Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 11. november 2010

Jeg sendte en e-post til rektor ved Østre Halsen skole




Gmail - Problemer med mobbing, Østre Halsen skole, på 70-tallet










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Problemer med mobbing, Østre Halsen skole, på 70-tallet











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Nov 11, 2010 at 8:41 PM




To:
grethe.ofstad.kulseng@larvik.kommune.no






Hei,

jeg vokste opp på blant annet Østre Halsen, på 70-tallet, og gikk første klasse, på Østre Halsen skole.

Jeg overhørte i 2003, at jeg var forfulgt, i Oslo, av noe de kalte 'mafian', og har måttet flykte til England.


Jeg ble også forsøkt drept, på min onkel Martin Ribsskog, sin samboer, Grethe Ingebrigtsen, sin gård, i Kvelde, i 2005.

Men politiet nekter å etterforske mordforsøk, og når jeg spør dem hvem den her 'mafian' er, så ber de meg lese i leksikon.


For da jeg gikk på Østre Halsen skole, så var det ingen som prata noe om 'mafian', for å si det sånn.

Men jeg hadde noen 'fæle' nabogutter, i Mellomhagen, (vi bodde i Mellomhagen 15B), som gjorde de årene jeg bodde i Mellomhagen, til et helvete, må man vel si.


Det var tre gutter, hvorav to var eldre enn meg.

Han 'værste' het Pål Andre, mener jeg å huske.

Det gikk i kryning og sånn da, hvis man kom for nærme disse gutta, mener jeg å huske.


Men men.

Så en dag på skolen, så ble jeg holdt igjen, av noen slags lærere, som hadde fått rapportert det, at jeg ble mobba, tydeligvis.

Jeg forklarte at jeg gikk den snarveien til Shell, eller Gulf som det kanskje het da, gjennom skogen, istedet for å gå i Mellomhagen.


Men jeg syntes det var så flaut, å bli snakket til om mobbing sånn, så jeg prøvde å glatte litt over det.

Så det skjedde ikke noe mer, som jeg kan huske.

Men vi flytta til Larvik, i mai, rundt da rektor Ness/Næss døde, på 17. mai.


Men jeg tok bussen fra Larvik, de siste ukene, av første klasse.

Andre klasse gikk jeg på Torstrand skole, (vi bodde i Jegersborggate, i Larvik).

Et par måneder ut i tredje klasse, så flytta jeg til faren min, på Berger, nord i Vestfold, siden mora mi ville det, (av en eller annen grunn).


Og på Svelvik ungdomsskole, så skjedde det også noe mobbing, som jeg har kontaktet de om nå, etter at jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe 'mafian', osv.

Men Svelvik Ungdomsskole, har kastet eventuelle møtereferater, med sosiallærer Marit Enger, som jeg var i samtale med da.


Har dere på Østre Halsen skole noen dokumentasjon, lurte jeg, på at det ble snakket med meg om mobbing på skoleveien osv., (fra han Pål Andre og brødrene hans da)?

På forhånd takk for eventuell hjelp!


Det var forresten artig å gå i 17. mai tog, fra Halsen til Bøkeskogen.

Jeg hadde med et sånt flagg, som jeg kunne blåse i.

Men det var egentlig ikke lov, så mora mi gikk ut i 17. mai-toget, i Jegersborggate da, og bytta flagget mitt, til et vanlig 17. mai-flagg.


Det var samme dag, som rektoren døde, og vi hadde nettopp bodd hos Morten og dem, oppe ved Bøkeskogen, husker jeg, (Kongegata?), i forbindelse med flyttingen.

Untatt stefaren vår, Arne Thormod Thomassen, han vet jeg ikke hvor bodde den uka, som vi andre bodde hos Morten og dem, og blant annet så Baccara på Grand Prix vel.


Men du får hilse frøken som vi hadde.

Hvis du har navnet hennes, så hadde det kanskje vært artig, for det var en veldig snill og hyggelig dame og flink lærerinne, sånn som jeg husker det.


På forhånd takk for eventuell hjelp igjen!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter