Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 15. november 2009

Jeg sendte en Facebook-melding, til en jeg tror er han Bjørn Arild, som var sammen med hu Wenche, som bodde på Ungbo, i Skansen Terr., fra ca. 1990-93






Ungbo




Erik Ribsskog 15. november kl. 09:29

Hei,

var det du som var sammen med hu Wenche som bodde på Ungbo, på Ellingsrudåsen, i 1991 osv?


Det var noe greier jeg skulle ha spurt om.

(Jeg var han tynne som bodde i samme Ungbo-leiligheter som Wenche og Per og Inger Lise osv).

Det som skjedde var at hu Wenche, hu oppførte seg så rart, etter at de andre hadde flytta, og jeg var ferdig i militæret.


Hu lot bare katta si være hos meg, som var den enste som bodde der, bortsett fra søstra mi, som også flytta inn der, sommeren 1993.

Kult hvis du har mulighet til å svare, jeg mener jeg kjente igjen hu Inger Lise eller Anne Lise på vennesida di.


Mvh.

Erik Ribsskog









PS.

Vi var 'harry-versjonen' av Friends, vi som holdt til i Ungbo, i Skansen Terrasse 23, rundt 1991, osv.

Vi så på 'Våre værste år', på TV Norge eller TV3, hver kveld.

Og typen til Wenche, og ei fra Vestlandet (som jeg ikke husker hva heter), de holdt også mye til der.

Hu Anne-Lise, som hadde bodd der lengst, hu flytta til slutt TV-en sin inn fra stua der, og inn på rommet sitt, (som var det rommet som Rune og Hildegunn seinere brukte som 'stue'), og da fikk han typen til hu fra Vestlandet, (som bodde på det rommet som Glenn Hesler seinere bodde på), meg til å flytte TV-en min og videoen min, inn i stua.

(Men stereoanlegget beholdt jeg på rommet mitt).

De pleide å dra ut på byen i Strømmen, (og en gang havna de i slåsskamp, og fikk sladda bilde, tror jeg, i Romeriks-avisa), siden Ellingsrudåsen ligger helt øst i Oslo, og egentlig sogner til vestre Romerike, hvis jeg ikke tar helt feil, (Lørenskog osv.).

Jeg jobba også i Lørenskog, på OBS Triaden, hvor det gikk buss fram og tilbake, fra Gamle Strømsveien, eller noe sånt noe.

Jeg var med ut i Strømmen, en gang, og dem prøvde å 'hitche' meg, tror jeg, med ei jente som var venninna til Wenche vel, men som jeg synes så litt 'hemma' ut men, så jeg holdt meg unna.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Hu Wenche, hu vanka på en eller annen MC-klubb, (på Alfaset, eller deromkring, tror jeg).

En gang, da jeg og tremenningen min Øystein Andersen, og Glenn Hesler, satt og spilte blackjack og poker, en sein lørdagskveld, i 1992 vel, før jeg dro i militæret sommeren 1992.

Da, så kom plutselig Wenche hjem, i 4 tida om morgenen vel, også hadde hu med seg en tøff MC-kar, i 50-åra vel.

Er det ikke en som heter Henki Kolstad, eller noe?

Kanskje det var han.

Hvem vet.

En som så skikkelig barka ut, ihvertfall.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Det var på slutten av forholdet mellom Wenche og Bjørn Arild, forresten.

Og da jeg flytta til Rimi-leilighetene, i W. Thr. gt., på begynnelsen av 1996, (så jeg bodde fire og et halvt år, på Ungbo, hvis jeg husker riktig).

Da jeg flytta dit, så måtte jeg kontakte Thorn, for jeg leide vaskemaskin av de, (for vaskekjelleren var såpass kronglete, at det var upraktisk å vaske der, for det var masse gåing i korredorer osv).

Og han fra Thorn, som kom for å hente vaskemaskinen, han hadde vært sammen med hu Wenche, han og.

Men hu hadde visst hatt seg med en annen kar, og vært utro, (i bilen sin, tror jeg det var).

Jeg sa at hu var vel hyggelig, først.

Men han fra Thorn, sa at hu var hyggelig, hadde det ikke vært for, at 'hu bare tenkte med musa, så'.

Da visste jeg ikke helt hva jeg skulle si.

Men det kan vel passe med det, at hu tok med han barka MC-karen hjem, mens jeg husker det sånn, at hu da fortsatt var sammen med han Bjørn Arild, på den tida.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter