Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 31. mai 2010

Jehovas Vitner må ha visst, at mora mi var etter Noah, og at Haldis og dem, var neandertaler

Fordi en gang, så satt jeg på med faren min, hjem fra Sand vel.

Og da gikk jeg av, nede ved Haldis.

Og da grein hu, og var hysterisk, for da hadde Jehovas Vitner vært der, og nesten trengt seg inn, i leiligheten hennes.

Og det var nok fordi at Jehovas Vitner var nysgjerrige, og gjerne ville se hvordan neandertalerne levde da.

Men så har nok hu tanta mi, Inger Olsen, fortalt om de her Jehovas Vitner-hemmelighetene, til onkelen min Runar Mogan Olsen, (som hu er gift med).

Som kanskje er noe 'mafian'.

Også har faren min begynt å tulle med mora mi og Haldis da.

For onkelen min Runar, har kanskje brukt faren min som noe sånn dukke/drone, og fått han til å roe ned først mora mi og siden Haldis.

Siden faren min er kjent for å være flink med damer da.

Eller kanskje det var han andre onkelen min Haakon, som har gjort dette?

Hvem vet.

Noe sånt?

Vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter