Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 23. februar 2012

Jeg sendte en e-post angående noen av antikvitetene etter bestemor Ingeborg




Gmail - Dansk kunst/antikviteter










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Dansk kunst/antikviteter











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Feb 23, 2012 at 6:01 AM




To:
"post@hindemae.dk" <post@hindemae.dk>






Hei,

jeg prøver å finne noen som har greie på dansk kunst.

Maleriene på fotografiet er fra herregården Højriis, på Mors, på Jylland.

Og er vel flere hundre år gamle og muligens fra Maren Gjedde, (min mormors oldemor), sin tid, vil jeg vel kanskje tippe på.


Som min mormor, Ingeborg Ribsskog f. Heegaard, som sitter til venstre på bildet, (men døde i 2009), sa var gammel dansk uradel, (altså Gjedde).

Min, Karen Ribsskog, døde i 1999, så jeg skulle arvet en tredel av min mors arv, men Tingretten i Larvik, ga min mormors ting, til min onkel Martin og tante Ellen.


Så jeg er egentlig bare nysgjerring, på hvor mye disse maleriene kan være verdt.

Sølv-ølkruset på bildet, fikk jeg i bursdaggave, i 2004.

Det mangler en tagg, på løvens krone.


Det er fra 1700-tallet, og har vært eiet av Hofjægermester L.C. Nyholm, som var Maren Gjeddes ektemann, og min mormors oldefar da.

(Det var muligens en gave fra danskekongen, såvidt jeg har forstått det).


Jeg er flyktning i England, og har det kruset hos et self-storage-firma i Norge, så jeg får ikke tak i det nå, men det hadde vært morsomt å vite hvor mye det kunne ha vært verdt.

På forhånd takk for eventuell hjelp!


Mvh.

Erik Ribsskog





malerier højris.jpg
44K








PS.

Her er vedlegget:

malerier højris

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter