Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 19. oktober 2010

Her er det studiet, ved University of Sunderland, som jeg kom inn på 'level 3' av, i 2004

kom inn på level 3

http://www.sunderland.ac.uk/study/course/361/computing

PS.

Siden jeg var fra Norge, så måtte jeg ta en sånn TOEFL-test, (heter det vel).

En av de første ukene, i Sunderland.

Den prøven fikk jeg beste karakter på, (enten A eller 1, jeg husker ikke helt hvilken skala de brukte. 1 tror jeg det var).

(Selv om jeg sa at jeg fikk 2, til hu Nelufer, fra Tyskland og Tyrkia, som bodde i samme leilighet som meg, på the Forge.

Da hu spurte meg ganske så direkte om hvilken karakter jeg hadde fått på den prøven.

(For vi tok den samtidig, det var vel grunnen, for at hu spurte).

For hu virka så nervøs av seg, syntes jeg, så jeg ville ikke gjøre henne mer stressa, som jeg trodde hu antagelig ville blitt, hvis hu hadde hørt det, at jeg fikk beste karakter.

For hu var sånn, at hu lagde et så stort nummer av alt mulig da, liksom, syntes jeg).

Men University of Sunderland, de vil ikke sende meg papirer om, eller bekrefte, hvilken karakter jeg fikk på denne prøven.

De sier at de kaster prøve-resultatet, fra TOEFL-testen, etter et par år.

Jeg vet ikke helt om jeg tror på det men.

Men det var ihvertfall det de har fortalt meg, fra University of Sunderland.

Så sånn er det.

PS 2.

Her er mer om dette:

toefl

http://www.herts.ac.uk/courses/Computer-Science-Direct-Entry-to-Level-3--Online.cfm

PS 3.

Så jeg var fritatt for engelsk-timer faktisk, i Sunderland.

Jeg bestod vel kurset, i engelsk, kan man vel si.

Siden jeg fikk 1, på TOEFL-testen.

Og jeg lurer også på om jeg fikk ståkarakter i E-Commerce.

(Selv om jeg bare fikk tatt to av prøvene, for jeg dro fra Sunderland, halvveis i studieåret, siden jeg ikke fikk studielånet osv., før etter fire måneder, så det ødela hele studieåret, vil jeg si.

Men men).

Hm.

Jeg får se om jeg finner e-post adressen, til han foreleseren.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter