Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 11. mai 2010

Er det en link mellom Marianne Høksaas, som var sjefen min på Arvato, og Ansgar Gabrielsens sønn Philip, som har tullet med meg på Wikipedia?

høksaas gabrielsen

PS.

Jeg har jo skrevet om på bloggen, at hun Marianne Høksaas, gikk med 'musesmå skritt', da hun var Team-Leader på Arvato, de siste månedene.

Var hun noe hore, for noen briter der, for eksempel?

Også vil hun ikke at jeg skal få kontroll, for å dekke over dette?

Også bruker hun sine kontakter i Ansgar Gabrielsens slekt, dvs. maktpersoner, for å tulle med meg, sånn at jeg ikke skal få kontroll, for å redde ryktet sitt.

Er det dette som foregår, lurer jeg.

Maktmisbruk på høyt nivå, synes jeg at dette virker som.

Så sånn er det.

Så fy skam til Norge og Sørlandet, (hvis dette er riktig).

Det blir nok aldri noen topp-plasser på anti-korrupsjonslistene, for Norge, etter dette.

Og vel knapt førsteplass på FN's lister over beste land å bo i heller.

For det er nok ikke Norge, vil jeg si.

Så sånn er nok det, dessverre.

Det finnes nok for mange råtne folk i Norge til det.

Så sånn er nok det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter