Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 27. november 2010

Det her er Judith, fra Arvato. Hu redda jeg livet til, jula 2005. Hu var så overarbeida, så hu klarte nesten ikke puste, men jeg ba henne gå til lege

judith redda livet til

PS.

Men sommeren etter, (like etter at jeg flytta hit, til Leather Lane, hvor jeg bor nå), så var hu liksom litt sånn fiendtlig mot meg, syntes jeg.

Så da angra jeg nesten litt på det, at jeg fikk henne til å gå til lege, jula før, da hu ikke klarte å prate omtrent, og bare lå rett ut, bakover, i kontorstolen, som om hu skulle dø omtrent, må man vel si.

For da tok jeg på meg, å jobbe dobbelt den dagen da.

(Og flere av de neste dagene).

Siden det bare var engelskspråklige der, annet enn hu og meg, for hu hadde vært au-pair i Norge, så hu snakka norsk, men resten av skandinavene var tilbake på juleferie, så det var noen fra Carphone Warehouse, som tro til, og hjalp oss, den jula.

Men sjefen deres dro også på juleferie, så det var mye meg som var ansvarlig for Microsoft-aktiveringa, jula 2005.

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter