Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 9. juni 2011

Jeg sendte en ny e-post om at jeg nok egentlig er baron Adeler




Gmail - Mer om arv etter Holger baron Adeler, mm.










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Mer om arv etter Holger baron Adeler, mm.











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Jun 9, 2011 at 5:40 AM




To:
kontor@genealogi.no


Cc:
post@slottet.no


Bcc:
hofmarskallatet@kongehuset.dk, Henrik Wedell-Wedellsborg <ww@bruunhjejle.dk>






Hei,

jeg har tidligere skrevet til dere, om at Adeler-slekten har returnert til Norge, fra Danmark.

Nå har jeg også fått skifterettspapirene, fra boet til Holger baron Adeler og baronesse Magna Adeler f. Nyholm, sendt fra Danmark:




De hadde særeie, og våpensamling og andre ting etter baron Adeler, forsvant til hans gudbarn, Palle Ravn, (en kjent sjakkspiller), og Bodil Ravn vel, i Elfenbenskysten og Danmark.

Jeg har ikke lykkes å komme i kontakt med disse.


Dette fordi at disse har hatt en arvelig baron Adeler-tittel, sånn som det virker for meg.

Så jeg har lurt på hvor den har blitt av.

De hadde ingen etterkommere, men min mor, Karen Ribsskog, var nevnt i et testamente etter Magna Adeler, som ble godkjent av Holger Adeler, stod det.


Min mor arvet en ring.

(Og hennes søsken arvet ingenting).

Magna Adeler, ville også at min mormor, Ingeborg Ribsskog, skulle være 'hoved-arver', sånn som jeg forstod det.


Og Ingeborg, hun skrev i sitt testamente, at pengene hun fikk etter Adeler, ble satt inn i et hus til min mor, på Tagvedt, i Larvik.

Av min morfar.

(Og at min mor skulle regnes som utilregnelig).


Noe sånt.

Så dette peker litt mot at jeg er baron Adeler, mener jeg.

Siden jeg er min mors eldste sønn.

Så jeg sender om dette til dere nå og, siden jeg begynte å sende til dere, når jeg fikk min mormors testamente, for et par år siden.


Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Sender en kopi til Slottet, siden jeg søker om deres godkjennelse for at jeg er baron Adeler, i Norge.


Dansk Adelsforening har jeg også søkt til, samt det danske kongehuset, for dette er jo både en norsk og dansk adelsslekt.

Håper dette er i orden!







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter