Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 14. desember 2009

Nå var George her og henta husleia

Men nå hadde jeg satt de inn hos RBS.

Og nå var'n så sein, så nå ga jeg bare husleie for en uke, £120, siden jeg trodde jeg skulle få beholde penga den her måneden, siden han ikke dukka opp.

For han hadde vært på ferie igjen, og tenkte han skulle sende noen andre.

Men han avløseren hadde ikke dukka opp.

Så derfor hadde dem ikke henta pengene.

Men da kommer han om en uke, for å hente husleia for neste måned, for da får jeg nye penger.

Men noe kvittering fikk jeg fortsatt ikke, men det er kanskje uhøflig å spørre om det?

(Jeg kjenner ikke skikken i England så bra).

Jeg har jo pratet med Lorna på han George sin mobil, så jeg vet jo at han er tilknyttet firmaet eller Lorna ihvertfall.

Så det er mye rart.

Vi får se hva som skjer.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Jeg får høre hva han David Harker hos CAB sier om det med kvittering da, før jeg begynner å mase om det.

Jeg har ikke lyst til å bli hivd ut heller.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter