Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 6. november 2009

Ringte Folkeregisteret

Nå ringte jeg Folkeregisteret, for det har vært noe krøll, med vitnemålet mitt fra Svelvik Ungdomsskole osv.

Det står at jeg heter Erik Olsen, (som jeg ble kalt da), men lærerene sa alltid Erik Ribsskog, den første dagen, for det stod i papirene, fra myndighetene.

Og jeg var en veldig sjelden gang, hos onkelen min Runar, i Son, da jeg jobba i Rimi, som assistent, og hadde den røde Toyota HiAce-en, som jeg hadde i 1996 og 1997.

Da fikk jeg litt sånn underfundig, eller 'underfundig', tyn, fra onkelen min Runar Mogan Olsen, (sånn som jeg skjønte det), for at jeg hadde skifta navn til Ribsskog, og ikke het Olsen.

Men det ringte jeg Folkeregisteret om nå.

Og det var mora mi som forrandra navnet mitt, fra Erik Olsen, til Erik Ribsskog, da jeg var fem år.

Det var 20. mai 1976, sa Folkeregisteret.

Og det husker jeg at mora mi sa til meg, når vi gikk rundt i Byskogen vel, i Larvik, av en eller annen grunn gikk vi der, kanskje vi hadde vært hos noe lege, eller noe.

Og jeg protesterte litt da, for jeg var ganske vant til å hete Erik Olsen vel.

Så sånn var det.

Så at jeg skal få tyn for noe mora mi gjorde da jeg var fem år, det synes jeg er litt latterlig.

Det er nesten sånn at man kan kalle Runar Mogan Olsen, og kanskje også de andre i Olsen-familien, for klovner, synes jeg.

Så sånn er det.

Men han har jo blitt kalt 'Pruppen' fra før da, (onkelen min Runar Mogan Olsen).

Så både Pruppen og klovn, blir kanskje litt vel mye.

Det er nok mulig.

Så sånn er nok det.

Så vi får se hva som skjer.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter