Order krig mot de blonde.

Kanskje amerikanerne, er med på det.

De er så lei av tyskerne startet verdenskriger, så de bestemte seg for å slette ut de blonde, så det ikke skulle bli mer mas fra Europa, om å hjelpe dem med tyskerne.

Hvem vet.

Kan det ha vært, at dette har vært avslørt, og at det var derfor amerikanerne, dro fra Island?

Ikke vet jeg, men jeg lurer litt.

Men så har de har de lagd en ny plan, i Pentagon, eller hvor det er de holder på, og nå bare fortsetter dette?

For sånne her ting, står det jo ikke noe om i avisa.

Selv om Dagbladet, hadde en reportasjeserie, om konspirasjonsteorier, rundt juletider vel.

Var det så langt de kunne gå?

Var det dette som var sannheten?

Men avisa turte ikke å gå lengre, av en eller annen anledning?

Hvem vet.

Det blir mye spekulasjoner her.

Jeg skriver bare om hvordan jeg lurer på om dette kan henge sammen.

Det er ikke sånn at jeg sier at det er sånn her.

Og det er vel ikke sånn her som jeg synes er artigst å skrive om, eller prate om heller, men det blir vel bare sånn, at man synes man bør skrive om sånt her, hvis man mistenker, at det er noe alvorlig som er galt osv.

Jeg synes vel kanskje at det er litt feil, hvis dem skal kverke alle de blonde, å gjøre de til slaver, og tulle med de, sånn som jeg selv blir, av stort sett alle jeg kjenner, og politiet osv.

Fru Næss, lærerinna vår i samfunnsfag, på Svelvik Ungdomsskole, på 80-tallet, hun nevnte, at det var en teori i USA, som gikk på, å blande alle folkeslag, så alle skulle få en gråaktig farge.

Men den teorien var visst gått bort fra igjen, sa Fru Næss, da vi gikk på Svelvik Ungdomsskole, som var mellom 1983 og 1986.

Man har jo lest i avisene, at den siste blonde personen, skulle dø om ca. 200 år, eller noe, ifølge en fn-rapport, i Finland, var det vel.

FN, har jeg lest, er med i en New World Order agenda.

Var dette sannheten som kom ut.

At det jobbes veldig aktivt, med denne utryddelsen/slavedriften, av blonde?

Og, at de er så gode til å dekke over ting, at ikke noe kommer ut i pressen.

Og hvis noe kommer ut, så lager de dekk-historier, som jeg har merket om problemet på Arvato i Liverpool, og Liverpool City Council treningsstudioet, i Victoria St., her i sentrum av Liverpool.

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Liverpool%20City%20Council

Og sjekk denne plakaten (scroll litt ned):

http://nb.xiandos.info/12._september_%28Var_det_noe_galt_med_11._september%3F%29

(Og se stort sett hele bloggen min).

Kan det være i f.eks. Pentagon, at de lager dekkhistorier, for å dekke over dette, med at FN-agendaen, eller hva det var, om at den siste blonde personen, var utryddet (New World Order agenda?), om så og så mange år, i Finland.

Jeg ringer jo mye rundt i forbindelse med jobben min, som Company Researcher, og jeg synes folk på Island virker 'squar-e' og ordentlige da.

F.eks., danskene, skriver sjelden navn på medarbeider i firma, på websidene.

Ofte ikke engang administrerende direktørs navn.

Mens islendingene, skriver gjerne alle som jobber i firma, med telefonnr. og e-post osv.

Hva kan denne forskjellen skyldes?

Beskytter danske firma seg mot mafia/New World Order, eller hvem vet hva, ved å ikke skrive medarbeidernes navn, telefonnr, etc?

Jeg opplever jo, når jeg prøver å få rettighetene mine, å finne ut hva som foregår, at jeg blir tullet med, av absolutt alt omtrent, av myndigheter osv., når jeg prøver å hjelp til å vite hva som foregår, angående dette, og at jeg blir tullet med i butikker osv., at noen tuller med maten jeg kjøper, og at jeg blir overvåket av noe mafia, eller hva det kan være, som prøver å beregne hvor jeg skal gå, og når jeg kommer til å kjøpe de forskjellige varene da.

Som f.eks. her:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Tull%20p%C3%A5%20Tesco

Og her er det jeg vet, som jeg prøver å få hjelp i forbindelse med:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/02/lack-of-openness-from-government.html

Ja, hvor var jeg nå.

Jo, om det er en, mer eller mindre, verdensomspennende mafia, som kontrollerer byer osv.

Men ikke på Island, muligens, virker det som kanskje, siden folk skriver så mye informasjon om firmaene der, på nettet, uten tanke på at dette kan noe mafia utnytte, for å få kontroll på nøkkelpersoner, eller hva de gjør.

Og i England, f.eks., så er det så mye mafia, og lignende, så ingen bryr seg om folks rettigheter, de bare tuller med folk isteden, sånn som jeg vel må si, at jeg har opplevd.

Jeg har skrevet før, at jeg mistenker at storkapitalen, er med i dette.

At dette skjer på flere nivåer, i koordinerte angrep, på land eller byer da.

F.eks, at de varmer opp økonomien i et land, som i Norge, under jappetida.

Så, blir det krakk, og da har folk levd over evne, firmaer går konkurs, renten stiger, folk må selge huset sitt på billigsalg, som skjedde i Norge, på begynnelsen/midten av 90-tallet, da kosta leilighet i høyblokka på Lamberseter, i 1994 eller 1995, tror jeg det må ha vært, ca. 100.000.

Nå koster de vel nærmere en million(?)

Men altså, alle folka i oljerike Norge, var fattige på begynnelsen av 90-tallet, omtrent, virker det som, siden boligene var så billige.

Norge er jo et rikt land.

Jeg tror Norge må ha blitt tulla med av spekulanter, i et koordinert angrep.

Når folk er fattige, og ikke har penger til mat/bolig, da kan man jo tenke seg, at da slår mafiaen til, med passende tilbud, om å være korrupte, eller kanskje damer får tilbud om å bytte diverse tjenester e.l., når de har fortalt venninna, som kjenner noen i en bande f.eks. da, at hun klager over dårlig råd, så får hun et skreddersydd tilbud kanskje, og da er en grense passert, og da manipulerer de kanskje folk på den måten da, mistenker jeg.

Kanskje de manipulerer folk til å begynne med dop og, for å få kontroll på de.

Dette er noe jeg mistenker.

Kanskje truer de, om at de skal ta den og den personen, som er i familien med jenta f.eks.

Jeg husker jo en kar fra Bergeråsen, Dag Furuheim, vel, sønn til Ruth, han jobba på verkstedet til faren min, på Sand, og lagde elementer til vannsenger osv.

I noen måneders tid i hvertfall, mener jeg å huske.

Han sa det, at hvis du kom i bråk med noen utlendinger, inne i Oslo, han hadde funnet seg dame der, så fikk du hele slekta etter deg, onkler og fettere og det som var.

Og dette ble vel sagt, mens jeg gikk på ungdomsskolen, så det her var vel rundt 1985 eller 1986, kanskje deromkring.

Men sånn gjør jo ikke nordmenn.

Nordmenn de står for seg selv ofte vel.

Så dette systemet, som utlendingene har, ifølge Dag i hvertfall, det må vel bli som en slags mafia?

Så, det er klart, at når de har et sånt system, så kan de vel lett få kontroll, over nabolaget de bor i, f.eks., å gjøre folk til slaver og sånne ting da, kan man vel gjette på.

Jeg husker en gang, i 1989, må det vel ha vært, da dro jeg og en kamerat, Magne fra Røyken, på byen i Oslo.

Da sa en dame, at jeg skulle passe på venninna deres, for hun var litt full.

Greit sa jeg.

Ikke at jeg helt skjønte hva hun mente.

Men hvorfor vil en dame gjøre det, til en kar hun ikke kjenner?

Var hun en slave hun jenta?

Og hun ville ikke ta med en slave, dit hun skulle, for hun var flau over sånt?

Jeg er jo fra Berger i Svelvik, og har også bodd i Larvik, de årene før 1989.

Så det er mulig de har sånne ting i byene da, som jeg ikke har fått med meg.

Og også kanskje i småbyene, jeg husker jo noen damer gikk for å være horer, på Berger, og fikk dårlig rykte, venninnene til søstra mi, stort sett, mer eller mindre vel, for å være litt slem.

Så da skjønte jeg i hvertfall hvordan sånt var, på Bergeråsen, men jeg tror ikke jeg skjønte systemet helt i Oslo, og ikke her i Liverpool heller.

For det systemet er kanskje ikke like oppe i dagen, for en innflyter til Oslo eller Liverpool, som det er for en som har vokst opp, eller i allefall er fra stedet, på Berger, det er mulig.

Ja, nå har vel skrevet nok stiloppgave, jeg har jo vært inne på mange tema her nå.

Det er mulig det er noen tråder jeg glemte å knyte sammen, eller hva det heter.

Men bare skriv kommentar, hvis det er noe jeg burde forklare bedre, angående hva jeg synes det kan virke som at foregår.

Så jeg sier ikke at det er dette som foregår, men jeg ville ikke sett helt bort fra det heller.

Og hvis det er dette som foregår, så er jo dette såpass alvorlig, så da synes jeg, at jeg må skrive om det på blogg, selv om jeg ikke har pleid å skrive blogg før, f.eks., da jeg bodde i Oslo, da pleide jeg vel å holde det meste for meg selv, egentlig.

Men sånn er det.

Så får jeg se om jeg får gjort noe annet her og.

Så får vi se hva som skjer.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Matthew St., Liverpool, ca. kl. 01. (In Norwegian).

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter