Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 7. januar 2011

Nå har visst hun firemeningen min i Sverige, Jenny Ribsskog, sluttet å være venn med meg, på Facebook. Hm

jenny ribsskog ikke venn

PS.

Det var nesten noe 'plott-aktig', over det vennskapet der, synes jeg.

Først var hun mor, og så var hun ikke mor, liksom.

Og den rare katta.

Og den rare Amsterdam-turen.

Nei, det var spesielt, det er helt sikkert.

Så sånn var det.

Hm.

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Han 'Willy Vagenius', som det står om, i lista over Facebook-meldingene mine der.

Det vet jeg ikke hvem er, forresten.

Det er bare en av mange tulle-meldinger, som jeg har fått.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på, at jeg kanskje burde forklare om, siden jeg vel ikke har skrevet om den Facebook-meldingen der, på bloggen før.

(For hvis det er noen meldinger, som er veldig dumme, så er det ikke alltid at jeg gidder å gjøre noe med det liksom.

Annet enn å blokkere avsenderen.

Men men.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte jeg kunne prøve å forklare om.

For det så kanskje litt dumt ut, å få en Facebook-melding, fra en med et så spesielt navn, og som attpåtil påstår at han har møtt meg, eller noe.

Så da tenkte jeg at jeg burde kanskje prøve å forklare om det, når jeg la merke til det vel litt spesielle navnet der nå.

Men men.

Så sånn er det).

Men vi får se hva som skjer.

Vi frå se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter