Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 14. mars 2017

Mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: 10 triks som halverer risikoen for influensa // Slik holder du varmen når du trener
Erik Ribsskog 14. mars 2017 kl. 05:35
Til: juridisk
Kopi: nyhetsbrev@aktivtrening.com
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Videresendt e-post ----------
Fra: Aktiv Trening
Dato: 24. februar 2017 kl. 01:34
Emne: 10 triks som halverer risikoen for influensa // Slik holder du varmen når du trener
Til: Erik Ribsskog







Kle deg til vinteren

Vinteren har for alvor bitt seg fast, og kulde, bakterier og et dårlig immunforsvar kan raskt gi en omgang ubehagelig forkjølelse. Akkurat nå kan du få en vinterpakke sammen med Aktiv Trening bestående av hansker, lue og en buff som holder deg varm på de kalde treningsdagene. Aktiv Trening gir deg gode råd og veiledning om hvordan du holder deg sunn, frisk og aktiv, slik at du kan holde treningen ved like i hele vinter!

Les mer her!

Bestill vinterpakke fra Active Fit



Sov og og unngå vinterforkjølelsen
Mengden og kvaliteten på søvnen har stor betydning for hvor godt immunforsvaret fungerer. Har du problemer med å finne ro når hodet treffer puten, er det heldigvis hjelp å få! Med de rette triksene kan du enkelt legge stress og urolige tanker fra deg, slik at kroppen kommer helt ned i gir.

10 tips om hvordan du faller raskere i søvn

Hold varmen med Aktiv Trening



Masser av vinterlesning
Fri tilgang til 14 magasiner + 98 siders ekstra vinterlesning

Prøv 1 måned GRATIS




5 ting i hjemmet ødelegger helsen
Mange av oss er gode til å kjøpe ting som kan forbedre helsen, blant annet nytt treningstøy, sunne matvarer og treningsdingser. Men god helse krever også at du kvitter deg med noen ting.

Les om de 5 tingene her!

Hold formen i vinter
10 triks som halverer risikoen for influensa
Ved hjelp av paprika og kulturmelk kan du drible utenom vinterens virus og bakterier. Les om hvilke andre ting som bekjemper influensa og forkjølelse.

Se listen her!

Hold varmen når du trener

Du er påmeldt nyhetsbrevet med denne e-postadressen: eribsskog@gmail.com
Copyright: Bonnier Publications International as Kontakt oss | Rett e-postadresse | Avmelding

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter