Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 3. september 2009

Bøllet med av politiet i Liverpool

Jeg skrev jo på bloggen igår, om at to folk fra Liverpool City Council, vekte meg igår, og spurte om jeg kunne komme ned og prate med dem:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/09/jeg-sov-ganske-lenge-idag-sa-ble-jeg.html

Dette var om søpla i Leather Lane, og jeg svarte så godt jeg kunne, om hvordan vi gjorde det med søpla, i bygningen hvor jeg bor da.

(Vi kaster det i søppelrommet til restauranten Lady of Mann der, siden de har mer eller mindre samme eiere, som eier bygget jeg bor i).

Men jeg fikk jo meg en overraskelse da.

For på callinga, så sa de to herremennene, at de var fra Liverpool City Council.

Også går jeg ned, også åpner jeg døra, også ser jeg at det står to politifolk der!

Men det var egentlig ikke politifolk da, det er bare sånn, at politiet, de er nok ikke så populære i Liverpool, så de tørr ikke å patruljere, hvis de ikke går fire og fire sammen, virker det som for meg, på de fire årene jeg har bodd her.

Så hvis noe skal gjøres, av politi, eller 'politi', til fots, så har Liverpool City Council, nesten sitt eget politi, virker det som.

Og de har skulderklaffer, hvor det står 'LCC', for Liverpool City Council da, (altså Liverpool kommune), med store bokstaver, på skuldrene, isteder for at det står politi da.

Men ellers så er de nesten helt like som politifolk, vil jeg si, ihvertfall hvis man er fra Norge.

Så da fikk jeg meg et lite sjokk gitt.

Så sånn var det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Og grunnen til at jeg skriver om det her, et var jo fordi at jeg skulle forklare om hvorfor jeg fikk sjokk, da jeg så det, at politiet stod på døra til bygningen her, og tulla med meg på callinga, sånn som jeg trodde at det først var.

Det var fordi, at ifjor, så var jo Merseyside-politiet her, og tulla med meg, på stort sett samme måte.

De ringte på callinga, og ville ikke si hvem de var, når de ringte på.

Så jeg trodde det var 'bailiff', som de har i England, pengeoppkreveren.

For de ville ikke si hvem de var, på callinga, som sagt.

Og pengeinnkreveren, 'the bailiff', i England, han må du ikke slippe inn døra di, for da tar han alt han kan finne, og han har da rett til å bryte seg inn i leiligheten din, når han måtte ønske senere.

Så hva du enn gjør i England, ikke slipp inn the bailiff!

Men politiet, de har nok overvåket meg, en vanlig nordmann!!!

Så de må ha visst om det at jeg ventet besøk av the bailiff, og de hadde nok overvåket telefonlinja mi, og hørt at jeg hadde fått det rådet, fra en økonomirådgivingstjeneste, kalt CCCS, mener jeg det var.

At jeg ikke måtte slippe inn 'the bailiff', uansett om han stod og banka på døra mi, jeg burde ikke slippe han inn i leiligheten, fikk jeg råd om fra CCCS, på telefonen da.

Så skulle politiet lage et plott mot meg da, for å få meg i sjokk.

Så stod politiet på døra mi, i en halvtime, og banka på døra, og sa ikke hvem de var.

Og da trodde jo jeg selvfølgelig at det var the bailiff.

Men så ringte de meg på mobilen.

Og først da, etter en halv time, så sa de at de var fra politiet.

Og da åpnet jeg opp selvfølgelig.

Og hvorfor de kom på døra mi?

Noen hadde lest bloggen min, eller noe, sa de, og bedt de dra til adressen min.

Sikkert bare noe dårlig unnskyldning de har funnet på, for å få meg til å gå inn i sjokk.

Så Merseyside-politiet er en gjeng med bøller, som bare kødder meg rundt, og som ikke gir meg rettighetene mine.

Men prøver å få meg til å gå inn i sjokk, sånn at de kan bruke meg som en slags fjernstyrt robot, ved at de har sånn døgnovervåking på meg, som de gjør med enkelte kriminelle.

Og så gjøre mye greier, for å frike meg ut, og påvirke meg, såkalt 'mind control', som vel er et fag, som politiet og andre vel kan lære.

(Dette er nok noe New World Order-greier, og styrt fra sionistene.

At jeg er i 'the Slaughterhouse' (Dvs. New World Order-terminologi, hvor jeg blir utnyttet maks, av dette sionist-nettverket, på alle mulige måter, som de finner på i plott, hvor de kanskje sitter rundt et (rundt?) bord, hele kvelden, osv.)

Liverpool-folka, de er kanskje skeptiske til sionistene.

Det har jo vært opprør mot myndighetene, fra såkalte 'militants' i Liverpool, tidligere.

Så det er kanskje derfor det er sånn, at Liverpool-folk, de er skeptiske mot (sionist)-politiet, og politiet de må derfor gå fire og fire i Liverpool, når de patruljerer, ihvertfall noen ganger, har jeg sett dette.

Kanskje noe sånt).

'Mind control' og 'group stalking', gruppe-overvåking, leste jeg om på Xiandos information, for et par år siden, (selv om jeg ikke har noe med han Øivind Sæther aka. Xiando å gjøre, han sletta et par blogger jeg hadde, blant annet).

Sånn er det jeg tolker det som foregår, og har foregått, siden jeg rømte fra Norge til Liverpool, for fire år siden.

Og norske myndigheter de nekter å gi meg rettighetene mine, så jeg blir kødda maks med av både norske og britiske myndigheter, og ingen bryr seg, uansett om jeg publiserer om alt dette på blogg, og hundrevis av mennesker leser om det hver dag.

Så folks rettigheter, de er ikke verdt fem øre, når man blir herjet med av våre maktsyke myndigheter og politi.

Så sånn er nok dette.

PS 2.

Her kan man se det, at dette ikke er noe jeg finner på.

For jeg skrev om dette på bloggen, ifjor, når politet var her og bøllet med meg, for et snaut år siden.

Så sånn er det.

Her er en link, hvor jeg forklarer mer om dette:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/09/politiet-p-dra-in-norwegian.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter