Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 17. mai 2011

Jeg var ikke med på 17. mai-toget i Liverpool i år. Men jeg skal på noe 17. mai-greier, i Manchester, i morgen. Kanskje det blir artig. Vi får se

var ikke med i 17 mai toget i år

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150237397686064&set=a.10150237394216064.367173.753366063&type=1&theater

PS.

Dette minner meg om 17. mai, i 1983, da jeg gikk i 6. klasse, på Berger skole.

Jeg fikk overlevert et stort norsk flagg, av to jenter i klassen, (Linda Moen og Lene Andersen vel).

Like før 17. mai-toget kom fram til 'endestasjonen', på Berger skole.

(For noen i 6. klasse var i flaggborgen da.

Klasseforstander Allum hadde valgt ut meg, til å være en av de, mener jeg).

Men da vi kom opp mot skolen, så så jeg at faren min og Haldis stod oppå gangbrua, over riksveien, hvor 17. mai-toget gikk.

Og jeg hørte at faren min sa til Haldis, at 'der er Christell der Haldis'.

Så de tenkte bare på Christell de, og ignorerte meg, vil jeg si.

(Enda jeg gikk foran i toget, i flaggborgen, til og med.

Det ville vært det samme, som at sønnene til de eldre kara, på bildet ovenfor, (som går med den fanen der, heter det vel), skulle ha ignorert dem, (og lata som at de ikke så dem), og heller prata om at søstera deres gikk lenger bak i toget, med et vanlig 17. mai-flagg, (vil jeg si).

Noe sånt.

Så sånn var det.

Men men.

(Pia hadde vel kanskje ennå ikke flyttet til Berger da.

Det er mulig).

Men men.

Så sånn var det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

berger 17 mai 1983

http://johncons-mirror.blogspot.com/2010/01/her-kan-man-se-hvor-mye-faren-min.html

PS 3.

Enda mer om dette:

enda mer om 17 mai 1983

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter