Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 22. mars 2010

Jeg klagde på den 'Drammens-moben', til Fylkesmannen i Buskerud




Google Mail - Klage på utdanningsavdelingen deres










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Klage på utdanningsavdelingen deres











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Mar 22, 2010 at 7:25 AM




To:
postmottak@fmbu.no






Hei,

jeg kontaktet utdanningsavdelingen deres, og pratet bl.a. med Kari fra Trøndelag, som var en sjef der.

Det var fordi at jeg var russ i Drammen, skoleåret 1988/89, enda jeg bodde i Vestfold.


Det var fordi at Vestfold og Buskerud hadde en samarbeidsavtalte, og de ti beste fra Nordre Vestfold, som søkte, fikk lov å gå på skole i Drammen.

Jeg gikk på Gjerde VGS., som nå er nedlagt.


Derfor må man kontakte Buskerud Fylkesadministrasjon, for å få tak i vitnemål.

Jeg synes jeg ble litt tulla med, siden jeg var fra Berger, Kongsberg-elevene deres mobba dialekten min, og han læreren vi hadde i matte valgfag, var umulig for de som ikke hadde gått på samme skole, året før, å skjønne, (dvs. kun Drammen og Lier-elevene skjønte hva han skreiv på tavla.)


Så jeg fikk 2 i matte, i Drammen, mens jeg fikk 5 og 6 i Sande, og A på HiO i diskret mattematikk, og på ungdomsskolen, så hadde jeg M og S i karakterboka.

Og rådgiveren, han ga meg ikke noe råd om BI, enda jeg avtalte time om dette, og på den tida, så var det ikke internett, ikke i Drammen ihvertfall, så jeg hadde liksom ikke det valget, syntes jeg, så han var helt veldig dårlig, vil jeg si.


Og det tok også tid før jeg fikk busskortet, siden jeg tok buss til Bergeråsen.

Så det var dårlig greier mye, vil jeg si, Gjerde VGS., så jeg skjønner at dere stengte den skolen, enda de hadde bra rykte, på den tida, ihverfall, sånn som jeg husker det.


Men men.

Det jeg skulle klage på nå, var det, at dere sendte meg to vitnemål.

Først ett med karakter 4 i programmering, standpunkt og eksamen.

Og så ett med karakter 5 i programmering, standpunkt og eksamen.


Hva har foregått her, lurte jeg.

Fordi jeg anmeldte det til politiet, for da skjønner jeg hvorfor jeg aldri har fått meg noe bra jobb, etter å ha gått på Gjerde, fordi Drammens-moben har tulla med meg.


Og de forklarte ikke hva som har skjedd, siden de sendte et vitnemål med feil karakter.

Og politiet i Drammen, klarte heller ikke å forklare dette.

Nå hadde vi et ordtak, som de gamle sa, på Sand, ved Berger, og det var 'det er bedre med en dram i timen, enn en time i Drammen'.


Men jeg trodde det var noe som gjaldt i gamle dager.

Gjelder dette enda, kan man ikke være fra Berger i Drammen, uten å bli tullet med hele livet, og aldri få en ordentlig jobb, fordi folk på skolen og jobben ens prater dritt om en, til arbeidsgivere som ringer?


Med hilsen

Erik Ribsskog









PS.

Her er mer om dette:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter