Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 2. juli 2010

Jeg sendte en klage til Justisdepartementet, om at det virker som at politiet tuller med meg, ettersom min grandtante er etter Karl den Store, osv.




Gmail - Blir jeg tullet med av politiet fordi min danske grandtante, (min mormors svigerinne Unse Heegaard), er direkte etter Karl den Store osv?










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Blir jeg tullet med av politiet fordi min danske grandtante, (min mormors svigerinne Unse Heegaard), er direkte etter Karl den Store osv?











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Fri, Jul 2, 2010 at 10:42 AM




To:
postmottak@jd.dep.no






Hei,

min mormor, Ingeborg Ribsskog, sin danske svigerinne, Unse Heegaard, er direkte etter Karl den Store, Gange-Rolv, Hardeknut, en tremenning av Olav Håkonsson i Ynglinge-ætten, en gresk-bysantinsk keiser, en fyrste av Russland, en konge av Portugal, den danske kongen Gorm, kong Waldemar den Store, kong Waldemar Sejer, osv., osv.


Min mormor flyttet til Norge, og jeg er den eneste etter min mormor, som ikke er som en 'hippie', eller som en 'halv-kriminell', vil jeg si, av vår slekt her i Norge.


Jeg har overhørt, i 2003, i Oslo, at jeg er forfulgt av noe som kalles 'mafian'.

Kan dette egentlig være et angrep, på min danske slekt, etter Karl den Store, osv?

Min søster er jo sosialist/kommunist, og hun liker ikke at jeg er konform, (som jeg vel ble da jeg var i militæret, men også før, fra jobb osv.), og da sier hun at jeg ligner vår bestemor Ingeborg, (som døde ifjor sommer).


Min søster har også sagt til meg, på 90-tallet, at 'du får ingen hjelp av politiet'.

Er min søster i en kommunist-mafia, som også er i politiet deres?

Som nekter å gi meg mine rettigheter, og som tuller med meg, og prøver å få meg drept av kriminelle, f.eks.


Siden kommunister jo vel er kjent for å ikke like fine familier, som Adeler, som min mormor arvet, og Karl den Store som hennes svigerinne er direkte etterkommer av.

Eller er det sionistene, som ikke liker at jeg, via min grandtante i Danmark, er i slekt med alle de fine tysk-romerske keisere osv., som Pippin den Lille og Karl den Store.


Sionister/'jøder' sies jo, ifølge Moses Hess, f.eks. å ha en krig mot 'germanerne', det vil vel si tyskere da, som kanskje Karl den Store må ha vært da, (uten at jeg har studert historie på universitetet).


Dette med Karl den Store, osv., fant jeg ut igår.

Jeg vil klage på politiet deres, de skal være upartiske, og ikke ta hensyn til ens slektninger.

De skal være objektive, de skal veilede folk og hjelpe dem, og være høflige, som Spesialenheten skriver.


Her er det det motsatte som skjer.

Prøver Politiet å 'frame' meg, på grunn av noen egentlig vil ramme mine slektninger i Danmark, som er direkte etter tysk-romerske keisere, som Karl den Store, og nordiske konger, som Waldemar Seier, Waldemar den Store og Gorm.


Jeg kan linke til min grandtante, Unse Marie Heegaard f. Truck-Jansen, (enke etter min grandonkel Erik Anker Heegaard), på et nettsted, så kan dere se selv, at dette er riktig:


Så jeg vil klage på dette.


Det skal ikke være sånn at man blir tullet med, fordi om man er i slekt med masse konger og keisere.

Demokratiet og rettsikkerheten, skal også gjelde for de, som er i slekt med folk som er etterkommere etter keisere som Karl den Store og nordiske konger som Gorm og vår egen Olav Håkonsson sin tremenning, i Ynglinge-ætten.


Håper dere kan gi det kanskje litt korrupte politiet vårt en oppstramming nå.

Hvem er denne mafian jeg overhørte at jeg var forfulgt av, i Oslo, i 2003?

Hvorfor ringte ikke Kripos meg tilbake, som vi avtalte?


Her er det noe ugler i mosen.

Så her får dere kanskje ta en ryddesjau.

Med hilsen

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter