Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 27. mars 2010

Problemer med slektskapet til Adeler-familien

Det jeg tenker nå, er at jeg kanskje har opplevd så mye tull i Norge, (noe som bare fortsetter), fordi norsk etterettning etc., er sure på meg, pga. at mine danske slektninger, på en eller annen måte, har sørget for at Holger baron Adeler, ikke fikk noen etterkommere.

Og det er et problematisk navn, Adeler.

(Selv om det er etter Cort Adeler).

For, disse Adeler, de rømte jo fra Norge og til Danmark, fordi de hadde problemer rundt noe tømmerfløting, i Telemark.

At skogeierne i Telemark, gjorde opprør mot Adeler-familien, som eide rettighetene til kjøp av tømmer, for Grenlands-vassdraget da, var det vel.

Så medlemmene av Adeler-familien, som vel var adelige allerede da, måtte rømme til Danmark, hvor flere av de ble baroner da.

Og den siste gjenlevende, var vel han Holger baron Adeler da, som døde i København, barnløs, i 1979, og som var gift med min oldemors søster, som het Magna Nyholm.

(Nyholm er en kjent dansk generalfamilie, fra København vel).

Men jeg skal prøve å finne fler av mine slektninger i Danmark.

Annet enn min avdøde mormors nevøer, Steffen og Thomas Heegaard, for de svarer ikke på e-post.

Men disse er sønner av Anker Heegaard, som var min mormors bror.

Men min mormor hadde også en annen bror, Louis Heegaard.

Og han har vel også etterkommere.

Kanksje disse vet mer om hva som skjedde med Holger baron Adeler?

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter