Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 6. november 2014

I 1987, så var det plutselig Amiga 500, som man 'måtte' ha, (for å være kul)

ikke råd lyst hm

http://johncons-mirror.blogspot.co.uk/2014/11/fler-bilder-fra-norge.html

PS.

Jeg var ikke så interessert, i å ha Amiga.

Jeg hadde, (året før, eller noe sånt), kjøpt meg, en Commodore 128, (og hadde ting som printer, diskettstasjon, masse disketter fulle av spill og demo-er, 'the final cartridge', (som kunne fryse ethvert skjermbilde og printe det ut mm.), og en joystick med to skyteknapper og 'auto-fire', (fra Lauritzen bokhandel i Drammen), med mere, til den).

Og dette var min tredje datasmaskin, (etter VIC 20 og en Sharp-datamaskin, fra Spaceworld, i Drammen).

Og å bruke en 'formue', på en Amiga, for å spille, (når jeg hadde så mange spill, til Commodore 128), det var jeg ikke interessert i.

Ikke hadde jeg råd, til å kjøpe Amiga heller.

Og jeg likte å programmere, på C128-maskinen, (noe som jeg ikke vet, om var mulig, på Amiga).

Og ikke tror jeg, at jeg ville fått penger, av min far, til å kjøpe Amiga heller, (hvis jeg skulle tippe), hvis jeg hadde mast.

Så det var muligens, litt krøll, mellom meg og faren min kanskje, (på den her tida), siden at jeg ikke maste, om å få Amiga.

Jeg syntes kanskje det, at jeg begynte å bli litt vel voksen, til å mase, om sånt.

Noe sånt.

Min kamerater, (på den her tida), Kjetil Holshagen og Øystein Andersen, de kjøpte vel begge Amiga, på den her tida, og syntes vel at jeg var en døll fyr, (hvis jeg forstod det riktig), som ikke skaffet meg Amiga.

Noe sånt.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Det var også sånn, forresten.

At faren min og Haldis, hvert år, (i en årerekke), hadde stand, (med vannsenger), på Drammensmessa.

Og en gang, (antagelig sommeren 1987), så var Kjetil Holshagen og jeg, med faren min, til Drammensmessa, dagen før den åpna, (eller noe sånt).

(Antagelig fordi at Kjetil Holshagen og jeg, skulle hjelpe faren min med noe arbeid, eller noe, den dagen.

Noe sånt).

Og da la Kjetil Holshagen merke til det, at det stod en del Amiga-datamaskiner, på en stand, (på Drammensmessa), husker jeg.

Og han fleipa litt om det, at vi skulle prøve å rappe, et par sånne, da.

Men det turte/gadd vi ikke, (husker jeg).

Men den C128, som jeg kjøpte.

Den var faktisk tyvegods, (eller noe i den duren).

Det var Kjetil Holshagen, som maste på meg.

Og fikk meg til å kjøpe den C128-maskinen, av hans storebror, (Bjørn Arild vel), som jeg møtte ved rutebilstasjonen, i Drammen, og ga et par tusenlapper, (eller noe i den duren), og så fikk jeg den C128-en, da.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter