Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 17. august 2009

Dette ranet, var på Rimi Nylænde, noen måneder før jeg begynte som sjef der. Det var visst pga dette, at hun Wenche, var så vanskelig, sa Anne-Katrine

rimi nylænde ran skytevåpen

PS.

Wenche (Berntsen), var jo assisterende butikksjef, der.

Og hun var litt vrien å samarbeide med, syntes jeg, som ny butikksjef.

Så hun anbefalte jeg, at begynte i en stor butikk, hvor de andre kunne ha kontroll på henne.

For hun syntes jeg var vanskelig å få kontroll på.

Eller ikke kontroll kanskje, men å samarbeide med da.

(For hun var litt sånn hysterisk nesten, så hun syntes jeg trengte, å jobbe sammen med flere voksne personer, og ikke bare med en, for det kunne bli litt sånn spesiell stemning, synes jeg, for hun var ikke helt i balanse, virka det som).

Så sånn var det.

Så distriktsjef Jan Graarud, lot henne begynne, som assistent, på Rimi Mangelrud, i 1999.

Låseansvarlig Hilde, jobbet også under det ranet, hvor raneren hadde skytevåpen.

Det hadde visst vært helt panikk og skriking og Texas der da.

Noe som vel kanskje ikke var så rart, siden raneren hadde skytevåpen.

Men men.

Men hun Hilde tok det nok litt bedre enn hun Wenche da, virka det som ihvertfall, (selv om det nok ble mye for henne etterhvert og, med andre konflikter i butikken, etter at jeg begynte der som ny butikksjef osv).

Men men.

Det var ei som het Monica, som var butikksjef der, under dette ranet.

Hun begynte som butikksjef, på Rimi Munkelia, også ved Lambertseter, da jeg begynte som butikksjef, på Rimi Nylænde da.

Så sånn var det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Hun assisterende butikksjef Wenche Berntsen, som etterhvert begynte på Rimi Manglerud, hun er på bloggen, i Facebook-samtale, forresten.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Jeg finner ikke noe om det første ranet, som var der, etter at jeg begynte som butikksjef, i 1998.

Ranene begynte etter at jeg kom tilbake fra sommerferie, i 1999.

Så det må vel ha vært i august eller september, i 1999 da.

Noe sånt.

Det var da politiet på Grønland, tulla med bildene av ranerne.

Så sånn var det.

Hun med lyst hår fra Rollag, (Ingunn?), hun var også nede på politihuset på Grønland.

Men, da det andre ranet var, (se forrige bloggpost), i oktober, 1999, så overhørte jeg at regionsjef Jon Bekkevoll, sa til distriktsjef Jan Graarud, at politiet på Grønland, ikke ønsket oss, (dvs. meg og hun dama fra Rollag med lyst hår, som spilte kirkeorgel), ned til politihuset igjen, som vitner.

(Fordi vi ikke ble med på lureriet, med bildene antagelig, (ihvertfall for mitt vedkommende), som jeg har skrevet om på bloggen før, og har anmeldt til Spesialenheten i Hamar).

Så sånn var det.

Man kunne ha funnet datoen, for dette første ranet, da jeg var butikksjef på Rimi Nylænde, ved å ringe firmaet Norild, i Østfold, og høre hvilken lørdag det var, som de begynte å sette inn nye, dyre frysere, på Rimi Nylænde.

For det var samme dagen som det var ran der.

Så sånn var det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter