Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 3. februar 2009

johncons-film produksjoner, (Illuminati Film 2 og Illuminati Film 3), tullet med av YouTube og Warner Bros. (In Norwegian).

Før jul, så lagde jeg jo noen korte 'lysbilde'-filmer på PC-en.

For jeg tenkte at YouTube var kanskje et bra medium, for å få fram om hva som foregår osv.

For jeg har jo funnet ut et par ting, om ting som virker som er problemer osv., i Norge osv., etter at jeg begynte her, i 2007, å prøve å finne ut hva som kunne være galt i Norge, siden jeg ikke fikk rettighetene mine osv.

Og jeg lagde jo først Illuminati Film 1, som vel ikke kan kalles noe mesterverk, men det var mest for å se om jeg fikk det Movie-maker programmet til å virke:



Så tenkte jeg nå, at jeg skulle sjekke hvor mange som hadde sett f.eks. Illuminati Film 2 og også Illuminati Film 3 da, som jeg mener å huske ikke ble så værst.

Så hadde de blitt sletta fra YouTube av Warner Bros, WMG:



PS.

De videoene virker fra bloggen her:



Men hvis man dobbeltklikker på videoen, for å få opp YouTube, så får man opp meldingen på bildet over da, om at 'This video is no longer available due to a copyright claim by WMG'.

Men dette har jeg ikke hørt noe om.

Hvis de har en 'copyright claim', som jeg bestrider, så må de vel si fra på en ordentlig måte da.

For, grunnen til at jeg tok med den sangen, 'Madonna/Ray of Light', hvis det er den sangen de klager på at jeg har med.

Grunnen er jo at jeg mener den sangen er en 'Illuminati-sang'.

En New World Order-sang.

Hun synger om de blonde damene, eller folka, som svirrer rundt, og så synger hun 'cause someone else shall be there through the endless years'.

'For noen andre skal være der gjennom de utallige år'.

Altså de mørkhårede da, som Madonna egentlig er.

Hun farger håret blondt, og da oppfører hun seg horete.

Når hun har mørkt hår, så har hun på seg mer klær, og oppfører seg som nettopp en madonna omtrent.

Så sånn er det.

Og hun er også jødisk kabalist.

Som er det samme som en heks.

Det er de som ble jaget i hekseprosessene i middelalderen.

Og folk sier at det var bare tull.

Men jeg tror de heksene var jødiske kabalister, og at dette har foregått, dette med den jødiske verdenskonspirasjonen, siden middelalderen, og hekseprosessene osv.

Dette har sikkert blitt avslørt mange ganger.

Som under inkvisisjonen.

Men så klarer de å dekke over det igjen, og fikk det til å virke som at heksene var uskyldige, mens de egentlig kanskje spionerte på de vanlige folka og sånn da.

Og snur det på hue.

Og sånn holder det på sikkert enda.

Untatt at nå har disse New World Order, så mye makt, at de kan være hekser i offentlighet nå.

Som Madonna.

Jeg skal finne mer om dette:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/11/madonna-dyrker-visst-kabalah-de-som-str.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter