Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 6. mars 2009

Mest solgte potetgull i England. (In Norwegian)


1. Ost og løk
2. Salt

Rekecocktail og salt og eddik, er ned 7 prosent i salg, fra 2006 til 2008.

Eddik heter forresten vinegar.

Og det var det jeg tok de vestlendingene på i butikken.

For de stod i potetgullhylla, og prata om 'winegar'.

Men det heter ikke wine-e-gar, det heter vin-e-gar, mener jeg da.

Så det hørtes litt rart ut, så hørtes det litt ut som om de prata norsk og.

Så stemte det, at hun dama prata noe ganske sær vestlandsdialekt.

Han karen sa bare enstavelsesord, omtrent.

Jeg tenkte jeg skulle si hei til dem, og spørre om dem var norske, som jeg pleier å gjøre hvis det dukker opp noen norske i butikken.

Det var derfor jeg ville ha bilde av dem på bloggen.

Men de ble borte i folkevrimmelen.

Kanskje de ble litt redde for meg, som stod der og tok bilder, det er mulig.

Jeg får prøve å skjerpe folkeskikken min.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter