Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 3. november 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 384
Ble medlem: 01/09/2007







Norsk presse mot Thomessen, Tønne, Valla, Jagland, Carl I. Hagen (?), Søviknes, etc.

Den norske pressen.

(Jeg lagde en ny tråd, fordi den forrige tråden bare tok for seg et aspekt av dette, og jeg fant ikke media-forumet her om dagen, når jeg skrev den forrige).

Olaf Thomessen ,prektigheten himself svindlet morens minnefond!



Mens her er pressen mot Märtha.

Har det 'klikka' for Märtha?

Prinsessen angriper Hegnar

Foss: -Unnskyld, Gro!

Og mot Gro, nå tok jeg bare en tilfeldig VG-artikkel her.

Men det er vel kjent at Gro har flere 'svin på skogen'.

At hun bestemte at Stoltenberg skulle bli den nye statsministeren på bekostning av Jagland.

'Ulver i myra' hos SMK? (På slutten av tråden).

Og Gro, har jeg lest, uttalte, når Hurum ble valgt som hovedflyplass: 'Dette vedtaket blir ikke stående'.

Ja, nå klarte jeg ikke å finne link til dette på nettet nå, selv om jeg har lest det på nettet før.

Men samme det.

Like etter så falt en norsk forsker, som hadde dokumenter som viste at det vel var vaselin på tåkemåleren på Hurum.

(Etter at nye tåkemålinger ble igangsatt, etter at Hurum ble valgt).

'Til slutt sto og falt stedsvalget på en tåkemåler på Hurum.'.

Fest setebeltene

'Og hvorfor smører de inn linsa med vaselin? Jo, for å oppnå sine mål. Akkurat som da utstyret som skulle måle siktforholdene på Hurum ble sabotert og smørt inn med vaselin for å oppnå det ønskede målet: Flertall for bygging av hovedflyplass på Gardermoen i stedet for Hurum.'.

Norske mediers massive bruk av vaselin

'Jeg glemmer aldri bildet av helt utmattet Tom Thoresen hengende over skuldrene på to andre stortingsrepresentanter, etter den første avstemningen om lokalisering av storflyplass på Hurum eller Gardermoen. Da vant Hurum, fordi Ap's stortingsgruppe ikke hadde svingt partipisken godt nok til å samle rekkene. Gro var rasende. Seinere gikk det enda villere for seg, da tåkemålinger skulle gjøres på Hurum ble det hevdet at vaselin var smurt på måleapparatene for å gi et inntrykk av evig tåke over tretoppene på Hurumlandet. Etter dette ble det ny avstemning og Gardermoen ble valgt.'.

Tatt i politikk

'Den 8.oktober 1998 åpnet den nye hovedflyplassen på Gardermoen, men det var ikke uten banesår at politikere, kommuner, foreninger, konsulenter og beboere bivånet åpningen. En av de mørkeste skyene som hang igjen etter åpningen var etter vår mening påstandene om at sivilingeniøren Jan Fredrik Wiborg var blitt drept. Angivelig fordi han visste ting som kunne skade makten i Norge og hadde kunnskap som viste at værmålingene på Hurum var manipulert for å hindre at et gyldig stortingsvedtak ble effektuert. Påstandene om at Wiborg ble drept ble fremsatt allerede i 1996 på et møte i Norske Avisers Landsforening (NAL). Påstandene vakte oppsikt. Dette var utgangspunktet for hele prosjektet.'.

Wiborg og Værrapporten om Gardermoen

Her står det: 'En av de mørkeste skyene som hang igjen etter åpningen var etter vår mening påstandene om at sivilingeniøren Jan Fredrik Wiborg var blitt drept. Angivelig fordi han visste ting som kunne skade makten i Norge og hadde kunnskap som viste at værmålingene på Hurum var manipulert for å hindre at et gyldig stortingsvedtak ble effektuert.'.

Og i linken over:

'Da vant Hurum, fordi Ap's stortingsgruppe ikke hadde svingt partipisken godt nok til å samle rekkene. Gro var rasende.'.

(Og jeg har lest andre steder at Gro uttalte: 'Dette vedtaket blir ikke stående', etter at Hurum vant).

Og her er mer om at Jagland ble kjørt så hardt av pressen at han ble sykmeldt, mens han var i en lederstrid i AP, mot Gro's 'kjælegris' Jens.

Jagland utskrevet

Og grunne til at jeg husker dette er jo det kylling-stuntet til Bård Tufte Johanssen, hvor han går foran rikshospitalet og TV2 nyhetets-kameraene.

Det kunne nesten virke som om Bård Tufte Johanssen viste at Jagland skulle bli lagt inn, fordi det må jo ha vært planlagt, fordi jeg så jo på alt av Lille Lørdag og Åpen Post osv., og de dro på studietur til USA om TV osv., og tok dette veldig seriøst og professjonelt, så alt de lagde av sketsjer osv. var vel planlagt, i hvertfall ettersom jeg har skjønt det.

kyllingmannen

Vitsen med denne sketsjen, var vel å fortelle at pressen, i tillegg til å være både et tohodet troll, som noen ganger er en saueflokk og andre ganger er en ulveflokk, også er en gjeng med kyllinger, siden de alltid skal være i flokken da.

Først så var alle ulveflokk mot Jagland.

Så havna Jagland på sykehuset.

Så var alle saueflokk mot Jagland.

Så tror jeg er sånn den, for anledningen, impulsive i arbeidet, Bård Tufte Johannesen, mener at vi skal tolke den berømte kyllingmannen.

Jaglands sønn ble også uten videre banka opp på Bragernes Torg i Drammen, hvis jeg husker riktig.

Og Jagland ble mobba av pressen, hele tiden, pga. '36.9' saken, at han lovte å gå av hvis AP fikk mindre enn 36.9 prosents oppslutning.

Og han ble mobba så mye når han kjempa mot Stoltenberg om lederskapet i AP, at han havna på sykehuset som vi så.

Mer om voldsepisoden mot Jaglands sønn i Drammen:

'Statsadvokat Volldal sier han ikke vil gå inn på tiltalen fordi den ennå ikke er forkynt for de tiltalte. Men til Dagbladet i fjor sa Anders Jagland at 10- 12 gutter med innvandrerbakgrunn umotivert gikk løs på ham. Han kjente ingen av dem fra før. Jagland ble slått ned inne på puben og dratt ut på gata. Der ble han slått og sparket i hodet og i mageregionen.'.

link

Og dette skjedde vel mens Jagland fremdeles var i toppen av AP.

At sønnen hans ble angrepet, helt umotivert, av 10-12 invandrere, som slo ned Jaglands sønn inne på puben, dro han ut på gata, og der ble han sparka i hodet og mageregionen.

Det minner litt om de halv-militære grupperingene som var tilknyttet nazistpartiet til Hitler i nazi-Tyskland i 30 årene vel, at det gikk rundt å skulle ta sosialister og jøder og 'eggheads' var det vel, altså intelektuelle.

Det virker som om dette var en planlagt aksjon nesten synes jeg.

Børsen er, der har jeg vært selv en eller to ganger.

En gang i romjula på 90-tallet vel, og der var det ikke noen utlendinger.

Det var sånn sossested, kan man vel nesten kalle det.

Med unge, litt sånn sossete, vellykkede folka.

Det er vel det mest kjente og største utestedet i Drammen omtrent, hvis de holder på enda, og jeg husker riktig.

Også skal det pluteselig komme inn bøling med 10-12 innvandrere, begynne å slå ned Jaglands sønn, og dra'n ut på gata og fortsette å sparke'n i hue og magen ute på gata.

Helt umotivert, og uten at Jaglands sønn kjente noen av dem fra før.

Jeg synes dette kan nesten virke som en del av en organisert kampanje mot Torbjørn Jagland og familien hans.

For å, sammen med ulve-flokk angrepene fra pressen, få Jagland såpass svekket, altså bryte han ned da, sånn at han ikke orker å kjempe så hardt mot Gro og gutten hennes.

Og i forbindelse med det dødsfallet til han forskeren, i forbindelse med flyplass-saken.

Så synes jeg det kan virke som om han forskeren ble lurt til Kjøbenhavn, ble drept ved å bli kasta ut av vinduet, på samme måten som man kan se at skjer i Russland for tiden.

At folk plutselig 'detter' ut av vinduet.

Her for eksempel:

'Det siste mistenkelige dødsfallet der journalisten Ivan Safronov falt ut av et vindu fra femte etasje ble først omtalt som et selvmord av russisk politi. Men det er nå åpnet etterforskning etter at venner og kolleger har hevdet at det må være snakk om drap. Safronov var journalist i avisen Kommersant og var i ferd med å skrive om salg av russiske høyteknologiske våpen til Iran og Syria da han døde.'.

20 journalister tvunget til evig taushet

Er det noen likheter med dødsfallet til forskeren som hadde dokumenter som viste at det var smurt vaselin på tåkemåleren på Hurum?

Jeg synes absolutt det.

Virker det som om det skjer rare ting med folk som på kort eller lang sikt, kan virke som en trussel mot maktposisjonen til kretsen rundt Gro og Jens?

Jeg synses igjen absolutt det, hvis man tenker på Jagland, Thomessen, Valla, Søviknes, Siv Jensen, Carl I. Hagen, (jeg vet ikke om Tønne var med i denne gruppen, fordi jeg kjenner ikke den saken så godt), men vi kan ta med forskeren fra Hurum-saken, fordi han var jo en trussel mot agendaen til Gro & Co.

Her er noen linker igjen, for å forklare litt mer om hva jeg mener. (Selv om de har blitt til ovenfor også).

Den norske pressen.

Olaf Thomessen ,prektigheten himself svindlet morens minnefond!

Eli Hagens frisør - Spøkefugl eller faglig dyktig?

Og det er kanskje et litt slag under beltestedet, eller hva man skal kalle det, men hvorfor fikk ikke Gro noen toppjobb i FN alikevel da?

Men samme det.

Jeg mener i hvertfall at man kan spørre spørsmålet om det er en mafia i Norge som gjør ting som å forfølge folk, og banke opp partilederes sønner osv., og lure forskere til København, og å kaste de ut av vinduet:

Forfulgt av Mafia.

Og siden jeg synes det virker som om presse og politikere rundt kretsen til Gro og Jens, kan være innvolvert, så synes jeg det kan virke som om det muligens kan være en Illuminato-lignende bevegelse, eller lignende, som har kontroll over pressen, politikere, nærlingslivet.

(jamfør Tønne saken vel, han var vel foretningsmann, hvis jeg ikke tar mye feil(?)), Reiten som også det virker som om har hatt en kampanje mot seg muligens, og Hegnar som det også virker som om får tyning av pressen vel. Røkke virker vel som om han er veldig populær i pressen, og hos AP, så han det virker det til motsetning, som om får saueflokk-behandlingen. Rimi-Hagen er jeg ikke sikker på, men han har vel noen svin på skogen han og. Jeg jobba jo i Rimi i 12 år ca., og da fikk jeg blant annet høre, da jeg fikk bulk i bilen pga. riving av W.Thr. gt 3, når jeg bodde i rimileilighetene i W. Thr. gt. 5, da fikk jeg tilbud om en kronglete parkeringsplass i kjelleren under rimi-leilighetene da.

Jeg ringte å spurte noen på hovedkontoret, angående mulighet for å få park. plass i kjelleren under bygget som Rimi W.Thr. gt. og rimileilighetene var i.

Og da sa hu dama som hadde med det (slutten av 98 var det vel), hu sa at Stein Erik hadde latt to gutter, som egentlig ikke jobbet i Rimi, fikk jeg inntrykk av, og som egentlig ikke skulle ha bodd der da, eller var utenfor systemet.

Altså utenfor systemet, på den måten at dama som hadde med parkeringsplassene i kjellern på W. Thr. gt. 5, hun styrte over hvem som skulle ha disse, untatt to plasser, som hun sa at Stein Erik hadde lovet to gutter som hun bare sa navna på, skulle ha.

Og jeg har også lest det i natt & dag eller noe, at Rimi-Hagen holdt to gutter med leilighet i Oslo, så det kan ha vært noen som bodde i W.Thr. gt 5.

Nå kjente jeg nesten ingen av dem, fordi de som bodde i W. Thr. gt. 5, de jobbet som ofte i sentrum, virket det som, mens jeg jobbet oftest utover mot Lambertseter og Bjørndal og uti der.

Og når jeg fikk førstepremie for beste Rimi gullåre-butikk på Østlandet, for Rimi Langhus, i 2001 tror jeg det var, så var brevet fra Rimi-Hagen, veldig pent, og jeg fikk en kulepenn, hvis jeg husker riktig.

Brevet var altså pent skrevet, men det var slitt hull i det i nederste enden av konvolutten, på en merkelig måte, som om konvolutten hadde blitt slipt mot noe e.l. sånn at det var slitt hull langs midten av brevet med den fine teksten, men tilbake til tråden og Illuminati).

Illuminati - Finnes de i Norge i dag?

(Jeg synes ikke det virker som om miljøet rundt Jagland og Valla i LO har vært innvolvert.

Men nå i forbindelse med Valla/Thyssen saken.

Så har det jo kommet frem at Kolberg, spilte en aktiv rolle i dette.

Og Kolberg virker det som er veldig sentral i kretsen rundt Jens, og har en del makt/påvirkningskraft kan man vel si at det ser ut som.

Og Thyssen var vel også koblet til kretsen rundt Jens og Gro & Co. hvis jeg ikke tar helt feil.

Så det kan nesten se ut for meg som om Jens, Gro, og Kolberg & Co., har foretatt et kupp i LO, for å la denne Illuminator-bevegelsen ta over der og,
siden denne Valla saken var så koordinert med presse (VG, og alle andre etterhvert), statsapparatet (gamle kolleger av Valla, hun med det håret, Reis Andersen(?), og andre gamle kolleger av Valla, dukket plutselig opp i media med historier som passet inn med det andre.)

Noe klaging Valla hadde sagt på flyplassen om Tyssen, som bare Kolberg hadde hørt, enda det var mange andre der, som ikke hørte noe.

Så politikerne (ved Kolberg), var innvolvert.

Så det virker som om hele Valla/Thyssen saken, kan ha vært en fjær som ble til fem høns, og som var en nøye planlagt og korrektert aksjon, som førte til et kupp i LO, de brukte rare, hemmelige undersøkelses-kommisjoner, og anti-Valla fløyen fikk vel full kontroll.

Så det kan virke som om det var den Illuminator-bevegelsen som foretok et nøye planlagt og koordinert kupp.

Vi må huske at Valla var den mekstigste personen i Norge, og et par uker etterpå, så var hun helt uten maktposisjon og var en tabu-person omtrent, eller hva man skal kalle det.

Hun ble vel dolket i ryggen av Jens & Co. også.

Så her er det mektige krefter som er i sving.

Og det er ikke sånn at jeg har så mye interesse av interne stridigheter i LO og AP til vanlig, ettersom jeg aldri har stemt på den siden.

Alle har vel skjønt at det som foregår hos den politiske fløyen der, det er ikke alltid etter boka, og demokratiske spilleregler.

Sitatet 'at noen har snakket sammen', er vel det som heller kanskje er regelen snarere enn untakket, når det gjelder hvordan beslutninger fattes.

Så folk som ikke er sosialister, har vel kanskje tenkt som så at sosialistene, eller sosialdemokratene da, får rote og styre som de vil i sitt eget reir så og si.

Men det er når ukulturen ser ut til å bre seg til resten av samfunnet og landet, at det går litt vel langt synes jeg.

Så dette er et faremoment med de 'udemokratiske' metodene som det virker som er vanlig innenfor arbeiderbevegelsen, synes jeg.)

Så jeg synes man kan spørre om hva grunnen er til at pressen ikke tar opp disse problemene rundt forskeren som døde i København, og problemene rundt 'kampanjene' mot Jagland, Valla, (Søviknes, Thomessen, Tønne) osv, og Gro & Jens og Co. sin innblanding i disse sakene.

Men hva svarer pressen da?

Ja hva svarer sauer da?

Men samme det.

Altså for å runde det av, er det jeg som er helt på jordet her, når det virker som om Gro og guttens hennes Jens & Co. kan være i forbindelse med mafia- og Illuminati-aktige organisasjoner osv.

Er det jeg som er helt på jordet, og ikke ser bakken pga. alle sauene og fåreskallene, for å tulle litt?

Eller har Bård Tufte Johannsen rett i at pressen er en gjeng med kyllinger?

Redigert: 03/11/2007 kl 19:40 av cons
cons
Heltidsansatt

Innlegg: 384
Ble medlem: 01/09/2007

Sånn, nå har jeg litt fritidproblemer her og er litt barnslig vel kanskje, men nå burde det være mulig å forstå illustrasjonen forhåpentligvis.
Heltidsansatt

Innlegg: 383
Ble medlem: 01/09/2007

Ja, jeg fant forresten et nytt troll her.

For jeg var litt trøtt når jeg skrev den åpningsposten der.

Men nå synes jeg ikke det første trollet der så ut som et ordentlig troll med tre hoder, osv., for det ser nesten ut som om trollet har mer enn to bein.

Og det synes jeg virka litt snodig, så da ble jeg litt usikker på om man kunne kalle det et ordentlig troll.

Så da søkte jeg heller en gang til på internett, og da dukka det opp et nytt troll gitt, så får vi prøve å se om det fungerer bedre som illustrasjon da.

For skal det være to-hodet troll, så skal det vel være et med to hoder og to bein da.

Og ikke et med tre hoder og kanskje enda fler bein, da er vel bedre med det nye trollet skulle man tro.



Bare for å oppdatere og rydde opp litt i forbindelse med illustrasjonsbildet for tråden, mens jeg husker det.

Så referer jeg til åpningsinnlegget, når det gjelder tema for diskusjonen, og det er altså om det stemmer at den norske pressen agerer i flokk, altså at det virker som om at omtrent alle i den norske pressen, har de samme meningene og de samme agendaene.

Og at de følger de forskjellige sakene, spesielt angående offentlige personer, på en ofte bemerkelsesverdig lik måte.

Så jeg lurte på om andre var enig med meg i dette.

At det virker som om nesten ingen i den norske pressen tørr å skille seg ut, og mene noe annet enn det politiske korrekte eller det som resten av kollegaene mener.

Det er mulig jeg tar feil, men jeg har vel lest en avis eller to opp gjennom årene, og også lest en god del på nettaviser og fulgt med på TV-nyheter, at man prøver å holde seg oppdatert.

Av vane, eller fordi det jo morsomt å prøve å få med seg hva som foregår.

Så det virker litt sånn for meg, at nesten alle i pressen, mener det samma.

Særlig i sånne saker som Valla-saken osv.

Men jeg referer altså til åpningsinnlegget angående dette, siden det er tatt opp mer detaljert der.

Så får vi se om det dukker opp noen tilbakemeldinger om dette.
Innlegg: 382
Ble medlem: 01/09/2007

Nei, jeg er helt enig i det med at det virker snodig at de, jødene, ventet veldig lenge på å danne en egen stat.

Men kan det være at det er på grunn av denne æreskodeksen igjen har jeg tenkt.

Og som du sier at organisasjonens mål om verdensherredømme eller hva søren det er.

Og hvorfor de skal krige mot de blonde, som jeg synes det virker som, det er vel kanksje noe med historisk, at tradisjonen sier at de blonde er født for å være slaver eller noe sånt da.

Jeg vet ikke jeg altså, hva den grunnen er.

Men det kan vel være noe relgiøst da.

Men dette med statsdannelsen, har jeg tenkt.

At dette kan være noe med æreskodeksen det og.

Sånn at de blonde/germanerne, ikke kan si, og vi viste ikke hvordan vi skulle klare oss, vi ble jo trakassert og brukt som slaver og drept og utryddet osv.

Og brukt som sofa-poteter (jamfør Jankowich/Eminem), og muligens det at utlendinger kaller nordmenn/blonde for poteter.

Sofapoteter det tror jeg egentlig at jeg skjønner hvor kommer fra.

Og det er at jeg har sett en sånn sofapotet-sofa selv, jeg klarte faktisk å ha en i rimi leiligheten min i W.Thr. gt. i Oslo.

Og den sofaen, den var sånn, at det var en treseter.

Og i sete til venstre, det var en rød skinnsofa. Litt mørkerød tror jeg.

Jeg satt hjemme å leste statestikk hele påsken, og måtte ha noe annet å sitte på en de plast terrasses-stolene jeg hadde.

Og jeg lånte/rappa en sofa som stod i kjellern på W.Thr. gt. der, fordi det hadde jeg inntrykk av var greit, at det var møbler som var til overs, og dem som trengte det kunne bruke mens de bodde i rimi-leiligheten.

Så jeg trodde jo at det var et par som hadde hatt sofaen da, og hadde skikkelig sofa-gymnastikk i sofaen, i sete til venstre.

For der var sofaen skikkelig bølgete, og revna, i flere revner, som gikk på tvers av sete da.

Altså fra seterryggen og frem mot der man har knærna, når man sitter i sofaen.

Skikkelig revner i skinnet til sofaen.

Og en sånn stor formet bølge altså etter et menneske da, som hadde ligget der veldig mye, inntrykt i skinnet da, for å si det sånn.

Så jeg trodde det var et par som hadde hatt ordentlig mye gymnastikk der.

Men jeg hadde så vondt i ryggen av de stolene, så jeg viste jo at den sofaen stod der.

Men jeg ville jo ikke ha den i begynnelsen, pga. av de store revnene og de store bølgene etter et menneske i det venstre setet da.

Men jeg fikk så vondt i ryggen.

Og jeg hadde tenkt meg å studere i England, fra høsten, så jeg måtte klare alle eksamnene, så jeg leste statestikk hele påsken.

Så etterhvert, så fikk jeg så vondt i ryggen, at jeg gikk ned en sen kveld i kjelleren.

For jeg var litt flau for å ha en sånn gymnastikk-sofa i leiligheten da.

Jeg ville ikke at noen skulle se det.

Men ryggen ga meg så mye problemer, så tilslutt så synes jeg ryggen var et større problem enn merkene og revnene i sofaen da.

Så jeg gikk ned en sen kveld og hentet sofaen, bærte den opp i heisen.

Var stor 3-seter sofa, så jeg måtte lirke den opp trappene, inn i heisen og til slutt inn i leiligheten da.

Og jeg var litt flau over å hente en sånn gymnastikk sofa, så jeg prøvde å være veldig stille, for jeg ville ikke at noen skulle skjønne at jeg hadde rappa/henta den, fordi da ville vel folk tro at jeg var rar eller småpervers eller noe, som henta en sånn sofa.

Dem viste jo ikke at jeg hadde vondt i ryggen og måtte klare eksamnene osv.

Og jeg er jo ikke så prippen da.

Jeg klarer meg med to setter også, jeg brukte jo bare setet til høyre da, på sofaen.

Så får jeg sofaen inn i leiligheten da.

Setter den ned på gulvet.

Så er sofaen kanskje 20-30 cm. over gulvet eller noe da.

Det er ikke føtter på sofaen.

Føttene er sagd av antagelig, borte er de i hvertfall.

Så rammen til setet på sofaen.

Bunnen av den rammen, står rett på gulvet.

Ingen ben på sofaen.

Så jeg var ikke så mye ute, men jeg var litt deppa (av div. årsaker, som jeg ikke tar med her av tidshensyn).

Så jeg spiste masse is og pizza og potetgull og godteri da.

Trøstespiste skikkelig eller hva man skal kalle det.

Så jeg var i butikken hver dag da.

Og hadde lager av alt mulig, også doruller.

Det var jo ikke noe morsomt å sitte i sofaen, for man satt nesten nede på gulvet.

Og hvordan skulle man rekke opp til statestikk-bøkene og pc-en osv. da?

Det gikk ikke, det skjønner man.

Så jeg prøvde å finne noe til å ha under sofaen da, istedet for bein.

Fant ikke noe.

Til slutt så bare ga jeg f. og heiv noen do-ruller under sofaen av alle ting.

Jeg bare måtte gjøre skole-arbeidet, og jeg ga søren, jeg hadde aldri gjester da, uansett av andre årsaker, som jeg ikke skal komme inn på her, men i denne tråden gir kanskje et vist innblikk:

Forfulgt av Mafia.

Men videre i posten.

Den her sofaen da.

Hva kan en sånn sofa ha blitt brukt til da?

En sofa med avsagde ben?

Hvor kommer uttrykket sofa-potet fra?

Hvem er det som bruker en sofa som står kanskje 20 cm. over gulvet??

Godt spørsmål.

Er det et par som hadde hatt gymnastikk i sofaen, eller var det noen som var blitt seende ut på en rar måte, og som trengte en sånn sofa som ikke hadde ben?

Og som vel kanskje ikke ønsket å ha en slik rar/spesiell/merkverdig/uvanlig fremtoning?



Er det noe som foregår, som ikke kommer opp i dagen?

Åssen kan det finnes sånne rare gymnastikk-aktige sofaer da?

Og uten ben?

Er det underverden som tuller med folk?

Bruker de som leketøy.

Bokstavelig talt?

Som de herre Illumaniti er en del av, eller er kontrollerer er vel antagelig riktigere.

Og som har rare sofaer, og rare mennesker eller sofa-poteter, som de leker seg med?

Og alle er så redd for disse Illuminatiene, så ingen tørr å skrive om det i avisa eller sånne ting?

Og jødene er Guds utvalgte folk.

Betyr det at de kan ha slaver/sex-slaver/horer?

Ikke-jøder blir kalt 'Goy', betyr det kveg som jeg leste et sted.

At ikke jøder kan behandles som kveg av jøder?

Jeg har lest det flere steder at det er det betyr, men også det motsatte, at det ikke betyr kveg.

Det kommer nok ann på hvem man spørr.

Men tilbake til Israel.

Jeg tror nok du har rett i at målet mer eller mindre er oppfylt.

Men at de skal ha sånn æres-kodeks ting.

I tilfelle de blonde, hvis det er sånn det er da, spørr, ja hvordan skulle vi ungått å bli brukt som slaver, bli drept og mer eller mindre utryddet da?

Jeg vet ikke i hvordan kontekst dette skulle vært, men man vet vel heller aldri hvordan det kan være med sånn kodekser.

Så kunne de Illuminati-ene, at da skulle dere bare ha gjort som i Israel.

Bare slipp inn de som er av det folkeslaget, og ikke gi andre statsborgerskap.

At det kan være noe sånn kodeks-ting.

Det med at de ikke har hatt noen egen stat, kan vel komme at om man er jøde eller ikke, arves matriarkisk.

Altså, om moren din er jøde, så blir du jøde selv.

Men hvis faren din er jøde, og moren din ikke jøde, da blir heller ikke du jøde.

Mens ting som arv, som penger og bygninger, og konge-titler og etternavn og slikt, det arves jo patriarkisk.

Altså etter faren.

Og da blir det vel kronglete, når navn og eiendom og slikt havner etter faren, og relgionen etter moren.

Da passer det kanskje ikke så godt å ha et eget land, for da vil det jo bli veldig mye 'surr' med arveoppgjør og slike ting da.

Dette har jeg egentlig ikke tenkt så mye igjennom, det er mest noe jeg kom på nå mens jeg skrev, så det siste her tar jeg forbehold for, at jeg kanskje burde tenke litt mer på det.

Men også, når det er moren som bestemmer om relgionen til barnet.

Så er man jo helt sikker på at det er snakk om etterkommere etter stamfaren da, om det var Abraham og/eller David.

Det var vel David.

Det var Davids folk og Davids stammer(?).

Når det går på moren, så da vet man jo helt sikkert at alle jøder er ettekommere etter Kong David da.

Som slåss mot Goliat osv.

For det er jo ikke alltid at det kan vites med sikkerhet, hvem som er faren.

Så dette matriarkiske system, som de ville ha, antagelig fordi de ikke ville ha noe 'tull' eller 'juks' med hvem som hadde Kong David som stamfar eller ikke.

Siden de ville vite helt sikkert hvem som var Guds utvalgte folk, og hvem som ikke var det da, det kommer jo naturlig fra dette.

Så det er vel et skarpt skille, for jøder, mellom de som er utvalgte, jøder, og alle andre som ikke er det da antagelig.

Men neste punkt.

Det heter jo ofte 'fedreland'.

'Pro Patria', står det på krigsmonumentet utenfor Cunard, (bilde tidligere i tråden).

Pro Patria, betyr jo: for fedrelandet.

Så det er mulig at dette med det matriarkiske system, skaper problemer, for dette med å ha et fedreland da.

Uten til at jeg har hatt tid til å tenke nøye igjennom dette, det er bare en teori jeg har tenkt såvidt på.

Så håper jeg at jeg fikk med det meste.

Ja forresten, du skriver at det er mye synsing.

Det er ikke så veldig konkret, så det er ikke så lett for meg å parere det tilbake.

Så hvis det er noe som ikke henger så mye i hop, når det gjelder dette, så bare si fra, litt mer konkret, så er det enklere å svare.

Fordi jeg sier jo bare ting som jeg tror det kan være, så hvis noen har noen tips om hvordan det kan være i stedet.

Så er det bare bra, fordi da man jo mulighet til å undersøke mer om dette, og finne ut hva det er som foregår, fordi det virker som om det er en del her man kan sitere Shakespiere på.

For å si det på den måten, hvis det ga noe mening.

Skal vi se om det er noe fotball det går ann å få sett på pc-en her, det får vi se.
cons
Heltidsansatt

Innlegg: 381
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Mjolner

Det pussig med alle disse sammensvergerne er at de sørger for å få symbolet sitt alle mulig steder.

Selv om man forsøker å vinne verdensherredømme så trenger man ikke et sært symbol. Man klarer seg fint uten. Og selv om man har et symbol så behøver man ikke lure dette symbolet (skjult eller på andre måter) inn i alle mulige merkelige sammenhenger. De er jo ellers PERFEKT kamuflert så hvorfor antyde sin eksistens på den måten?



Man skulle tro at det var ressurskrevende nok å erobre/bevare/utøve verdensherredømmet om man så ikke i tillegg skal bruke masse tid og krefter på å få det teite symbolet sitt på pengesedler, flagg(!), monumenter, produktlogoer og alle mulige og umulige steder



Jo, enig det høres logisk ut det du skriver der.

Hvis man ikke er opphengt i de ti bud f.eks. da.

Nå husker jeg ikke om de er fra det gamle eller nye testamentet.

Men samme det.

Men hva hvis man har en kodeks, som sier at man ikke skal lyve.

Og så prøver man på alle mulige finurlige og kreative måter, å holde seg til den kodeksen, og samtidig få gjennomført agendaen sin.

Så hvis noen sier, å jeg viste ikke at Cunard var en del av underverdenen.

Dette sa dere ikke noe om, det betyr at dere i og for seg holdt tilbake sannheten, eller løy da.

(For å ta et eksempel da).

Så kunne de bare svare, ha-ha, det måtte du vel ha vist det er jo Pluto og Aker over inngangsdøra jo.

Og så på en slik finurlig og kreativ måte, mene å påstå at de ikke har holdt tilbake sannheten eller løyet.

Sånn virker det for meg i hvertall, at det må være noe sånt tøysete opplegg.

Og nå har jeg jo en del dokumentasjon osv. om disse tingene da, så det hadde kanskje også vært fint om tilbakevisinger også går på ting som er dokumentert da.

At disse tingene som er tatt opp i trådene, og som inneholder linker med dokumentasjon osv., for å støtte opp om det jeg skriver i denne tråden f.eks.

Det hadde jo vært enklere hvis man tok utganspunkt i faktiske ting da.

Som f.eks. at det ikke er David på statuen, men at det er ja, jeg vet ikke hvem man skal si da.

La oss si Goliat da, bare for å ta et tulle-eksempel.

Så kunne jo du sagt sånn at, neida her har jeg et bilde av Goliat jeg, og han ser akkurat lik ut som statuen på minnesmerke, så du har nok rota her, og det er nok ikke David, som du tror, det er nok Goliat ja.

Så der røyk teorien din gitt.

Hvis vi tar det på det nivået, så er det litt enklere, ettersom dokumentasjonen ligger på det nivået vel.

Og det du skriver der er vel en hypotese antar jeg.

Jeg burde kanskje pugge mer om hypoteser.

Men jeg har jo lest til ex. phil, faktisk to ganger, ved siden av jobb på Matland/Obs Triaden, og også ved siden av militæret i Elverum.

Det var infanteriet da, så det var litt slitsomt for meg som var ganske svekling, så jeg var vel for det utslitt i ex-phil timene, og halvsov vel mer eller mindre for det meste.

Men jeg fikk med meg litt om hypoteser da.

Og det hypotetisk tese.

Antagelig(?)

Det som er med de, er at det er ikke alltid de stemmer.

Man burde vel jobbe litt med å teste hypotesen, før man presanterer den.

Nå forklarte ikke du så mye om du hadde testet hypotesen så særlig.

Men hvis man har en slik finurlig skrue-aktig æreskodeks, om at man ikke skal lyve, og er veldig kreativ ved å tøye en slik kodeks, da ryker vel hypotesen din, eller hva sier du?

Så da er det kanskje bedre å angripe de faktaene, som jeg mener å ha dokumentert da, for da går det mer på fakta-planet, og ikke hypotese planet, uten at jeg som sagt er noe ekspert på dette.

Men jeg regner med, at når det er sånn at man presanterer fakta, så er det vel vanlig at man også må bruke fakta, hvis man vil disputere dette da.

Eller motsi dette, for ikke å bruke et norsk ord.

Så jeg vet ikke om dette høres noe logisk ut jeg.

Jeg bare skriver det sånn som jeg tror det skal være, så får du bare si fra hvis det høres dumt ut.
Heltidsansatt

Innlegg: 380
Ble medlem: 01/09/2007

Jeg tar med et poeng til i denne oppdateringen, som jeg kom på nå.

Jeg driver å kikker litt på bildet fra graven til Napoleon i Invaliderdomen da.

Her er det bildet igjen:



link

Så ser man jo at det en sol rundt graven til Napoleon da.

Så jeg lurte på om den solen kunne ha noe med Illuminati å gjøre.

Illuminati betyr jo opplyst, altså ikke opplyst som i å vite tror jeg, ikke som opplysningstiden.

Men som i ha lys på da. At noe er lyst opp.

En bygning for eksempel.

Selv om vel det meste Illuminati antagelig driver er vel mest holdt skjult vel, så jeg har ikke helt koblingen med masse lys osv.

Men samme det.

Her er forresten sola her og, på Illuminati merket på dollar seddelen:



Og hvis man kikker litt innenfor den sola på gulvet på bildet fra gravkammeret til Napoleon.

Mellom sola og graven, blir det vel da.

Der er det vel en krans av noe slag vel.

Er det en laubærkrans?

En sånn som vinnere pleier å få vel, i hvertfall i antikken fikk man vel sånn krans.

Det er vel et kjent symbol, at seierherren får en laubærkrans, mener jeg å huske da.

Selv om vel Napoleon offesielt tapte ved Waterloo.

Så det er vel kanksje flere oppfatninger om han var en seierherre eller ikke da, som jeg var inne på i posten over.

Er det samme kransen som David, eller hvem det er, holder på krigsmonumentet utenfor Cunard eller?



Er Napoleonskrigene og 1. og 2. verdenskrig, egentlig deler av den samme krigen?

Og de blonde eller germanerne da antagelig, har tapt i alle de tre krigene?

Og denne krigen pågår enda?

Jeg må bare innrømme at sånn virker det for meg, man kan jo bare se på hvordan blonde jenter blir behandlet i mange deler av Oslo.

Jeg husker jo forresten da jeg hadde begynt som butikksjef på Nylænde på Lambertseter, da måtte jo jentene som jobbet der farge håret sitt rosa osv., for å slippe unna trakasseringen osv., overhørte jeg at de pratet seg i mellom om.

Og dette er altså snakk om jenter/damer, som vel bor i vanglige bydeler i Oslo, som ikke har så mange utlendinger i bydelen, for å ta med det aspektet da.

Det er en skam synes jeg, for Norge, at ikke norske jenter kan få gå i fred med blondt hår på gatene, fordi dem blir trakassert på grunn av fargen på håret.

Og det er så mye som peker i samme retning nå, uansett om man bruker historiske monumenter som dette å ser på, eller bare bruker hue og ser hva som foregår i, spesielt øst i, Oslo vel.

Så men jeg vet ikke helt hva man skal gjøre med dette.

Jeg prøver å sende e-poster til justisdepartementet osv., om ting som er i forbindelse med dette at jeg har fått mafia etter meg som jeg har hørt.

Og også noen utenlendinger etter meg, det virket i hvertfall for meg som om Songyl på Rimi Bjørndal, dreiv å ringte rundt for å få hjelp av noen folk til få tak i meg eller noe da, uvist av hvilken spesiell grunn egentlig men.

Men hvordan det er forbundet med mafia osv, det er ikke så lett for meg å si.

Men jeg prøver å få råd og kontakt med Kripos og justisdepartemenet/politidirektoratet osv. da.

Men jeg har ikke klart å få noe svar fra politidirektoratet på e-poster osv, enda det må vel være en to måneders tid siden jeg sendte e-postene.

Og jeg får ikke hjelp fra advokat, kripos, journalister, spesialenheten, politidirektoratet som sagt, gamle distriksjefen min, familie/venner, jeg jeg kan vel sitte her i hele dag.

Og nå har jeg bare tatt om situasjonen i Norge.

Så det er tydelig at det er et eller annet som foregår i hvertfall.

Men hva man skal gjøre når ikke justisdepartementet, representert ved politidirektoratet ikke svarer på e-post, det er ikke så godt for meg å si.

For når selv ikke en etat, som har så mye makt og ansvar, som justisdepartementet, evner å opptre på en ansvarlig og ordentlig måte, da begynner i hvertfall jeg å lure på det er som foregår.

Og sammen med de andre temaene i tråden, som jeg har vært inne på, så må man vel nesten at dette peker i en retning, noe ala at noe helt sikkert ikke er som det skulle være som det burde.

Det er nesten så man får lyst til å sitere Shakespiere, bare at denne gangen er det ikke i Danmark.

Men samme det.

Det er fortsatt samme tema i tråden, om andre har noen meninger om trådens overskrift, om det kan stemme at det kan være en Illuminati-lignende organsisjon ute å går i Norge.
From: eribsskog@gmail.com Erik Ribsskog
To: veggavisen@tv2.no Veggavisen Admin
Date: Sat, 3 Nov 2007 13:11:50 +0000
Subject: Re: Veggavisen - Tema flyttet!

Hei,

takk for svar!

Jeg fortstår hva du skriver, om innleggene, at bare noen veldig få av
innleggene jeg har
sendt deg, er fra folk som jeg har på ignore.

Hovedparten av innleggene, er i kategorien, innlegg som er trakasserende i
seg selv,
og ikke fordi de er sendt av brukere jeg har på ignore.

Så jeg vet ikke helt om hvordan vi skal gjøre det med de innleggene jeg
nevnte nå,
altså de som er trakasserende i seg selv.

Det var jo også en del spørsmål i den forrige e-posten jeg sendte, nå for en
times tid
siden, som jeg ikke kan se å ha fått svar på, det var altså om hvordan dere
pleide
å gjøre det, hvis det var uenighet mellom Admin og bruker, om en tråd stod
på riktig
forum eller ikke.

Og også, om hvordan dere pleier å gjøre det, hvis det var uenighet, mellom
Admin og
bruker, om et innlegg var trakasserende eller ikke.

Så jeg prøver å ta med dette en gang til, bare for alle tilfellers skyld.

Så får jeg håpe dere har tid til å se på dette etterhvert.

Så på forhånd takk for hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog


On 11/3/07, Veggavisen Admin wrote:
>
> Hei igjen.
>
> Skal forsøke å forklare dette en gang til.
>
> De meldingene du sender til meg, er IKKE fra de brukere du har satt på
> ignore.
> Meldingene du får, og som du har sendt videre til meg, er beskjeder fra
> forumsystemet om at det .... finnes ett innlegg skrevet av X....
>
> Dette hender uansett om du har satt brukeren på ignore eller ikke.
>
> mvh
> Admin
>
> ----- Original Message -----
> *From:* Erik Ribsskog
> *To:* Veggavisen Admin
> *Sent:* Saturday, November 03, 2007 1:08 PM
> *Subject:* Re: Veggavisen - Tema flyttet!
>
>
> Hei,
>
> takk for svar!
>
> Da er vi nok litt uenige om det har foregått trakassering eller ikke.
>
> I følge de definisjonene jeg har lest, om hva trakassering er, dvs.
> nedlatende og uønskede utsagn/kommentarer,
> så vil nok jeg si at mer eller mindre alle, av de vel over 40 postene jeg
> har rapportert til dere, de siste månedene,
> må være snakk om trakassering.
>
> Du skriver at det ikke er person-angrep i postene, men jeg mener at de
> postene jeg har sendt er personangrep,
> eller trakassering da.
>
> Av forskjellige grunner, noen synes jeg var trakasserende fordi brukerne
> fortsatte å sende meg meldinger,
> enda jeg hadde satt de på 'ignore', og ikke svarte de på de forrige
> meldingene.
>
> Men det er kanskje uenighet mellom oss, om hva trakassering er.
>
> Jeg har forstått det sånn, at det er utsagn, som er nedlatende og
> uønskede.
>
> Jeg tar det for gitt at jeg selv bestemmer hva som er ønsket eller ikke.
>
> Og da blir det vel bare igjen å avgjøre om utsagnet er nedlatende eller
> ikke da.
>
> Men det er mulig at vi er uenige om hva nedlatende betyr.
>
> Sånn som jeg har skjønt det, er et utsagn nedlatende, hvis det setter en
> person, på et nivå under de
> andre.
>
> Så hvis noen sier du skrive jammen meg masse sprøe innlegg må jeg si.
>
> Da mener jeg dette er nedlatende, fordi da er man jo sprø, hvis man
> skriver 'sprø' innlegg.
>
> Og å være sprø, er jo ikke like bra som å være 'normal'.
>
> Så da er det nedlatende, mot den som blir kalt sprø, fordi da er pesonen
> på et lavere nivå
> enn de som er normale.
>
> Så sånn er det jeg forstår dette med trakassering og hva begrepet
> nedlatende betyr.
>
> Og det er vanskelig for meg å tilbakevise det du skriver, om at postene
> ikke er pesonangrep.
>
> Det er enklere hvis vi tar en og en post, men jeg rapportert poster til
> dere fortløpende, ca. de
> siste en og en halv, eller to månendene, og så drøyer det lenge med å få
> svar, så det er jo
> ikke så lett å ta for seg et innlegg av gangen da.
>
> Men hvis du har noen konkrete eksempler på hvorfor alle disse over 40
> rapporterte postene,
> ikke er trakassering, så hadde det også vært fint.
>
> For da er det enkelere for meg å skjønne hvordan dere tolker reglene, enn
> hvis dere bare
> skriver at det ikke er trakassering, uten å forklare hvordan dette
> defineres, og f.eks. bruke
> eksempler da.
>
> For da hadde jeg skjønt mere hvordan dere avgjør om noe er trakassering
> eller ikke.
>
> For hva dere mener er trakassering, det er litt uklart for meg nå.
>
> Så hvis dere har tid, så kan dere jo se om dere har eventuelt tid til å
> forklare om dette, det
> hadde vært veldig bra i såfall.
>
> Du svarte forresten ikke på det jeg spurte om i den e-posten jeg
> 'forwarded' sammen med den forrige e-posten,
> altså hvordan dere pleide å gå frem, hvis det var uenighet, mellom Admin
> og bruker, om på hvilket forum en
> tråd hører hjemme.
>
> I tillegg lurer jeg også på om hvordan dere pleier å gå frem, dersom det
> er uenighet mellom Admin og bruker,
> om innlegg som er rapportert, er trakasserende eller ikke.
>
> Jeg er i en prosess med å ta kontakt med advokat i Norge, angående andre
> spørsmål, så jeg kan jo høre
> med de om dette, hvis jeg får noen svar av det, om hva som regnes som
> trakassering innefor lovverket i
> Norge.
>
> For jeg regner vel med, at man i tillegg til forum-reglene, også er
> beskyttet av Norges Lover, når det gjelder
> ting som mobbing og trakassering, så hvis jeg får ordnet med advokat osv.
> som planlagt, så skal jeg også
> prøve å finne ut litt mer om dette.
>
> Men samme det.
>
> Dere får se om dere har tid til å forklare litt bedre, hvordan dere mener
> trakassering osv.
>
> Hvis ikke så kan jeg også prøve å ta det med advokat osv., og høre hvordan
> de definerer det, for det er vel
> ikke umulig at dette også går under Norges Lover.
>
> Det er sikkert verdt å sjekke ut mer om i allefall.
>
> For jeg mener at jeg har blitt trakassert i alle disse tilfellene, og det
> mener jeg er uakseptabelt, så det synes
> jeg ikke er riktig at man bare skal finne seg i, og få høre at det ikke er
> trakassering, for da skjønner i hvertfall
> ikke jeg hva trakassering er.
>
> Så det er fint hvis dere har mulighet til å klargjøre litt mer om dette.
>
> Så på forhånd takk for hjelp i forbindelse med det, og igjen takk for det
> forrige svaret!
>
> Mvh.
>
> Erik Ribsskog
>
>
>
> On 11/3/07, Veggavisen Admin wrote:
> >
> > Heisann
> >
> > Nå har jeg vært igjennom de e-postene du har sendt. Det generelle
> > inntrykket er at det ikke har foregått noe trakassering av deg. Noen snedige
> > kommentarer finnes riktig nok, men bruker man ett debattforum, er man nødt
> > til å kunne akseptere at det kommer meninger om en selv. Mange av de
> > e-postene du sendte inneholdt overhodet ingen angrep eller i det hele tatt
> > forsøk på angrep på din person.
> >
> > mvh
> > Admin
> >
> > ----- Original Message -----
> > *From:* Erik Ribsskog
> > *To:* veggavisen@tv2.no
> > *Sent:* Monday, October 29, 2007 12:01 AM
> > *Subject:* Fwd: Veggavisen - Tema flyttet!
> >
> >
> >
> > Hei,
> >
> >
> >
> > nå er jeg tilbake med en oppsummering her.
> >
> >
> >
> > Det ble til sammen 37 e-poster jeg sendte, angående e-poster som jeg
> > mener
> >
> > faller inn under kategoriene personangrep/trakassering.
> >
> >
> >
> > (Et par av e-postene inneholdt også innlegg som ble sendt meg, etter at
> > jeg hadde
> >
> > satt personen på 'ignore', og at personen burde ha vist at jeg ignorerte
> > personen,
> >
> > siden jeg ikke svarte på de forrige postene.)
> >
> >
> >
> > Og jeg husker også at det var en del personangrep/trakassering i tråden
> > 'Norge er
> >
> > ikke som du tror'.
> >
> >
> >
> > Men dette var før jeg fikk satt på varslingsfunksjonen, så fra de
> > postene har jeg
> >
> > dessverre ikke noen e-poster.
> >
> >
> >
> > Og hvis det er noen poster du/dere er i tvil om hvorfor jeg sendte, så
> > bare kontakt
> >
> > meg tilbake angående de, og jeg vil forklare dette nærmere.
> >
> >
> >
> > Så jeg gjentar spørsmålet fra tidligere e-post, altså hva dere har
> > gjort/har tenkt å
> >
> > gjøre, i forbindelse med de postene jeg har rapportert om tidligere, og
> > om de
> >
> > e-postene jeg har sendt i dag.
> >
> >
> >
> > Så jeg ser frem til å motta nærmere svar fra dere angående dette!
> >
> >
> >
> > Håper dette er i orden!
> >
> >
> >
> > Mvh.
> >
> >
> >
> > Erik Ribsskog
> >
> >
> > ---------- Forwarded message ----------
> > From: Erik Ribsskog
> > Date: Oct 28, 2007 9:54 PM
> > Subject: Fwd: Veggavisen - Tema flyttet!
> > To: veggavisen@tv2.no
> >
> > Hei,
> >
> > nå skriver jeg tilbake angående tråder og poster med
> > personangrep/trakassering osv.
> >
> > Jeg gjør det på den måten, at jeg går gjennom e-poster jeg har fått
> > gjennom varsling for nye
> > poster metoden på forumet.
> >
> > Også sender jeg de, som jeg synes faller inn under definisjonen
> > personangrep/trakassering.
> >
> > (De fleste av disse er nok rapportert før, men det skulle bli enklere å
> > kikke på det samlet nå,
> > ettersom jeg sender e-postene etter hverandre, så da burde det være
> > enklere å få en samlet
> > oversikt).
> >
> > Jeg sender e-postene fra to e-post adresser da, siden jeg byttet fra
> > eribsskog@gmail.com,
> > til erik.ribsskog@btinternet.com, siden jeg ikke bruker den siste e-post
> > adressen så mye,
> > så da slapp jeg å få så mange trakasserende innlegg fra folk jeg hadde
> > på ignore på den
> > 'vanlige' e-post adressen.
> >
> > Grunnen til at jeg ikke fjernet varsling fra de aktuelle trådene på
> > forumet, var at jeg synes
> > det er oversiktelig å se på 'mitt forum' siden, når varsling er på, for
> > da ser man tid og dato
> > for når de siste postene er skrevet i hver tråd.
> >
> > Og jeg bruker mest bare BT e-post adressen, som en slags reserve e-post
> > adresse, fordi
> > jeg har startet å bruke gmail, og BT klarte å stave navnet mitt feil i
> > BT epost-adressen,
> > når jeg begynte å abonnere på fasttelefon og internett fra de, så jeg
> > begynte aldri å
> > bruke den BT adressen så mye.
> >
> > Så da har det bare blitt til at jeg bruker gmail e-postadressen.
> >
> > I tilfelle det var noen som lurte på det der.
> >
> > Men samme det.
> >
> > Jeg sender kopier av de aktuelle e-postene nå, også når jeg gått gjennom
> > alle e-postene,
> > så sender en vanlig e-post til slutt, for å oppsumere hvor mange
> > e-poster jeg har sendt,
> > og om hvordan vi skal gjøre det fremover i forbindelse med dette osv.
> >
> > Håper dette er i orden!
> >
> > Mvh.
> >
> > Erik Ribsskog
> >
> > ---------- Forwarded message ----------
> > From: Erik Ribsskog < eribsskog@gmail.com>
> > Date: Oct 28, 2007 5:12 PM
> > Subject: Re: Veggavisen - Tema flyttet!
> > To: Veggavisen Admin
> >
> >
> > Hei,
> >
> > takk for svar!
> >
> > Ja, de kan vel se gjennom det hvis de har tid osv. da.
> >
> > Men det er ikke sånn jeg mente det, at dere behøvde å lage noen nye
> > rutiner osv. for min del, så
> > det skal jeg egentlig ikke blande meg i.
> >
> > Kanskje det er jeg som er kranglete, og at det aldri har vært noe
> > uenighet om hvilket forum
> > trådene passer best på før?
> >
> > Sånn jeg tenkte meg det, var at dere løste det sånn som dere pleide å
> > løse det med lignende
> > problemer.
> >
> > Jeg hadde ikke tenk å legge meg opp i hvordan rutinene skal være da, for
> > å si det sånn.
> >
> > Men jeg skal prøve å få sett igjennom de trådene på nytt i løpet av
> > dagen.
> >
> > Så da sender jeg en ny oppdatering angående de innleggene jeg mente var
> > trakasserende osv.,
> > senere i dag.
> >
> > Håper dette er i orden, og igjen takk for svar!
> >
> > Mvh.
> >
> > Erik Ribsskog
> >
> >
> > On 10/28/07, Veggavisen Admin wrote:
> > >
> > > Heisann.
> > >
> > > Det virker som vi er litt uenige der ja.
> > > Kan sende saken til VApanelet, som hjelper meg med fokustrådene blant
> > > annet. Dette er nøytrale personer, som ikke skriver noe særlig på forumet
> > > lenger, og om tør å være ærlige. Ikke en offisiell klageinstans, men kanskje
> > > de vil se på saken?
> > >
> > > Når det gjelder trakassering. Har sett en del mailer, men har til nå
> > > ikke funnet noe spesielt som jeg vil slå ned på. Ettersom jeg får en god del
> > > mailer pr dag, så er jeg ikke i stand til å huske konkret hvor denne
> > > trakasseringen skulle ha foregått. Jeg vil gjerne at du skriver til meg
> > > hvilke tråder det er, så kan jeg ta en ekstra kikk på det.
> > >
> > > mvh
> > > Admin
> > >
> > > ----- Original Message -----
> > > *From:* Erik Ribsskog
> > > *To:* Veggavisen Admin
> > > *Sent:* Saturday, October 27, 2007 9:47 PM
> > > *Subject:* Re: Veggavisen - Tema flyttet!
> > >
> > >
> > > Hei,
> > >
> > > da er vi nok uenige.
> > >
> > > For da ser dere ikke helheten i posten.
> > >
> > > Og det er om dette er ledd i et mønster, som det står i
> > > temasamendraget, for å tulle med Carl og Eli Hagen,
> > > (og andre Frp-topper).
> > >
> > > Altså om det er en politisk motivert kampanje for å trakassere
> > > politikere som tilhører en hvis politisk blokk.
> > >
> > > For å på den måten skade en politisk blokk, og dermed styrke en annen.
> > >
> > > Så da tror jeg at man legger for mye vekt på enkeltdetaljer i
> > > innlegget, istedet for å se på helheten.
> > >
> > > Så da er vi nok uenige ja.
> > >
> > > Men jeg klarer ikke helt å fortså hvordan det er mulig å unngå å se
> > > helheten i innlegget.
> > >
> > > I allefall hvis man leder et debattforum, så burde man vel være vant
> > > til å se helheten for et innlegg, og ikke
> > > henge seg opp i detaljene.
> > >
> > > Så dette synes jeg var snodig, hvis jeg skal si min mening.
> > >
> > > Men dere har kanskje noen klageinstans?
> > >
> > > Jeg har også vært plaget med trakassering på forumet deres, og jeg har
> > > rapportert en del innlegg, og sent
> > > en del e-poster i forbindelse med dette.
> > >
> > > Så jeg sendte dere en e-post 18/10, hvor jeg spurte om dere hadde
> > > gjort noe i forbindelse med dette.
> > >
> > > Men jeg kan ikke se at jeg har fått noe svar på den e-posten ennå,
> > > enda det er godt over en uke siden
> > > jeg sendte den.
> > >
> > > Men jeg skal sende den på nytt nå, sammen med denne eposten, så det
> > > blir spennede å se om det
> > > dukker opp noe svar.
> > >
> > > Så får jeg håpe at dere blir flinkere til å ta hensyn til helheten i
> > > innleggene i framtiden.
> > >
> > > Mvh.
> > >
> > > Erik Ribsskog
> > >
> > >
> > > On 10/27/07, Veggavisen Admin wrote:
> > > >
> > > > Hei
> > > >
> > > > Med tanke på tematittelen, og mye av postens innhold, da spesielt
> > > > fokuset på Eli Hagens frisyre, og hennes utforkjøring, kan vi desverre ikke
> > > > se at dette er av nok politisk relevans for å la det bli stående på
> > > > politikkforumet.
> > > >
> > > > mvh
> > > > Veggavisen
> > > >
> > > > ----- Original Message -----
> > > > *From:* Erik Ribsskog
> > > > *To:* veggavisen@tv2.no
> > > > *Sent:* Saturday, October 27, 2007 7:56 AM
> > > > *Subject:* Re: Veggavisen - Tema flyttet!
> > > >
> > > >
> > > > Hei,
> > > >
> > > > nå tror jeg dere har glemt å tørke søvnen ut av øynene her.
> > > >
> > > > For det er i høyeste grad politikk.
> > > >
> > > > Det går på problemstillinger rundt skitne og uærlige triks, for å
> > > > påvirke styrkeforholdet
> > > > mellom de politiske blokkene.
> > > >
> > > > Så dette må dere se på en gang til synes jeg.
> > > >
> > > > På forhånd takk for hjelp!
> > > >
> > > > Mvh.
> > > >
> > > > Erik Ribsskog
> > > >
> > > >
> > > > On 10/27/07, veggavisen@tv2.no < veggavisen@tv2.no> wrote:
> > > > >
> > > > > Temaet kalt Eli Hagens frisør - Spøkefugl eller faglig dyktig?,
> > > > > har blitt flyttet.
> > > > >
> > > > > Du kan nå se det på: http://forum.tv2.no/forum/messageview.cfm?catid=130&threadid=38368&forumid=1
> > > > >
> > > > >
> > > > >
> > > >
> > >
> >
>
From: eribsskog@gmail.com Erik Ribsskog
To: fri-rettshjelp@ribe.no
Date: Sat, 3 Nov 2007 12:14:09 +0000
Subject: Fwd: Spørsmål om fri rettshjelp.

Hei,

jeg kan ikke se at jeg har mottat noen svar på denne e-posten ennå, det er
derfor jeg prøver å sende den igjen.

Håper dette er i orden!

Mvh.

Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog
Date: Oct 23, 2007 8:11 PM
Subject: Spørsmål om fri rettshjelp.
To: fri-rettshjelp@ribe.no


Hei,

jeg har hatt noe problemer med manglende svar på kontakt med
politidirektoratet, og jeg har
blitt anbefalt å prøve å kontakte en advokat angående dette.

Når jeg skulle søke om dette på nettet, så kom jeg også på andre problemer
det har vært
i forbindelse med høyskole i Oslo, jobben min i Norge tidligere og det var
vel også noe mer
jeg tenkte på, men jeg har vist glemt å skrive ned dette.

Jo det kan ha vært i forbindelse med manglende svar fra spesialenheten.

Så det jeg egentlig lurte på nå, var hvordan jeg burde gå fram, for å sjekke
om det er mulig å
få noen for hjelp med å ta opp disse problemene, innfor rammen av fri
rettshjelp ordningen.

Så det hadde vært veldig bra hvis dere har tid å skrive noen informasjon om
hvordan jeg burde
gå fram da.

Så på forhånd takk for hjelpen med dette!

Mvh.

Erik Ribsskog
From: eribsskog@gmail.com Erik Ribsskog
To: veggavisen@tv2.no Veggavisen Admin
Date: Sat, 3 Nov 2007 12:08:18 +0000
Subject: Re: Veggavisen - Tema flyttet!

Hei,

takk for svar!

Da er vi nok litt uenige om det har foregått trakassering eller ikke.

I følge de definisjonene jeg har lest, om hva trakassering er, dvs.
nedlatende og uønskede utsagn/kommentarer,
så vil nok jeg si at mer eller mindre alle, av de vel over 40 postene jeg
har rapportert til dere, de siste månedene,
må være snakk om trakassering.

Du skriver at det ikke er person-angrep i postene, men jeg mener at de
postene jeg har sendt er personangrep,
eller trakassering da.

Av forskjellige grunner, noen synes jeg var trakasserende fordi brukerne
fortsatte å sende meg meldinger,
enda jeg hadde satt de på 'ignore', og ikke svarte de på de forrige
meldingene.

Men det er kanskje uenighet mellom oss, om hva trakassering er.

Jeg har forstått det sånn, at det er utsagn, som er nedlatende og uønskede.

Jeg tar det for gitt at jeg selv bestemmer hva som er ønsket eller ikke.

Og da blir det vel bare igjen å avgjøre om utsagnet er nedlatende eller ikke
da.

Men det er mulig at vi er uenige om hva nedlatende betyr.

Sånn som jeg har skjønt det, er et utsagn nedlatende, hvis det setter en
person, på et nivå under de
andre.

Så hvis noen sier du skrive jammen meg masse sprøe innlegg må jeg si.

Da mener jeg dette er nedlatende, fordi da er man jo sprø, hvis man skriver
'sprø' innlegg.

Og å være sprø, er jo ikke like bra som å være 'normal'.

Så da er det nedlatende, mot den som blir kalt sprø, fordi da er pesonen på
et lavere nivå
enn de som er normale.

Så sånn er det jeg forstår dette med trakassering og hva begrepet nedlatende
betyr.

Og det er vanskelig for meg å tilbakevise det du skriver, om at postene ikke
er pesonangrep.

Det er enklere hvis vi tar en og en post, men jeg rapportert poster til dere
fortløpende, ca. de
siste en og en halv, eller to månendene, og så drøyer det lenge med å få
svar, så det er jo
ikke så lett å ta for seg et innlegg av gangen da.

Men hvis du har noen konkrete eksempler på hvorfor alle disse over 40
rapporterte postene,
ikke er trakassering, så hadde det også vært fint.

For da er det enkelere for meg å skjønne hvordan dere tolker reglene, enn
hvis dere bare
skriver at det ikke er trakassering, uten å forklare hvordan dette
defineres, og f.eks. bruke
eksempler da.

For da hadde jeg skjønt mere hvordan dere avgjør om noe er trakassering
eller ikke.

For hva dere mener er trakassering, det er litt uklart for meg nå.

Så hvis dere har tid, så kan dere jo se om dere har eventuelt tid til å
forklare om dette, det
hadde vært veldig bra i såfall.

Du svarte forresten ikke på det jeg spurte om i den e-posten jeg 'forwarded'
sammen med den forrige e-posten,
altså hvordan dere pleide å gå frem, hvis det var uenighet, mellom Admin og
bruker, om på hvilket forum en
tråd hører hjemme.

I tillegg lurer jeg også på om hvordan dere pleier å gå frem, dersom det er
uenighet mellom Admin og bruker,
om innlegg som er rapportert, er trakasserende eller ikke.

Jeg er i en prosess med å ta kontakt med advokat i Norge, angående andre
spørsmål, så jeg kan jo høre
med de om dette, hvis jeg får noen svar av det, om hva som regnes som
trakassering innefor lovverket i
Norge.

For jeg regner vel med, at man i tillegg til forum-reglene, også er
beskyttet av Norges Lover, når det gjelder
ting som mobbing og trakassering, så hvis jeg får ordnet med advokat osv.
som planlagt, så skal jeg også
prøve å finne ut litt mer om dette.

Men samme det.

Dere får se om dere har tid til å forklare litt bedre, hvordan dere mener
trakassering osv.

Hvis ikke så kan jeg også prøve å ta det med advokat osv., og høre hvordan
de definerer det, for det er vel
ikke umulig at dette også går under Norges Lover.

Det er sikkert verdt å sjekke ut mer om i allefall.

For jeg mener at jeg har blitt trakassert i alle disse tilfellene, og det
mener jeg er uakseptabelt, så det synes
jeg ikke er riktig at man bare skal finne seg i, og få høre at det ikke er
trakassering, for da skjønner i hvertfall
ikke jeg hva trakassering er.

Så det er fint hvis dere har mulighet til å klargjøre litt mer om dette.

Så på forhånd takk for hjelp i forbindelse med det, og igjen takk for det
forrige svaret!

Mvh.

Erik Ribsskog



On 11/3/07, Veggavisen Admin wrote:
>
> Heisann
>
> Nå har jeg vært igjennom de e-postene du har sendt. Det generelle
> inntrykket er at det ikke har foregått noe trakassering av deg. Noen snedige
> kommentarer finnes riktig nok, men bruker man ett debattforum, er man nødt
> til å kunne akseptere at det kommer meninger om en selv. Mange av de
> e-postene du sendte inneholdt overhodet ingen angrep eller i det hele tatt
> forsøk på angrep på din person.
>
> mvh
> Admin
>
> ----- Original Message -----
> *From:* Erik Ribsskog
> *To:* veggavisen@tv2.no
> *Sent:* Monday, October 29, 2007 12:01 AM
> *Subject:* Fwd: Veggavisen - Tema flyttet!
>
>
>
> Hei,
>
>
>
> nå er jeg tilbake med en oppsummering her.
>
>
>
> Det ble til sammen 37 e-poster jeg sendte, angående e-poster som jeg mener
>
>
> faller inn under kategoriene personangrep/trakassering.
>
>
>
> (Et par av e-postene inneholdt også innlegg som ble sendt meg, etter at
> jeg hadde
>
> satt personen på 'ignore', og at personen burde ha vist at jeg ignorerte
> personen,
>
> siden jeg ikke svarte på de forrige postene.)
>
>
>
> Og jeg husker også at det var en del personangrep/trakassering i tråden
> 'Norge er
>
> ikke som du tror'.
>
>
>
> Men dette var før jeg fikk satt på varslingsfunksjonen, så fra de postene
> har jeg
>
> dessverre ikke noen e-poster.
>
>
>
> Og hvis det er noen poster du/dere er i tvil om hvorfor jeg sendte, så
> bare kontakt
>
> meg tilbake angående de, og jeg vil forklare dette nærmere.
>
>
>
> Så jeg gjentar spørsmålet fra tidligere e-post, altså hva dere har
> gjort/har tenkt å
>
> gjøre, i forbindelse med de postene jeg har rapportert om tidligere, og om
> de
>
> e-postene jeg har sendt i dag.
>
>
>
> Så jeg ser frem til å motta nærmere svar fra dere angående dette!
>
>
>
> Håper dette er i orden!
>
>
>
> Mvh.
>
>
>
> Erik Ribsskog
>
>
> ---------- Forwarded message ----------
> From: Erik Ribsskog
> Date: Oct 28, 2007 9:54 PM
> Subject: Fwd: Veggavisen - Tema flyttet!
> To: veggavisen@tv2.no
>
> Hei,
>
> nå skriver jeg tilbake angående tråder og poster med
> personangrep/trakassering osv.
>
> Jeg gjør det på den måten, at jeg går gjennom e-poster jeg har fått
> gjennom varsling for nye
> poster metoden på forumet.
>
> Også sender jeg de, som jeg synes faller inn under definisjonen
> personangrep/trakassering.
>
> (De fleste av disse er nok rapportert før, men det skulle bli enklere å
> kikke på det samlet nå,
> ettersom jeg sender e-postene etter hverandre, så da burde det være
> enklere å få en samlet
> oversikt).
>
> Jeg sender e-postene fra to e-post adresser da, siden jeg byttet fra
> eribsskog@gmail.com,
> til erik.ribsskog@btinternet.com, siden jeg ikke bruker den siste e-post
> adressen så mye,
> så da slapp jeg å få så mange trakasserende innlegg fra folk jeg hadde på
> ignore på den
> 'vanlige' e-post adressen.
>
> Grunnen til at jeg ikke fjernet varsling fra de aktuelle trådene på
> forumet, var at jeg synes
> det er oversiktelig å se på 'mitt forum' siden, når varsling er på, for da
> ser man tid og dato
> for når de siste postene er skrevet i hver tråd.
>
> Og jeg bruker mest bare BT e-post adressen, som en slags reserve e-post
> adresse, fordi
> jeg har startet å bruke gmail, og BT klarte å stave navnet mitt feil i BT
> epost-adressen,
> når jeg begynte å abonnere på fasttelefon og internett fra de, så jeg
> begynte aldri å
> bruke den BT adressen så mye.
>
> Så da har det bare blitt til at jeg bruker gmail e-postadressen.
>
> I tilfelle det var noen som lurte på det der.
>
> Men samme det.
>
> Jeg sender kopier av de aktuelle e-postene nå, også når jeg gått gjennom
> alle e-postene,
> så sender en vanlig e-post til slutt, for å oppsumere hvor mange e-poster
> jeg har sendt,
> og om hvordan vi skal gjøre det fremover i forbindelse med dette osv.
>
> Håper dette er i orden!
>
> Mvh.
>
> Erik Ribsskog
>
> ---------- Forwarded message ----------
> From: Erik Ribsskog < eribsskog@gmail.com>
> Date: Oct 28, 2007 5:12 PM
> Subject: Re: Veggavisen - Tema flyttet!
> To: Veggavisen Admin
>
>
> Hei,
>
> takk for svar!
>
> Ja, de kan vel se gjennom det hvis de har tid osv. da.
>
> Men det er ikke sånn jeg mente det, at dere behøvde å lage noen nye
> rutiner osv. for min del, så
> det skal jeg egentlig ikke blande meg i.
>
> Kanskje det er jeg som er kranglete, og at det aldri har vært noe uenighet
> om hvilket forum
> trådene passer best på før?
>
> Sånn jeg tenkte meg det, var at dere løste det sånn som dere pleide å løse
> det med lignende
> problemer.
>
> Jeg hadde ikke tenk å legge meg opp i hvordan rutinene skal være da, for å
> si det sånn.
>
> Men jeg skal prøve å få sett igjennom de trådene på nytt i løpet av dagen.
>
>
> Så da sender jeg en ny oppdatering angående de innleggene jeg mente var
> trakasserende osv.,
> senere i dag.
>
> Håper dette er i orden, og igjen takk for svar!
>
> Mvh.
>
> Erik Ribsskog
>
>
> On 10/28/07, Veggavisen Admin wrote:
> >
> > Heisann.
> >
> > Det virker som vi er litt uenige der ja.
> > Kan sende saken til VApanelet, som hjelper meg med fokustrådene blant
> > annet. Dette er nøytrale personer, som ikke skriver noe særlig på forumet
> > lenger, og om tør å være ærlige. Ikke en offisiell klageinstans, men kanskje
> > de vil se på saken?
> >
> > Når det gjelder trakassering. Har sett en del mailer, men har til nå
> > ikke funnet noe spesielt som jeg vil slå ned på. Ettersom jeg får en god del
> > mailer pr dag, så er jeg ikke i stand til å huske konkret hvor denne
> > trakasseringen skulle ha foregått. Jeg vil gjerne at du skriver til meg
> > hvilke tråder det er, så kan jeg ta en ekstra kikk på det.
> >
> > mvh
> > Admin
> >
> > ----- Original Message -----
> > *From:* Erik Ribsskog
> > *To:* Veggavisen Admin
> > *Sent:* Saturday, October 27, 2007 9:47 PM
> > *Subject:* Re: Veggavisen - Tema flyttet!
> >
> >
> > Hei,
> >
> > da er vi nok uenige.
> >
> > For da ser dere ikke helheten i posten.
> >
> > Og det er om dette er ledd i et mønster, som det står i temasamendraget,
> > for å tulle med Carl og Eli Hagen,
> > (og andre Frp-topper).
> >
> > Altså om det er en politisk motivert kampanje for å trakassere
> > politikere som tilhører en hvis politisk blokk.
> >
> > For å på den måten skade en politisk blokk, og dermed styrke en annen.
> >
> > Så da tror jeg at man legger for mye vekt på enkeltdetaljer i
> > innlegget, istedet for å se på helheten.
> >
> > Så da er vi nok uenige ja.
> >
> > Men jeg klarer ikke helt å fortså hvordan det er mulig å unngå å se
> > helheten i innlegget.
> >
> > I allefall hvis man leder et debattforum, så burde man vel være vant til
> > å se helheten for et innlegg, og ikke
> > henge seg opp i detaljene.
> >
> > Så dette synes jeg var snodig, hvis jeg skal si min mening.
> >
> > Men dere har kanskje noen klageinstans?
> >
> > Jeg har også vært plaget med trakassering på forumet deres, og jeg har
> > rapportert en del innlegg, og sent
> > en del e-poster i forbindelse med dette.
> >
> > Så jeg sendte dere en e-post 18/10, hvor jeg spurte om dere hadde gjort
> > noe i forbindelse med dette.
> >
> > Men jeg kan ikke se at jeg har fått noe svar på den e-posten ennå, enda
> > det er godt over en uke siden
> > jeg sendte den.
> >
> > Men jeg skal sende den på nytt nå, sammen med denne eposten, så det blir
> > spennede å se om det
> > dukker opp noe svar.
> >
> > Så får jeg håpe at dere blir flinkere til å ta hensyn til helheten i
> > innleggene i framtiden.
> >
> > Mvh.
> >
> > Erik Ribsskog
> >
> >
> > On 10/27/07, Veggavisen Admin wrote:
> > >
> > > Hei
> > >
> > > Med tanke på tematittelen, og mye av postens innhold, da spesielt
> > > fokuset på Eli Hagens frisyre, og hennes utforkjøring, kan vi desverre ikke
> > > se at dette er av nok politisk relevans for å la det bli stående på
> > > politikkforumet.
> > >
> > > mvh
> > > Veggavisen
> > >
> > > ----- Original Message -----
> > > *From:* Erik Ribsskog
> > > *To:* veggavisen@tv2.no
> > > *Sent:* Saturday, October 27, 2007 7:56 AM
> > > *Subject:* Re: Veggavisen - Tema flyttet!
> > >
> > >
> > > Hei,
> > >
> > > nå tror jeg dere har glemt å tørke søvnen ut av øynene her.
> > >
> > > For det er i høyeste grad politikk.
> > >
> > > Det går på problemstillinger rundt skitne og uærlige triks, for å
> > > påvirke styrkeforholdet
> > > mellom de politiske blokkene.
> > >
> > > Så dette må dere se på en gang til synes jeg.
> > >
> > > På forhånd takk for hjelp!
> > >
> > > Mvh.
> > >
> > > Erik Ribsskog
> > >
> > >
> > > On 10/27/07, veggavisen@tv2.no < veggavisen@tv2.no> wrote:
> > > >
> > > > Temaet kalt Eli Hagens frisør - Spøkefugl eller faglig dyktig?, har
> > > > blitt flyttet.
> > > >
> > > > Du kan nå se det på: http://forum.tv2.no/forum/messageview.cfm?catid=130&threadid=38368&forumid=1
> > > >
> > > >
> > > >
> > >
> >
>
Illuminati - Finnes de i Norge i dag?
cons
Heltidsansatt

Innlegg: 379
Ble medlem: 01/09/2007

Jeg tar en oppdatering her, for jeg satt å leste en tråd på forumet, så kom jeg til å kikke litt på en avatar hvor det var et kors som lå nede oppå en bibel det kanskje var, osv da.

Men jeg skal ikke gå i detalj angående hvilke andre symboler det var i avateren, siden det var vel ikke en sånn ferdiglagd en.

Så det er vel ikke så mange som har en sånn type avatar da.

Men noe jeg kom på da, det var angående det israeliske flagget, med davidstjernen, er det vel det heter:



For jeg kikka litt på symbolikken i avataren da, med korset som lå nesten på bakken osv., støttet opp av bibelen eller hvilken bok det var.

Så begynte jeg å tenke litt på stjerner da, som er på mange matvare produkter, altså i merkevare-logoene i Norge.

Sånn som Maarud, Mills og jeg husker ikke fler i farta.

Jo Rimi har også stjerne, og det er mange fler.

Jeg husker for eksempel 'Stjerneposen', som var en storslager på 70-tallet, men den finnes vel kanskje ikke lenger. (Bare for å ta en anekdote).

Ja, så går vi videre.

Tankene gikk jo veldig fort da fra stjernen til Maarud, over til stjernene til kommunsitene, altså stjernen som var i det røde kommunsitiske flagget, vel.

Hvis jeg husker riktig, i tillegg til hammer og sigd da.

Så går vi videre.

Så kikka jeg på en stjerne på skjermen og da.

I et annet symbol da, som er davidstjernen i det Israeliske flagget.

Så lurte jeg på om den kunne forbindes på noen måte, annet enn at alle er stjerner da, med stjernene til kommunsitene og Maarud da f.eks., bare for å ta noen stjerner.

Og Stjerneposen da selvfølgelig, selv om jeg ikke husker nøyaktig hvordan den stjernen så ut.

Men men.

Både Usa og Eu har jo stjerner også, kom jeg på nå forresten. Usa har vel ca 50, og EU ca 12 vel.

Men samme det.

Det er mulig Usa har 48 stjerner og, det har vel forrandret seg.

Men dem har bare 13 striper, en for hver av grunnlegger statene av USA, hvis jeg husker riktig.

Men samme det.

Jeg studerte den stjerna på skjermen for å sammenligne den i tankene med Maarud stjerna, og kommuniststjerna, og mulig underbevistheten sammlignet den med Millsstjerna og Stjerneposen-stjerna da selvfølgelig.

Så så jeg på møsteret i stjerna, så kom jeg plutselig på, når jeg fulgte de to trekantene rundt, at (to trekanter ja, man kan jo tenke seg hva trekantene kan stå for hvis man har levd en stund kanskje, men samme det).

Fortsetter, at når jeg fulgte den ene trekanten rundt, så så jeg pluteslig at den andre trekanten minnet meg om et symbol jeg hadde sett før.

Jeg skal vise.

Jeg putta den stjernen i flagget inn i paint da, og brukte kosten med hvitmaling.

Det er sikkert ikke alle som liker at man maler på flaggene, men det er bare for å vise et eksempel og et poeng, og da mener jeg at det må være lov.

Så det er ikke noe for å vise disrespekt for flagget og den stjerna da.

Men er her i hvertfall resultatet etter å ha malt litt raskt i paint et minutt eller to:



Skal jeg finne det symbolet som det minnet meg om og, når jeg fulgte den ene trekanten i mønsteret rundt med øynene da, og tenkte på symbolikken.



Så da spør jeg igjen, som jeg mener selv om det ikke er politisk korrekt å snakke om sånne ting.

Så hvordan skal man ellers kunne finne det ut, hvis noen har en agenda mot et folkeslag, eller en folkerase da.

Hvis man ikke har lov å tenke tankene eller ytre seg om dette.

Nei det går ikke ann det da.

Det skjønner vel alle, så da håper jeg at alle skjønner hvorfor jeg legger politisk korrekthet til side når jeg skriver denne posten også.

Men jeg spørr igjen, betyr dette, at jødene ser på seg selv som Guds utvalgte folk, at de har lov å ha slaver/sex-slaver/horer osv.

Og at de, som jeg har lest flere steder i forbindelse med romertiden osv.

De romerne som grunnla romerrike, var germanere, eller ariere, såvidt jeg har skjønt.

Og det bodde vel også mange blonde folkeslag, nede i midt-østen området, på Jesus sin tid, såvidt jeg har skjønt.

Og da vel muligens også på David og Abrahams tid da.

Og jødene hadde jo slaver.

David eller Abraham, jeg husker ikke helt hvem det var nå, hadde f.eks. et barn som ble stamfaren til en av Israels stammer, Dan.

Og Dan han var sønn av enten var det David eller Abraham, og en slavekvinne.

Jeg lurte på om det kunne være at dem, jødene da, har tradisjon på å ha blonde slavekvinner da.

Og at dem driver med dette enda, at de har lov å ha slaver, fordi de er Guds utvalgte folk.

Og ser på andre folkeslag, som 'Goy', som vistnok noen sier betyr kveg, i tillegg til ikke-jøde.

Så ting kan tyde på at jøder, ser på andre folkeslag som mindre-verdige i forhold til jøder.

Ser jødene seg som opphevet over andre mennesker?

Og som jeg var inne på i denne tråden:

Skulptur på 'The Cunard Building' i Liverpool.

Så står det et krigsmonument over 1. og 2. verdenskrig, utenfor 'The Cunard Building' i Liverpool.

Som noen sier har vært et senter for slave-handel. (Se link til en BBC site, i den tråden over, selv om jeg ikke skjønner helt den siden av argumentet, fordi Cunard ble bygget såpass sent).

Men det kan jo være at det kun er sort slavehandel som har opphørt, fordi når jeg hører på engelsk fjernsyn osv, så sier de the Bicentennial for the abolition of the _black_ slavetrade.

Jeg skrev om dette på BBC:

Cunard and the slave trade.

Og videre da.

Jo utenfor Cunard, så står det et krigsmonument da, som jeg skal vise her:



Jeg synes det kan se som om det er David, jødens stamfar og konge, som står på toppen der (se mer i tråden over).

Og at det er et vikingeskip, (med litt forandre symbolikk, ved at dragehodene peker feil vei, på samme måte som symbolikken på 'Aker' statuene i bakgrunnen også er litt endre, se tråd over).

At det er et vikingeskip i søylen under.

Så at dette kan tolkes som om at vikingene (de blonde), ble knust av jødene i 1. og 2. verdenskrig.

(Eller at de vikingene/de blonde er slaver av jødene, muligens.)

Og, det ser ut som om ansikte over døra på Cunard der, er Pluto, dødsguden, og han kikker stygt på vikingeskipet, kan det se ut som.

Mens Aker, den egyptiske dødsguden, som vokter porten til underverdenen (Cunard), å åpner porten for kongen (kong David, jødens konge, på toppen der i høyde med Aker).

Sånn tolker jeg symbolikken.

At 1. og 2. verdenskrig, var et 'set up' fra illuminati, som kontrolerte både nazistene og kommunistene, for å 'cruse' rundt i Europa, for å drepe flest mulig blonde.

Og også den franske revolusjonen, er linket med Illumnaiti, (se engelsk Wikipedia link for Illumnati og New World Order).

Jeg får vel finne linkene da.

Illuminati

New World Order

Som man kan se et stykke ut i denne tråden:

Tysk motstand mot Sovjet

Så kan man se at Napoleon, som også var forbundet med en franske revolusjonen og vel da Jacobinerne og skrekkveldet til hva het han da, Robespierre, som var Jacobiner:

'Republikanerne ble flere og flere, og mot slutten av 1792 var de det mektigste partiet i Frankrikes parlament. Da jakobinerne tok over komiteen for nasjonal sikkerhet startet perioden som nå kalles for Terroren, eller Skrekkveldet. I løpet av denne perioden, som varte fra 1793 til 1794, drepte Robespierre og hans medarbeidere over 1200 politiske motstandere, de fleste ved giljotinen. Tilsammen døde nærmere 200 000 mennesker, men de fleste var i borgerkrigen mellom rojalistene og republikanerne. Etterhvert sank jakobinernes popularitet, og i 1794 gjorde folket opprør mot jakobinerne og deres overdrevne bruk av terror. Det nye parlamentet ble hovedsakelig satt sammen av overlevende girondister (liberale republikanere). Etter at de hadde tatt tilbake makten hevnet de seg på jakobinerne og deres sympatisører. To av de mest kjente som døde i terroren var Danton og Robespierre. Begge var med på å starte den.'.

link

Og hvis man kikker på den fine graven til Napoleon:



link

Så synes man kanskje det er snodig at taperen i Napoleonskrigene, som ble overvunnet av Wellington i Waterloo, skulle få verdens fineste gravkammer, som man vel må kunne kalle det.

Se på bildet i linken, hvor forseggjort det er.

Jeg har vært der selv og kikka tilfeldigvis.

Da jeg bodde i Paris et par måneder for noen år siden.

Da jeg var sånn ca. 13-14 år kanskje, så besøkte jeg muttern i Larvik, da fattern for en gang skyld kjørte, og ikke tok toget.

Så fikk fattern noen bøker av stefattern Arne Thormod, som lå i garasjen under ei blokk eller betongbygning vel på Tagtvedt, hvis jeg husker riktig.

Dem lå i en eske, og var på dansk vel.

Jeg skjønner ikke hvorfor fattern fikk de bøkene av stefattern, jeg trodde ikke de var så på talefot, eller hva man skal kalle det.

Men da plutslelig skulle stefattern gi fattern noen bøker.

Og fattern la dem igjen i huset der jeg bodde, og anbefalte meg vel sånn halvveis å lese dem da.

Det var en dansk bok, eller en serie med to bøker vel muligens, om Napoleon og hans bedrifter som general osv. da.

Hvordan han slo alle de italienske hærene osv. da.

På den tiden, ettersom jeg har lest forskjellige steder, har blant annet havna innpå en eller to ganske tvilsomme nettsteder, sett i et politisk korrekt perspektiv, og også etter mitt synspunkt, for jeg er ikke noe fan av nazisme eller lignende ideologier.

Men de sidene er de eneste som skriver om dette.

Og der har jeg lest at det var blonde folk som var overklassen eller hva man skal kalle det i Italia (romerne), India (den øverste klassen), jeg tror det var Persia, muligens Egypt(?).

I hvertfall, så var det på den tiden mye fler blonde, eller germaniere eller ariere, rundt om kring i området rundt middelhavet da.

Sør-Europa, Midt-Østen og Persia og vel orienten da, med India.

Hvis jeg har skjønt det riktig da selvfølgelig.

Det er mulig dette er kontroversielt, for jeg har ikke sett mye om dette andre steder.

Men er det mulig at Napoleon var i kompaniskap med Jacobinerne og Illuminati da, og at jobben hans var å dra rundt til stedene som det står skrevet stedsnavnene for, rundt kisten hans.

For å drepe flest mulig blonde, og legge landene under seg.

Navnet Frankrike, kommer jo fra folkeslaget frankerne, som var et germanskt folkeslag.

Er det disse som ble drept i terrorregimet like etter den franske revolusjon, siden når jeg bodde i Paris, så kan jeg ikke huske å ha sett noen blonde franske damer f.eks.

Nada. Kun mørkhårede, så vidt jeg kan huske.

Men samme det.

Ja og de 'damene' som står rundt graven til Napoleon, er det blonde damer, som bøyer hodet sitt for han, og er slaver.

Eller de har jo vinger da, så det er mulig de er engler.

Så man kan vel kanskje høre med Märha, om hun kan spørre dem om dette.

Men samme det.

Dem så litt rart på meg når jeg var og kikka på grava til Napoleon der, når jeg skulle kjøpe bilett osv.

Men der satt den vel en ung, blond fransk jente og solgte biletter hvis jeg husker riktig.

Eller om jeg spurte henne vel bare 'Napoleon', og hun pekte vel bare der hvor dem hadde nesten gjemt inngangen da.

Den var litt på baksiden og rundt noen hjørner inne på Invaldier-domen eiendommen der da.

Det var ikke så lett å finne, hvis man ikke snakket fransk som meg husker jeg.

Dem hadde korset fra Napoleons grav på St. Helena der og, og hvis man var litt dum som meg, så kunne man jo kanskje tro at det var graven hans, siden han tapte krigen, så fikk han ikke noe finere grav.

Men neida, jeg så at alle gikk lengre inn der, og så kunne man kjøpe billett for å se graven da.

Og det var litt av en grav, eller gravkammer da.

Det er søren meg graven til en helt, og ikke til en som har tapt en av verdens største kriger, napoleonskrigene.

Hvorfor blir han så bra behandlet, se på det fine forseggjorte rommet, hvor alt er helt strøkent og perfekt.

Se på detaljene på statuene, i gulvet og malingene/kunstverkene i bakgrunnen.

Jeg har ikke sett noe lignende noe sted.

Se på seierherren Wellingtons monument i Liverpool.

Er ikke i nærheten så mye velholdt og forseggjort som Napoleons grav.

Enda Wellington vant og Napoleon tapte.



link

Var egentlig Napoleon egentlig en seierherre og helt i krigen, selv om han tapte offisielt?

Har han fått så fint gravkammer, fordi han hjalp Illuminati, til å fremme agendaen deres, som vel er verdensherredømme, og New World Order da, som det står om i linken over.

Og det virker for meg, etter å ha sett på symbolikken i krigsmonumentet utenfor Arvato, at Illuminati's agenda, er å drepe de blonde eller å gjøre de til slaver.

Så var det dette Napoleon egentlig gjorde i Italia, Egypt, Tyskland, i Frankrike selv, og Polen var det vel, og de andre stedene han dro for å krige?

Jeg vet det ikke sikkert, men man kan stille spørsmålet.

Og det burde være lov synes jeg, siden hvis noen har en agenda mot folkeslaget en er medlem av, så må det jo være lov å diskutere om dette, hvis ikke, så er det jo ikke mulig å ane noe om dette, og prøve å gjøre noe mot dette da.

Og i Norge, så synes jeg det virker mistenkelig med de høye fødselstallene etter krigen.

Med hva som skjedde med tyskerjentene.

Med hva som skjedde med de sovjetiske troppene som stod i Finnmark ved krigens slutt.

Hvor de lokalbefolkningen kom fra, som tilsynelatende hadde overlevd ute i månedsvis, etter at tyskerne brente jorden dvs. husene osv., hvor de oppholdt seg.

Om det var at russerne lærte seg norsk, snek seg inn i beholkningen, fordi de viste at nordmenn ikke ville akseptere å være styrt fra Russland.

Fordi Dwight David Eisenhower, tilbød Norge til Stalin etter krigen.

Men Stalin sa nei!

Når sa Stalin nei til land?

Lot han som om han sa nei, og fant heller en strategi på å lære spioner norsk, og det konstruerte nynorsk.

Og flytte dem inn forskjellige steder blandt befolkningen, i kaoset etter krigen.

Tyskerjentene som ble internert i leire, av de tusenvis av norske politifolkene, som kom over fra Sverige!

Hvor ikke engang kongen fikk lov å dra. (I begynnelsen av krigen da, men alikevel).

Og så hadde de kartotek og orden på alle jentene, og de som ble sagt var tyskerjenter, fikk håret skjært av, og dratt med i leire.

Og bestemora mi husker jeg sa, at de var ikke noe snille mot tyskerjentene.

Så man kan jo forestille seg hva de tusenvis av politifolkene m.fl. gjorde med tyskerjentene i de leirene.

Og hvis det var noen jenter som var spesielt fine, så dro de vel med seg de og, uansett om de stod på kartotek eller ikke.

Og hvem var det som skrev disse kartoteka?

Det må ha vært et etteretningsnettverk da vel?

Motstandsbevegelsen, Milorg, var vel mesteparten komunister vel, mener jeg å ha hørt.

Vi kjenner jo til kommunistenes etteretning.

Da har vi jo KGB og Stasi som eksempel da.

Så det virker som om det har vært et tilsvarende nettverk i Norge da, under og etter krigen.

De har vel brukt dette nettverket, muligens da, til å snike inn folk fra russland som har lært norsk, og later som om de er norske da.

Og så har de fått masse barn, alle samtidig, sikkert beordret, på komunistisk vis da.

Og da fikk vi de store barnekullene etter krigen.

Jeg sier ikke sikkert at det var sånn, men jeg mistenker at det kan ha vært noe sånt.

Og dette er litt følsomme tema, så jeg vil ikke si noen firmanavn osv. angående dette.

(Men hvis man søker på tråder jeg har skrevet på dette forumet og VGD og på bloggen min osv, så burde man kunne få noen fler hint).

Men jeg synes det kan nesten virke som om at det har vært konsentrasjonsleire i Norge, i tiårene etter krigen, i forskjellige bygder gjerne, hvor blonde folk har blitt drept, og byttet ut med russere.

Jeg vet dette høres helt på trynet ut, men jeg vil ikke si noen firmanavn osv, for steder som om det virker som om slikt har forekommet, før jeg er 100% sikker på dette, men det går ann å finne ut fra tråder jeg har skrevet før.

Det samme med maten i Norge.

At de varene som har stjerne på seg, og norrøne/nordiske navn, de tror jeg man skal være litt skeptiske til å spise så alt for mye av.

For et sted skal jo restene etter de som ble byttet ut med russere, eller hva man skal kalle det, bli av og.

Det blir jo nesten som historiene man hørte på 70 og 80-tallet om nazistenes konsentrasjonsleire under krigen.

Om at nazistene hadde laget lampeskjermer av hud fra drepte jøder, og også hadde produsert såpe laget av fett fra mennesker.

Så det blir vel samme opplegget omtrent.

Fattern kokte jo såpe, så jeg vet jo at det er mange forskjellige slag såpe.

Så det er sikkert mange forskjellige meninger og, for å ta en litt søkt overgang eller forbinddelse eller hva det heter her.

Men jeg vil i hvertfall gjerne advare litt her da, men det har vel folk fått med seg.

Så det har jeg prøvd å advare mot litt før, og det er at man skal være litt forsiktig med industrialiserte prosjekter i denne forbindelse.

Selv om det høres sinnsykt ut, når jeg leser det selv her.

Altså jeg tenker på om staten eller noen andre, finner på at de skal bygge svære strømmaster, gjennom vestlandsnaturen, som vel er kanskje den fineste naturen i verden.

Så hadde jeg vært litt skeptisk til dette.

For da de har tenkt å herje med norsk natur på mer enn en måte.

Selv om jeg vet det høres sykt ut, og jeg kan jo ikke dokumenter absolutt alt her.

Selv om jeg har dokumenter angående de fleste sidene av dette, gjennom de forskjellige trådene her og på VGD, og kopier av e-poster og annet som er bloggen osv.

Så jeg mener det skal være substans nok til å støtte opp under det jeg skriver her.

Så det skal egentlig bare være å kikke på linkene osv.

Og jeg skal ha linker på de som jeg inne på om Norge etter krigen og, selv om jeg kanskje ikke er så direkte i de linkene, så burde de linkene alikevel være med på å støtte opp under de tingene jeg skriver her.

Og som jeg har skrevet tidligere, hvis det er noen som har en agenda mot de norske/blonde/germanerne, eller hva søren det er de mener med vikingeskipet osv.

Så burde det jo være lov å ta opp dette, og diskutere om dette.

Selv om det kanskje ikke er så politisk korrekt.

Så burde det vel alikevel være lov å diskutere, med begrunnelse i, at konsekvensene, hvis en slik agenda finnes, jo er såpass alvorlige, at det vil jo ikke være mulig å forsvare seg mot det eller overleve, hvis man er blandt de som det er en agenda mot, hvis man ikke kan få lov å diskutere åpent om dette.

Så derfor skriver jeg forsvar for posten på forskudd, og viser til det forrige avsnittet for å begrunne hvorfor denne posten er legitim.

Så får heller folk argumenter mot at det ikke er legitimt, eventuelt, hvis de mener det.

Men her i denne tråden, er altså spørsmålet om det finnes Illuminati i Norge i dag.

Ja det virker nesten sånn synes jeg, med det i bakhodet, som jeg skrev om pressen tidligere i dag også.

Norsk presse - Et to-hodet troll?

Så da blir det spennende å se, om folk er enige med meg i, at det kan være snakk om at det kan være Illuminati i Norge i dag.

Så på forhånd takk for svar angående dette!

Norsk presse - Et to-hodet troll? (In Norwegian).



Tittel på tema: Norsk presse - Et to-hodet troll?
Tema-Sammendrag: Hvorfor er norsk presse noen ganger en flokk ulver, andre ganger en flokk sauer?
Skrevet: 03/11/2007 06:55
Linjær : Trådet : Enkel : Grenet

Trådverktøy
Hurtigsvar
Bli varslet på dette temaet
Send temaet på e-post
Legg temate til i favoritter
Skriv ut dette temaet.


03/11/2007 06:55


cons
Heltidsansatt

Innlegg: 378
Ble medlem: 01/09/2007



Ja, nå har det trollet her tre hoder da, men samme det.

Nå fikk ikke jeg sove da, så kom jeg til å tenke mer på dette:



Norsk presse mot Thomessen, Tønne, Valla, Jagland, Carl I. Hagen (?), Søviknes, etc.

Den norske pressen.

(Jeg lagde en ny tråd, fordi den forrige tråden bare tok for seg et aspekt av dette, og jeg fant ikke media-forumet her om dagen, når jeg skrev den forrige).

Olaf Thomessen ,prektigheten himself svindlet morens minnefond!



Mens her er pressen mot Märtha.

Har det 'klikka' for Märtha?

Prinsessen angriper Hegnar

Foss: -Unnskyld, Gro!

Og mot Gro, nå tok jeg bare en tilfeldig VG-artikkel her.

Men det er vel kjent at Gro har flere 'svin på skogen'.

At hun bestemte at Stoltenberg skulle bli den nye statsministeren på bekostning av Jagland.

'Ulver i myra' hos SMK? (På slutten av tråden).

Og Gro, har jeg lest, uttalte, når Hurum ble valgt som hovedflyplass: 'Dette vedtaket blir ikke stående'.

Ja, nå klarte jeg ikke å finne link til dette på nettet nå, selv om jeg har lest det på nettet før.

Men samme det.

Like etter så falt en norsk forsker, som hadde dokumenter som viste at det vel var vaselin på tåkemåleren på Hurum.

(Etter at nye tåkemålinger ble igangsatt, etter at Hurum ble valgt).

'Til slutt sto og falt stedsvalget på en tåkemåler på Hurum.'.

Fest setebeltene

'Og hvorfor smører de inn linsa med vaselin? Jo, for å oppnå sine mål. Akkurat som da utstyret som skulle måle siktforholdene på Hurum ble sabotert og smørt inn med vaselin for å oppnå det ønskede målet: Flertall for bygging av hovedflyplass på Gardermoen i stedet for Hurum.'.

Norske mediers massive bruk av vaselin

'Jeg glemmer aldri bildet av helt utmattet Tom Thoresen hengende over skuldrene på to andre stortingsrepresentanter, etter den første avstemningen om lokalisering av storflyplass på Hurum eller Gardermoen. Da vant Hurum, fordi Ap's stortingsgruppe ikke hadde svingt partipisken godt nok til å samle rekkene. Gro var rasende. Seinere gikk det enda villere for seg, da tåkemålinger skulle gjøres på Hurum ble det hevdet at vaselin var smurt på måleapparatene for å gi et inntrykk av evig tåke over tretoppene på Hurumlandet. Etter dette ble det ny avstemning og Gardermoen ble valgt.'.

Tatt i politikk

'Den 8.oktober 1998 åpnet den nye hovedflyplassen på Gardermoen, men det var ikke uten banesår at politikere, kommuner, foreninger, konsulenter og beboere bivånet åpningen. En av de mørkeste skyene som hang igjen etter åpningen var etter vår mening påstandene om at sivilingeniøren Jan Fredrik Wiborg var blitt drept. Angivelig fordi han visste ting som kunne skade makten i Norge og hadde kunnskap som viste at værmålingene på Hurum var manipulert for å hindre at et gyldig stortingsvedtak ble effektuert. Påstandene om at Wiborg ble drept ble fremsatt allerede i 1996 på et møte i Norske Avisers Landsforening (NAL). Påstandene vakte oppsikt. Dette var utgangspunktet for hele prosjektet.'.

Wiborg og Værrapporten om Gardermoen

Her står det: 'En av de mørkeste skyene som hang igjen etter åpningen var etter vår mening påstandene om at sivilingeniøren Jan Fredrik Wiborg var blitt drept. Angivelig fordi han visste ting som kunne skade makten i Norge og hadde kunnskap som viste at værmålingene på Hurum var manipulert for å hindre at et gyldig stortingsvedtak ble effektuert.'.

Og i linken over:

'Da vant Hurum, fordi Ap's stortingsgruppe ikke hadde svingt partipisken godt nok til å samle rekkene. Gro var rasende.'.

(Og jeg har lest andre steder at Gro uttalte: 'Dette vedtaket blir ikke stående', etter at Hurum vant).

Og her er mer om at Jagland ble kjørt så hardt av pressen at han ble sykmeldt, mens han var i en lederstrid i AP, mot Gro's 'kjælegris' Jens.

Jagland utskrevet

Og grunne til at jeg husker dette er jo det kylling-stuntet til Bård Tufte Johanssen, hvor han går foran rikshospitalet og TV2 nyhetets-kameraene.

Det kunne nesten virke som om Bård Tufte Johanssen viste at Jagland skulle bli lagt inn, fordi det må jo ha vært planlagt, fordi jeg så jo på alt av Lille Lørdag og Åpen Post osv., og de dro på studietur til USA om TV osv., og tok dette veldig seriøst og professjonelt, så alt de lagde av sketsjer osv. var vel planlagt, i hvertfall ettersom jeg har skjønt det.

kyllingmannen

Vitsen med denne sketsjen, var vel å fortelle at pressen, i tillegg til å være både et tohodet troll, som noen ganger er en saueflokk og andre ganger er en ulveflokk, også er en gjeng med kyllinger, siden de alltid skal være i flokken da.

Først så var alle ulveflokk mot Jagland.

Så havna Jagland på sykehuset.

Så var alle saueflokk mot Jagland.

Så tror jeg er sånn den, for anledningen, impulsive i arbeidet, Bård Tufte Johannesen, mener at vi skal tolke den berømte kyllingmannen.

Jaglands sønn ble også uten videre banka opp på Bragernes Torg i Drammen, hvis jeg husker riktig.

Og Jagland ble mobba av pressen, hele tiden, pga. '36.9' saken, at han lovte å gå av hvis AP fikk mindre enn 36.9 prosents oppslutning.

Og han ble mobba så mye når han kjempa mot Stoltenberg om lederskapet i AP, at han havna på sykehuset som vi så.

Mer om voldsepisoden mot Jaglands sønn i Drammen:

'Statsadvokat Volldal sier han ikke vil gå inn på tiltalen fordi den ennå ikke er forkynt for de tiltalte. Men til Dagbladet i fjor sa Anders Jagland at 10- 12 gutter med innvandrerbakgrunn umotivert gikk løs på ham. Han kjente ingen av dem fra før. Jagland ble slått ned inne på puben og dratt ut på gata. Der ble han slått og sparket i hodet og i mageregionen.'.

link

Og dette skjedde vel mens Jagland fremdeles var i toppen av AP.

At sønnen hans ble angrepet, helt umotivert, av 10-12 invandrere, som slo ned Jaglands sønn inne på puben, dro han ut på gata, og der ble han sparka i hodet og mageregionen.

Det minner litt om de halv-militære grupperingene som var tilknyttet nazistpartiet til Hitler i nazi-Tyskland i 30 årene vel, at det gikk rundt å skulle ta sosialister og jøder og 'eggheads' var det vel, altså intelektuelle.

Det virker som om dette var en planlagt aksjon nesten synes jeg.

Børsen er, der har jeg vært selv en eller to ganger.

En gang i romjula på 90-tallet vel, og der var det ikke noen utlendinger.

Det var sånn sossested, kan man vel nesten kalle det.

Med unge, litt sånn sossete, vellykkede folka.

Det er vel det mest kjente og største utestedet i Drammen omtrent, hvis de holder på enda, og jeg husker riktig.

Også skal det pluteselig komme inn bøling med 10-12 innvandrere, begynne å slå ned Jaglands sønn, og dra'n ut på gata og fortsette å sparke'n i hue og magen ute på gata.

Helt umotivert, og uten at Jaglands sønn kjente noen av dem fra før.

Jeg synes dette kan nesten virke som en del av en organisert kampanje mot Torbjørn Jagland og familien hans.

For å, sammen med ulve-flokk angrepene fra pressen, få Jagland såpass svekket, altså bryte han ned da, sånn at han ikke orker å kjempe så hardt mot Gro og gutten hennes.

Og i forbindelse med det dødsfallet til han forskeren, i forbindelse med flyplass-saken.

Så synes jeg det kan virke som om han forskeren ble lurt til Kjøbenhavn, ble drept ved å bli kasta ut av vinduet, på samme måten som man kan se at skjer i Russland for tiden.

At folk plutselig 'detter' ut av vinduet.

Her for eksempel:

'Det siste mistenkelige dødsfallet der journalisten Ivan Safronov falt ut av et vindu fra femte etasje ble først omtalt som et selvmord av russisk politi. Men det er nå åpnet etterforskning etter at venner og kolleger har hevdet at det må være snakk om drap. Safronov var journalist i avisen Kommersant og var i ferd med å skrive om salg av russiske høyteknologiske våpen til Iran og Syria da han døde.'.

20 journalister tvunget til evig taushet

Er det noen likheter med dødsfallet til forskeren som hadde dokumenter som viste at det var smurt vaselin på tåkemåleren på Hurum?

Jeg synes absolutt det.

Virker det som om det skjer rare ting med folk som på kort eller lang sikt, kan virke som en trussel mot maktposisjonen til kretsen rundt Gro og Jens?

Jeg synses igjen absolutt det, hvis man tenker på Jagland, Thomessen, Valla, Søviknes, Siv Jensen, Carl I. Hagen, (jeg vet ikke om Tønne var med i denne gruppen, fordi jeg kjenner ikke den saken så godt), men vi kan ta med forskeren fra Hurum-saken, fordi han var jo en trussel mot agendaen til Gro & Co.

Her er noen linker igjen, for å forklare litt mer om hva jeg mener. (Selv om de har blitt til ovenfor også).

Den norske pressen.

Olaf Thomessen ,prektigheten himself svindlet morens minnefond!

Eli Hagens frisør - Spøkefugl eller faglig dyktig?

Og det er kanskje et litt slag under beltestedet, eller hva man skal kalle det, men hvorfor fikk ikke Gro noen toppjobb i FN alikevel da?

Men samme det.

Jeg mener i hvertfall at man kan spørre spørsmålet om det er en mafia i Norge som gjør ting som å forfølge folk, og banke opp partilederes sønner osv., og lure forskere til København, og å kaste de ut av vinduet:

Forfulgt av Mafia.

Og siden jeg synes det virker som om presse og politikere rundt kretsen til Gro og Jens, kan være innvolvert, så synes jeg det kan virke som om det muligens kan være en Illuminato-lignende bevegelse, eller lignende, som har kontroll over pressen, politikere, nærlingslivet.

(jamfør Tønne saken vel, han var vel foretningsmann, hvis jeg ikke tar mye feil(?)), Reiten som også det virker som om har hatt en kampanje mot seg muligens, og Hegnar som det også virker som om får tyning av pressen vel. Røkke virker vel som om han er veldig populær i pressen, og hos AP, så han det virker det til motsetning, som om får saueflokk-behandlingen. Rimi-Hagen er jeg ikke sikker på, men han har vel noen svin på skogen han og. Jeg jobba jo i Rimi i 12 år ca., og da fikk jeg blant annet høre, da jeg fikk bulk i bilen pga. riving av W.Thr. gt 3, når jeg bodde i rimileilighetene i W. Thr. gt. 5, da fikk jeg tilbud om en kronglete parkeringsplass i kjelleren under rimi-leilighetene da.

Jeg ringte å spurte noen på hovedkontoret, angående mulighet for å få park. plass i kjelleren under bygget som Rimi W.Thr. gt. og rimileilighetene var i.

Og da sa hu dama som hadde med det (slutten av 98 var det vel), hu sa at Stein Erik hadde latt to gutter, som egentlig ikke jobbet i Rimi, fikk jeg inntrykk av, og som egentlig ikke skulle ha bodd der da, eller var utenfor systemet.

Altså utenfor systemet, på den måten at dama som hadde med parkeringsplassene i kjellern på W. Thr. gt. 5, hun styrte over hvem som skulle ha disse, untatt to plasser, som hun sa at Stein Erik hadde lovet to gutter som hun bare sa navna på, skulle ha.

Og jeg har også lest det i natt & dag eller noe, at Rimi-Hagen holdt to gutter med leilighet i Oslo, så det kan ha vært noen som bodde i W.Thr. gt 5.

Nå kjente jeg nesten ingen av dem, fordi de som bodde i W. Thr. gt. 5, de jobbet som ofte i sentrum, virket det som, mens jeg jobbet oftest utover mot Lambertseter og Bjørndal og uti der.

Og når jeg fikk førstepremie for beste Rimi gullåre-butikk på Østlandet, for Rimi Langhus, i 2001 tror jeg det var, så var brevet fra Rimi-Hagen, veldig pent, og jeg fikk en kulepenn, hvis jeg husker riktig.

Brevet var altså pent skrevet, men det var slitt hull i det i nederste enden av konvolutten, på en merkelig måte, som om konvolutten hadde blitt slipt mot noe e.l. sånn at det var slitt hull langs midten av brevet med den fine teksten, men tilbake til tråden og Illuminati).

Illuminati - Finnes de i Norge i dag?

(Jeg synes ikke det virker som om miljøet rundt Jagland og Valla i LO har vært innvolvert.

Men nå i forbindelse med Valla/Thyssen saken.

Så har det jo kommet frem at Kolberg, spilte en aktiv rolle i dette.

Og Kolberg virker det som er veldig sentral i kretsen rundt Jens, og har en del makt/påvirkningskraft kan man vel si at det ser ut som.

Og Thyssen var vel også koblet til kretsen rundt Jens og Gro & Co. hvis jeg ikke tar helt feil.

Så det kan nesten se ut for meg som om Jens, Gro, og Kolberg & Co., har foretatt et kupp i LO, for å la denne Illuminator-bevegelsen ta over der og,
siden denne Valla saken var så koordinert med presse (VG, og alle andre etterhvert), statsapparatet (gamle kolleger av Valla, hun med det håret, Reis Andersen(?), og andre gamle kolleger av Valla, dukket plutselig opp i media med historier som passet inn med det andre.)

Noe klaging Valla hadde sagt på flyplassen om Tyssen, som bare Kolberg hadde hørt, enda det var mange andre der, som ikke hørte noe.

Så politikerne (ved Kolberg), var innvolvert.

Så det virker som om hele Valla/Thyssen saken, kan ha vært en fjær som ble til fem høns, og som var en nøye planlagt og korrektert aksjon, som førte til et kupp i LO, de brukte rare, hemmelige undersøkelses-kommisjoner, og anti-Valla fløyen fikk vel full kontroll.

Så det kan virke som om det var den Illuminator-bevegelsen som foretok et nøye planlagt og koordinert kupp.

Vi må huske at Valla var den mekstigste personen i Norge, og et par uker etterpå, så var hun helt uten maktposisjon og var en tabu-person omtrent, eller hva man skal kalle det.

Hun ble vel dolket i ryggen av Jens & Co. også.

Så her er det mektige krefter som er i sving.

Og det er ikke sånn at jeg har så mye interesse av interne stridigheter i LO og AP til vanlig, ettersom jeg aldri har stemt på den siden.

Alle har vel skjønt at det som foregår hos den politiske fløyen der, det er ikke alltid etter boka, og demokratiske spilleregler.

Sitatet 'at noen har snakket sammen', er vel det som heller kanskje er regelen snarere enn untakket, når det gjelder hvordan beslutninger fattes.

Så folk som ikke er sosialister, har vel kanskje tenkt som så at sosialistene, eller sosialdemokratene da, får rote og styre som de vil i sitt eget reir så og si.

Men det er når ukulturen ser ut til å bre seg til resten av samfunnet og landet, at det går litt vel langt synes jeg.

Så dette er et faremoment med de 'udemokratiske' metodene som det virker som er vanlig innenfor arbeiderbevegelsen, synes jeg.)

Så jeg synes man kan spørre om hva grunnen er til at pressen ikke tar opp disse problemene rundt forskeren som døde i København, og problemene rundt 'kampanjene' mot Jagland, Valla, (Søviknes, Thomessen, Tønne) osv, og Gro & Jens og Co. sin innblanding i disse sakene.

Men hva svarer pressen da?

Ja hva svarer sauer da?

Men samme det.

Altså for å runde det av, er det jeg som er helt på jordet her, når det virker som om Gro og guttens hennes Jens & Co. kan være i forbindelse med mafia- og Illuminati-aktige organisasjoner osv.

Er det jeg som er helt på jordet, og ikke ser bakken pga. alle sauene og fåreskallene, for å tulle litt?

Eller har Bård Tufte Johannsen rett i at pressen er en gjeng med kyllinger?

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter