Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 15. september 2009

Noen søker på om det er link mellom Illuminati og Steinerskolen, på nettet, snappet jeg opp med et tracking-cookie program jeg har

steinerskolen illuminati

steinerskolen illuminati 2

http://www.google.no/search?sourceid=navclient&hl=no&ie=UTF-8&rlz=1T4ADBF_noNO263NO264&q=steinerskolen%20illuminati

PS.

Hvis det er sant, at det er en sånn link, mellom Steinerskolen og Illuminati, så kan det forklare en del problemer, som har vært, på morssiden i familien min.

Altså på Ribsskog-siden av familien da.

Ettersom at både broren min Axel, og kusina mi Rahel, (datter til tanta mi Ellen Savoldelli, (født Ribsskog), som har bodd i ca. 30 år vel, i Sveits), har gått på Steinerskolen.

Ellen har også mange venner, (som også bestemor Ingeborg kjente), i Moss, som var lærere, på Steinerskolen.

(Blant annet en mann og kone, som var i begravelsen til moren min, i Moss krematorium, i 1999.

Og på vei fra begravelsen, til Hennie Onstad kunstsenter, hvor bestemor Ingeborg, hadde en minnesammenkomst, med mat osv., så kjørte vi innom det Steinerskole-paret, siden de skulle hente noe, eller lignende).

Jeg mener de het Von der Lippe.

En dame, fra Norge, som var hos Ellen, i Sveits, sommeren 1987, het ihvertfall Von der Lippe, mener jeg å huske.

Som ville kjøre karusell, sammen med meg, på markedet i nabolandsbyen, til Aesch, (hvor tante Ellen bodde), i 1987 da, og som klenga i pariserhjulet, eller hva det var, eller lente seg mot meg, uten å holde seg tilbake, ihvertfall.

Ei som var på Ellens alder, altså vel i slutten av 30-åra, eller i begynnelsen av 40-åra kanskje.

Noe sånt.

Så da begynner man å kjenne Illuminati-lusa på gangen her, i familien min.

Det vil jeg nok si.

Så Rahel og Ellen, vil jeg nok si, er gode kandidater til å være innen Illuminatiet da.

Og ihvertfall faren til Rahel, Reto Savoldelli, han har jeg mistenkt før.

Så sånn er det.

Jeg har også et bilde, hvor en Steinerskole-lærer, er i bursdagen til bestemor, i 1997, var det vel, da bestemor vel ble 80 år da.

Noe sånt.

Jeg skal se om jeg finner det.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter