Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 2. juni 2008

Det med politiet som omtrent gikk amokk i Matthew St., det må vel kalles Police Brutality, skulle jeg tro. (In Norwegian).



Det som skjedde på lørdag, det greiene med alle de politifolka som arresterte hu jenta, det var at jeg hadde sitti hjemme og fiksa noe greier med websted osv., og tatt meg noen bokser med øl.

Jeg var ute på fredag, men det er ikke så dyrt å gå ut i England.

Ølen koster ca. 25 kroner for en pint, og jeg bor jo midt i sentrum, så det er ikke snakk om taxi, og jeg har jo dårlig råd da, fordi jeg får ikke gjort så mye jobb jeg burde, eller jeg har en dårlig betalt jobb, og jeg ligger med etterskudd på regninger, og jeg har mye å gjøre, og søkt mange andre jobber, selv om jeg ikke vet hva som foregår, men jeg har ikke fått en eneste telefon.

Og når den jobben jeg har nå, er fleksibel, sånn at jeg kan jobbe når det passer.

De sa, på det firma, at folk som er selvstendig næringsdrivende i England, de trenger ikke betale moms, hvis de tjener mindre enn 2-300.000 i året, i norske.

Det var på svar om spørsmål, om jeg skulle faktuere moms.

Men jeg burde kanskje prøvet å finne ut dette fra en uavhenging kilde, men jeg blir jo tulla med overalt, på CAB og overalt ellers, så hvem man skal stole på, det er vanskelig å si.

Men den jobben virker kanksje litt rar, men jeg vet ikke helt hvordan man kan finne ut mer om sånt, politiet vil jo ikke ha en dialog engang, så jeg vet ikke hva jeg skal si.

Det er vel ikke så mye sånne jobber, som Company Researcher i Norge, men jeg kjenner ikke forholdene så bra i England, men i England er det vel mer sånn, at man får generelt mer spesialiserte jobber enn i Norge, men jeg har egentlig ikke så mange å spørre om råd om slike ting, må jeg innrømme.

Men sånn er det vel.

Her på lørdag da, sånn i et-tiden, natt til søndag, så bestemte jeg for å gå å ta en par øl da, og se om det var noe liv osv.

Jeg har pleid å gått til et sted som heter quarry club, eller noe, i Matthew St., for der pleier de å ha ok musikk, og ikke cover-charge, og billige halvlitere.

På veien dit, så så jeg en kar, som holdt hu dama på bildet, og dytta hu foran seg, ganske raskt, mens de var etterfulgt av ca. 8 politifolk vel, oppover Matthew St.

Han karen, som så ganske tøff ut, tok hu dama hardt på puppen, av en eller annen grunn, like før politiet fikk tak i dem.

Det var mens han dytta henne foran seg.

Forstå det den som kan.

Tre politifolk fikk kontroll på han karen, og tok han med bort til politi-vanen, eller noe, fikk jeg inntrykk av i hvertfall, han forsvant ut av synet, dette skjedde ganske raskt.

Tre andre politifolk, omringet hun jenta.

Og hun hylte i panikk, flere ganger, og jeg synes det virket som at politiet var unødvendig brutale.

De trenger vel ikke tre folk for å arrestere en pen dame, i gå ut klær.

Jeg vet ikke hva de dreiv med, siden hu jenta hylte.

Jeg var opptatt å skru på kameraet på mobilen, og det var noe tull med tastelåsen, så jeg fikk noe spørsmål om jeg skulle slette noen tulle telefonnummere, eller noe, som man får hvis man går med mobilen i lomma, og glemmer å skru på tastelåsen.

Og dette er en kameramobil, som jeg ikke har brukt så mye, jeg hadde en annen kameramobil før jul, men den måtte jeg selge en måned som jeg nesten gikk tom for strøm, eller noe, for det må man nemlig kjøpe sånne biletter for, i butikkene, til £5 her.

Men nå har jeg fått Scottish Power, til å fjerne den boksen, så nå får jeg faktura i stedet, og det er ganske bra, for da slipper man å tenke på de strøm-billettene, som nordmenn vel ikke er vant til å ha i bakhue hele tida, at man må kjøpe strøm-billetter på matbutikken, hele tida, for at strømmen ikke skal kuttes i leiligheten, som er ganske vanlig i England, at folk har i husene sine, som jeg synes høres veldig kronglete ut, det var i hvertfall veldig digg å få det greiene ut av leiligheten, det er helt sikkert.

Så kan man jo se på det bildet, at det faktisk er tre politifolk, som tuller med hu jenta, som hadde panikk, synes jeg det virka som.

Og hun blir vel sånn sjekket for våpen, eller noe, enda hun hadde stramme klær, så hva politet driver med, det vet ikke jeg.

Men jeg var litt opptatt med å få på mobilkameratet, så jeg fikk ikke sett alt politiet gjorde, men jeg synes de virka unødvendig brutale mot hu stakkars jenta.

Og jeg synes nok at hun kvinnelige politibetjenten burde ha ransaket jenta, og at det skulle behøve mer enn en for å ta på henne håndjern, eller hva de gjorde.

Jeg så ikke at de hadde gjort noe galt.

Jeg så bare de kom oppover veien.

Og hu jenta ble jo dytta oppover.

Men hva årsaken var, til at politiet kom, 8-10 stykker etter de, det vet jeg ikke.

Men hu jenta virka som at hu var i panikk hele tida.

Og politiet virker som at de har noe dårlig samvittighet, angående hu svenske dama på jobben på Arvato, Emelie, siden de spørr meg om Bertelsmann Arvato, er et svensk firma, og på jobcenteret, som jeg måtte gå til, etter at jeg ble 'constructivly dismissed' på Arvato, på slutten av 2006, (Jeg dro dit i januar 2007, etter at jeg hadde skrevet alt jeg visste, som hadde skjedd på Arvato her bl.a.:

http://johncons.angelfire.com/blog/

Fordi det var så mye rart som foregikk der, uten at jeg visste nøyaktig hva, men hun Emelie forsvant fra jobb bl.a., og var 'home sick' sa sjefen, Line, uten at jeg visste om det var riktig, det kunne jo ha vært noe tull.

Og det var også tull som har foregått ellers:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/02/lack-of-openness-from-government.html

Og jeg var bekymra for familie og venner i Norge.

Jeg hadde søkt som team-leader på jobben, pga. dyr husleie i en leilighet jeg flytta til, fordi det var så mye tull med set-ups osv. i det huset, hvor jeg leide et rom, i Mandeville St., i Walton.

Så jeg måtte ha høyere lønn, for å dekke husleia, sånn at jeg holdt meg gående, mens jeg prøvde å få hjelp av Kripos i Norge, med problemene der, som fokuset mitt var på.

Etter at jeg søkte på Team-leader, så bestemte jeg meg for å lære meg mer om firma, for å være bra kvalifisert til jobben.

Og mye ble mye strengere på jobben der, de hadde ulovlige ledelsesmetoder, reinforcement, og det var mer eller mindre som slavedrift, i hvertfall for meg, som norsk, som måtte sitte hele dagen, å svare danske samtaler, siden de fleste norske samtalene ble svart i Tyskland, pga. omorganisering i Arvato, og det var få dansker i Liverpool.

Men de krevde at jeg skulle ha like høy standard, som nordmann som svarte danske samtaler, som en finne, som svarte finske samtaler.

Nordmenn, måtte ta norske, danske og svenske samtaler.

Svensker, måtte ta svenske og norske samtaler.

Dansker og finner, måtte bare ta samtaler på sitt eget språk, selv om finnene etterhvert måtte ta svenske samtaler og.

Men, vanligvis, så fikk f.eks. en finne, noe sånt som 40 samtaler på en dag, mens en nordmann fikk kanskje 120, for å ta et eksempel, for å vise poenget, selv om dette ikke er noe jeg vet nøyaktig på prosenten, hvor mange fler samtaler nordmenn måtte ta, men det var en del, og veldig mange av de var på dansk, så jobben til en nordmann der, var vel opptill mange ganger så krevende, som for en danske eller finne, selv om lønnen var den samme.

Forstå det den som kan.

Men jeg lærte, om fler og fler ting, som ikke var som det burde være, på jobben.

Så jeg lagde en ny plan, for å prøve å få kontroll, med de problemene, som nevnt over.

Å rapportere om problemene i firma, Microsoft-aktiveringen, til aviser i Norge, og få det i avisa, og kanskje navnet mitt, og så prøve å få lys på det, og meg, og så kunne jeg brukt den anledningen, til å sette lys på mafia-problemen, som nevnt i linken, osv., selv om jeg ikke visste mye om hva som foregikk, annet enn det som er nevnt i den linken ovenfor.

Det tok litt tid, for det drøyde, i månedsvis, med avklaring om den utlyste team-leader jobben, som ingen fikk, fordi Senior Team Leader, Aidan Tippins, sa, at det var forretningsmessige hensyn som gjorde det, det var bare tull, må man vel si, det står mer om dette i den linken ovenfor, til Angelfire bloggen min.

Så jeg jobba overtid, ca. en ekstra dag, hver uke, så jeg ble rimelig sliten, pga. arbeidspress, med veldig mange danske samtaler, strenge krav, trakasserende sjefer, innskrenking på pauser mellom samtalene osv. osv.

Så tilslutt så var jeg vel mer død enn levende omtrent.

Men jeg fikk gjennomført møter, med team-leader Line, om disse problemene jeg hadde funnet i firma.

Se vedlegg 7 i Arvato blogg, hvor jeg har skrevet møte-referat.

Dette referatet, hadde jeg tenkt å sende aviser i Norge, osv, så kanskje de ville skrevet om problemene, siden det var Microsoft osv., så kanskje de ville vært interessert i det, tenkte jeg.

Men, mye skjedde i firma, som gjorde at jeg forrandra planen noe:

- Team-leader i en annen avdeling, Baines, fulgte etter meg hjem fra jobb, og det var bare tull i møte, om problemene med Baines, i møte med Tippins, Baines, Rushby, jeg synes de virka som at de var mob, eller noe, på grunn av at jeg skjønte de jugde, de prøvde å få meg til å ikke klare å back-tracke, møtet var jo på engelsk, altså de prøvde å få meg til å miste tråden i resonementer, ved å avbryte, å prøve å få meg til å miste tråden, virka det som for meg, tok ting helt ut av kontekst osv.

- To nye medarbeidere startet på Microsoft-kampanjen, to norske Jørn og ei jente som sikkert het noe hu og.

Og disse oppførte seg, som om de spionerte.

Og hun team-leaderen, som trakasserte meg så mye, Viviann, hun reklamerte for han Jørn, på en måte, som jeg synes var rar, hun var så 'bitch', hun Viviann, så hun gjorde meg veldig overarbeidet, med maset sitt, til alle upassende tidspunkt, og dårlig oppførsel, og trussler osv.

Så dette, at de to nye spurte ut medarbeiderne, som om de spionerte, fra noe mafia eller noe.

(Nå skjønner jeg jo, at det kan ha vært myndighetene også, som kan ha spionert, hva vet jeg).

Men dette friket meg ut, oppføselen til de to nye norske, i november 2006.

- Hun Emelie, på kampanjen, var pluteslig blitt 'home sick', sa team-leader Line.

Og ingen sa noe grunn, og når jeg kikka på arbeidslista for desember, så stod hun som sick hele desember.

Og da hadde hun vært borte fra jobb, helt siden midten av oktober, og hun er veldig pen jente, så man skjønner jo det, at noe kan ha vært galt.

Men jeg hadde ingen jeg kunne stole på, jeg ble tulla med, av alle lederne på jobben, av politiet både i Norge og Storbritannia, og i familien, så er det ingen man kan stole på ordentlig, og det foregikk noe greier i Norge, med noe mafia, virka det som.

Så jeg kunne egentlig ikke gjøre noe.

Jeg spurte Line, om hvordan det gikk med Emelie, men da svarte ikke engang Line.

Så om hu tenkte på samme måte som meg, med at noe kunne være galt, det vet jeg ikke.

Men hu Line er ikke så lett å komme på bølgelengde med, hun er så lukket, og inadvent, hu sier ikke noe, men man kan se på tryne hennes at noe er galt.

Så å komme på bølgelengde med henne, det nytta ikke.

Hun mangler litt sosiale egenskaper, eller hva det var, og hun ugleså meg, og mistrodde alt jeg sa, synes jeg at jeg kunne tyde fra trynet hennes, og på måten hu svarte meg.

Jeg nevnte at jeg skulle se et norsk tv-program hjemme f.eks.

Så angriper hun, ja men det går ikke.

Altså hun antar automatisk at jeg lyver.

Men det går ann å se norske tv-program, på pc-en over internett, fra et sånt websted, som het tv-nor, eller noe.

Men hu spør ikke sånn, hvor skal du se det.

Neida, hun kommer med et angrep, med skarp stemme, mistroisk og ugleseende, og hun er innadvendt og lukket, og nesten litt tilbakestående, sosialt sett, vil jeg nesten si, så får jeg håpe at hun ikke leser dette.

Men det er sånn jeg synes om henne, og i tillegg, så løy hun hele tiden, så å få noe konstruktiv dialog/kommunikasjon med henne, klarte jeg ikke, jeg var også veldig sliten pga. alle de danske samtalene og all overtiden.

Så jeg forrandret planen litt.

Og sendte avisene referater, fra møter, hvor senior team-leader Tippins jugde, og Tippins og Rushby, dekket over for trakassering fra Baines.

Jeg sendte om dette til the Times, VG, NRK, Liverpool Echo, Arvato Tyskland, Bertelsmann Tyskland, på en fridag jeg hadde, men fra jobben, en onsdag i slutten av november 2006, etter å ha vært hos politiet kvelden før, om det samme.

Politiet sa jeg skulle ha møte med Managing Director om dette, og det hadde jeg.

Managing Director sa at jeg ikke fikk lov å være på jobben, for han kunne ikke garantere min sikkerhet, mente han, så han sendte meg hjem med lønn, mot mine protester.

Jeg fikk lov å skrive ferdig referatene, som var plan A, å sende til avisene, noe jeg gjorde.

Pluss at jeg slappet av litt, fordi jeg var overarbeidet til tusen, jeg hadde ikke hatt ferie på nærmere et år, og det hadde vært mye plaging fra sjefer og masse danske telefoner etc., så jeg var omtrent like død som jeg var levende noen ganger på høsten der, så jeg satt hjemme mye å skrev referater, selv om jeg gikk på treninga, på gymet i Victoria St.

Jeg dro også til ambassaden i London, og ga de rundt 100-200 dokumenter fra jobb, må det vel ha vært, som jeg hadde bl.a. fått Line til å printe ut, i forbindelse med de møtene, som er referert i bilag 7 på Angelfire bloggen.

For ingen ringte meg, hverken politiet eller Arvato, om denne mistenkte mafia-virksomheten i Arvato, eller hva det var.

Så derfor dro jeg til ambassaden, og tenkte også ut en ny plan, som blandt annet har resultert i denne bloggen, siden ingen ringte meg, som de sa at de skulle gjøre, både politiet og Arvato, så jeg viste ikke hvem jeg skulle stole på, men jeg visste jo at England hjalp den norske kongefamilien og regjeringen, under krigen, så jeg tenkte, at Norge sikkert bare sendte de mest ordentlige folka til ambassaden i London.

Jeg var ikke sikker på om Merseyside-politiet og øvre ledelse på Arvato var fri for mafia.

Men jeg synes den norske ambassaden i London, har en ganske ren klang i grunnen.

Hvis det var et sted som hørtes ut som var ordentlig, og rent og uten korrupsjon/mafia etc, så synes jeg at den norske ambassaden i London, hørtes ut som et sted, som jeg tippet ville komme høyt på et sted hvor folk var ordenlige og ikke drev med tull da, uten at jeg kunne vite dette sikkert, men jeg så på min situasjon, som vanskelig i Liverpool, siden jeg ikke stolte på hverken politiet eller Arvato, så jeg prøvde å få noe back-up fra ambassaden da, siden jeg ikke visste hvordan min posisjon i Liverpool var, siden ingen ringte, og jeg ikke ante hva som foregikk, eller hva dette mafia-greiene i Arvato hadde tilknyttning til.

Jeg hadde hatt problemer med Merseyside-politiet tidligere, så de stolte jeg egentlig ikke så mye på.

Så å bare basere seg, på at de skulle hjelpe, og Arvato, hvor Managing Director, hadde satt Rushby, som dekket over trakassering fra Baines, i møte om trakassering, med Rushby, Baines og Tippins.

Managing Director, satt Rushby som leder av etterforskingen, av om det var mafia i firma, enda jeg hadde klaget på Rushby, i e-post jeg sendte Managing Director, om mistanke om organisert trakassering (og kriminalitet, selv om jeg ikke ville gå for langt, jeg hadde ikke noen bevis, og ville ikke miste jobben, pga. det mafia greiene fra Norge, og at jeg var bekymret for familie og venner der, så jeg trengte jobben for å holde det gående, med å prøve å få hjelp fra kripos osv., selv om jeg ikke stolte på venner og familie heller, når det gjaldt alvorlige ting som dette.

Og jeg vet enda ikke hvem man kan stole på i dette.

Så sånn er det.)

så spurte de om jeg var svensk, enda jeg pratet vel ikke engelsk med noe særlig aksent da, så det er nok noe som foregår.

At jeg lurer litt på hva politiet egentlig gjør med damer de arresterer, eller får i varetekt.

Uten at jeg kan annet enn å spekulere om dette, siden jeg tydeligvis ikke har noen rettigheter, hverken i Norge eller Storbritannia, så alle tuller med meg, og ingen sier hva som foregår.

Stesøstra mi, fikk i hvertfall panikk en gang.

Jeg var på Bergeråsen, i jula.

Det var da en engelskmann som gikk opp en ås, eller noe, gikk på Saga kino i Drammen, det var på midten av 90-tallet vel.

Stesøstra mi, Christell Humblen, gjorde et poeng av det.

Jeg tok toget da, for dette var vel året før jeg fikk lappen, i 95 antagelig.

Så om det var jula 94, det er mulig.

Men samme det.

Christell kjørte meg inn til Drammen, første juledag, var det vel.

Og da sa hu plutselig, å shit, purken.

Så hm.

Jeg vet ikke helt jeg, hvorfor hu sa det.

Jeg spurte hvorfor hu var bekymra for det, men da svarte hu ikke.

Jeg kjenner hu ikke så bra, for vi har aldri bodd i samme hus.

Men hu kontrollerte venninnene sine, Nina Monsen, og Gry Stenberg, husker jeg, fram til midten av 80-tallet.

Men om det kan være at politiet tuller med pene damer i bilene sine da, eller om Christell var innvolvert i noe greier, hu har tulla mye med meg oppigjennom åra, har jeg skjønt, så kanskje hu er noe mafia-greier, eller under kontroll av noe sånt.

Hva vet jeg.

Hu sa forresten også, at New York, var ikke noe å trakte etter, da hu hadde vært der, hu synes Manhattan var akkurat helt vanlig, som i Europa.

Så om det var noe dobbeltbetydning, det er vanskelig å si, jeg kjenner ikke hu så godt, de siste åra, så det er vanskelig for å si hvor sofistikert/direkte hu kan være når det gjelder sånt, men hu er en pen blondinne, så det er mulig det er noe mønster, jeg ville ikke sett bort fra det, men jeg skal ikke si det sikkert.

Og Merseyside-politiet har sendt meg brev, hvor de har kallt meg 'Miss', osv.

Så hva de egentlig driver med, det vet ikke jeg, men 'square' eller rettskafne, det er de nok ikke.

Så jeg vil ikke si at politiet på Merseyside er pålitelige, sånn at man kan stole på dem.

De er nok mer 'viseguys', eller smart-guys.

Som en bande kriminelle, ville jeg tippe, mer enn rettskafne, pliktoppfyllende politifolk, vil jeg si, når de kaller folk 'Miss', osv.

Jeg synes det er så useriøst.

Nå er vel briter sånn at de skal tulle med alt mulig.

Og herje med alle mulige, de er så sofistikerte, og finurlige.

Så det er mulig de har litt sport i det, å 'fucke' med alle mulige, som ikke er briter.

Men jeg synes det er så useriøst.

Jeg synes at politet, burde være rettskafne, og til å stole på.

De representerer landet, eller kongefamilien, representerer de vel, i England.

Så jeg synes vel det, at politet skulle være 'square'-e, og ikke som kriminelle bander, som er ute etter å lure folk og ha det morsomt på andres bekostning, hva det nå enn er det gjør, men de 'fucker' masse med rettighetene mine, og ingen bryr seg, så det er helt texas med politiet i Liverpool, de er nok mer cowboyer, enn sånn man tenker seg at politiet skal være.

Jeg mener offentlige tjenestefolk, burde ha rettskaffenhet og ikke være smart-asses, men det er kanskje jeg som er naiv, hvis jeg forventer dette av politi og myndigheter, som jeg er vant med å forvente fra Norge.

Jeg er vant til å tenke sånn, at offentlige tjenestefolk, representerer landet, og myndighetene/styresmaktene, så at de oppfører seg useriøst, sånn er jeg ikke vant til å tenke.

Men jeg tror det må være sånn, at politiet, de er så gode til, å dekke over, hvis de gjør noe ulovlig.

Så derfor kommer det ikke ut, at politiet egentlig er noen smart-asses, som bare herjer max med folk.

Så dekkes det bare over.

Så denne tankemåten, som jeg er vant til å ha fra Norge, om at politet, de kan man stole på.

Den tankemåten, den har jeg ikke lengre, i det hele tatt.

Og det gjelder også politi og myndigheter i Norge nå, at jeg ikke tror de bryr seg om, om de tuller med mine rettigheter f.eks.

Det vet jeg at de har gjort veldig mye, neglisjert å respektere mine rettigheter.

Og Sivilombudsmannen, og hele pakka, virker som at er med på det.

Så at offentlig forvaltning, er en eneste stor mafia, og at dette ikke kommer ut, fordi avisene også er innvolvert.

Noe sånt.

Men hva politiet finner på å gjøre, med damer, som på bildet øverst her, når man ser hvor nærgående de manlige politibetjentene er på bildet, det lurer jeg på.

Men jeg ville ikke blitt overrasket over, hvis det kom fram, at litt av hvert foregikk på politistasjonene, eller andre steder.

Uten at jeg skal si noe sikkert om dette.

Men jeg har mine mistanker i hvertfall.

Men det kan jeg egentlig ikke vite noe om, men noe må være galt.

Så hva som foregår, det er vanskelig å si.

Men et lite varsko her, om at politiet driver med, nok ikke kommer så langt som til avisa, for eksempel, det ville jeg nok tro var på sin plass.

Men jeg understreker, at jeg ikke kan vite dette sikkert, nøyaktig hva som foregår, sånn f.eks. med hun dama på bildet, om hun ville blitt voldtatt i politibilen eller poltistasjonen, og at politiet dekket over det etterpå.

Jeg vet ikke om det kan være sånn.

Var det derfor stesøstra mi, eller dattra til dama til fattern, Christell Humblen, ble så nervøs over å få purken etter seg, på Svelvikveien?

Jeg er ikke sikker, det er ikke så lett å vite hva som foregår, når ingen sier noe.

Så får man vel bare gjette, sånn som jeg gjør nå.

Men jeg får si det som det er, at jeg ikke er sikker på om det er slike ting som foregår, men jeg vil ikke si at det er sånn, men jeg vil vel heller ikke utelukke det.

Politiet vil i hvertfall ikke ha noe dialog med meg, Merseyside-politiet that is, og Kripos også.

Og Merseyside-politiet, sender meg brev, og kaller meg 'Miss'.

Så å få noe seriøst ut at det her politiet man har, i England eller Norge, det vet ikke jeg om er mulig i det hele tatt.

Men ut i fra min egen erfaring, så vil jeg svare negativt på det, jeg har ikke fått noe ordentlig informasjon fra politet, og de bare kødder med meg, og vil ikke ha noen dialog engang.

Så hva man skal gjøre, for å få dem til å gjøre jobben sin, det vet ikke jeg.

Men jeg ville ikke stolt på dem for fem flate øre, som dem pleide å si i Norge før i tida.

Så får vi se hva som skjer.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter